Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiii.....

HALLUFIX-kto używał i jakie efekty?????

Polecane posty

Gość iiiiii.....

Czy ktoś uzywał hallufix-aktywną całodobową ortezę do korekcji palucha koslawego?Jeśli tak, to proszę sie wpisywać i opisać efekty. Planuję to kupić, bo mam niewielkie halluksy, ale niestety i predyspozycje genetyczne;( Sprzęt ten to spory wydatek...rzędu 200zł..dlatego bardzo proszę o opinie. Dziękuję:)

Gość Ania________
Mi to pomaga, po nieudanej operacji (powrót wady) przynajmniej pozwala mi wygodnie chodzić... Ale nie do każdego buta da się to założyć, fajnie by było, gdybyś mogła to przymierzyć przed kupnem.

czy hallufix tylko łagodzi ból czy też prostuje palec? i po jakim czasie noszenia widac efekty? bardzo proszę o odpowiedź i pozdrawiam :)

Gość derbymiska
ja noszę hallufix od miesiąca i już widzę efekty, noszę praktycznie tylko na noc, bo w ciągu dnia nie lubię, nie jest to wygodne, może dlatego, że mam dużą wadę palucha. polecam serio :)

Gość krys77
Faktycznie ten aparat, to coś dobrego... ból ustapił po kilku dniach... teraz czekam i liczę na wyleczenie choc w jakims stopniu:) znalazłem chyba najtaniej na netku... http://www.esklep-medyczny.pl coś ok 140 zl :)

Gość ilbi
Właśnie oglądam tę stronkę z aparatami, jestem zdecydowana na zakup . Krys 77 , masz pomarańczowy czy biały ? bo nie wiem jaki wybrać.

Gość Jp290
używałam i po pół roku przeszłam na na polskie Marciny. Dlaczego? Dlatego że nie stać mnie było na kupowanie czegoś tak drogiego. Pomyślmy, aparat Halufix na 1 stopę kosztuje ok 100zł. Aparat Marcin 35zł. Każdy aparat kiedyś się zużyje, zwłaszcza jeśli będziemy go stosować codziennie . Rzep się wytrze, przestanie dobrze odwodzić palec. Po 3 miesiącach +/- trzeba go wymienić. I co, co 3 miesiące wywalać 100zł? Za te 100zł mam 3 aparaty Marcin, których działanie jest takie samo, a nawet nie wiem czy nie lepsze. Jak kogoś stać na gadżeciarskie szyny po 100zł to oczywiście jego wybór, ale mnie akurat nie stać :(