Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczepanek

folia na ekran lcd aparatu cyfrowego-skąd wziąć?odkleila się stara a chce zabezp

Polecane posty

nie jestem pewna ale raczej nie znajdziesz takiego czegos.bo taka zwkła folia przezroczysta to sie pewnie nie przyklei

Gość fgnfy
allegro bedzie to cos w stylu folii ochronnej jak na telefon np

Gość juh
wiem o co ci chodzi,to taka jak na ekranie komórki jest.moja kumpela kiedys znalazla w domu taka folie i na cyfrówki ekran nakleila i sie trzymalo ale od czego to bylo to pojecia nie mam

a w sklepach może z aparatami spytaj,ale chyba nie ma czegos takiego ze kawalek folii sprzedadza

dzieki bardzo,szkoda ze w sklepach nie ma,ale dobrze ze na allegro chociaz jest,ale moze w sklepach popytam tylko jakich?

skoro na allegro jest to w skelpach tez musi,w salonach z aparatmi moze,z telefonami? komputerami?

na pewno w sklepie w którym są urządzenia z lcd dostaniesz,a w takim z telefonami to juz na bank,sama kiedys kupilam w jakims zwyklym salonie z tel

Gość Gosik M
w saturnie i media markcie ( czy jakto sie pisze) są. Ja kupowałam na nawigacje ale są różne rozmiary tez np do wiekszych ekranów wiec mysle ze do aparatu tez dobierzesz. Spokojnie mozna znalesc