Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna podła matka

Wypiłam karmi malinowe

Polecane posty

Gość wyrodna podła matka

zaraz mnie ukamieniujecie, ale było takie dobre... nie mogłam się powstrzymać

Gość a kogo to obchodzi............
twoja sprawa twoje małpy - twoj cyrk!

Gość eaffa
Pomijając fakt że może nie powinnaś (ciąża?) to coś dziwnego stało ci się z gustem smakowym (no tak, pewnie ciąża). Piwo karmelowe o smaku malinowym to mi brzmi jak ogórki kiszone z miodem. :D

hahahahahaha, no to teraz dzidzius ma impreze hihi:) zartuje:) przeciez to tylko karmi...ile to moze miec %, 1 ? 2 ?

Gość rob co chesz ale.........
pozniej nie placz zrezta tak jak ktos napisal wczesniej - twoja sprawa . to ty bedziesz miala uposledzone dziecko

Gość havde
wypiłaś troche i wiecej nie pij nic sie nie stanie, przez tą głupią nagonkę na nie picie w ciąży dużo kobiet w europie i nie tylko zaczeły usówać ciąże bo np wypiła 2 piwa nie wiedząc że jest w ciąży a jak sie dowiedziała to poszła usunąć bo myślała że dziecko będzie nienormalne troche dystansu, lampka wina nie zaszkodzi czy czegoś tam ale wiecej razy nie

Gość umaguma
zaraz naśl na Ciebe policję ;)

Gość przecież nic się nie stało
ja przez całą ciążę od momentu kiedy sie dowiedziałam (2 miesiąc) wypiłam 4 całe piwa i to nie Karmi a normalne z alkoholem. Nie jestem zwolenniczką picia w ciąży ale bez przesady. Ktoś napisał że to ty urodzisz upośledzone dziecko niech ta osoba sie w łeb stuknie i nie pisze lepiej takich rzeczy. Alkohol szkodzi nie tyle kobiecie w ciąży co dziecku ale bez przesady a ile żywności szkodzi takim kobietom? Jakby do tego jednego piwa przyrównać to co je się w ciąży to by wyszło to samo co szkodzi. Lepiej zachować zdrowy rozsądek a nie chuchać i dmuchać na siebie.

Gość masakra i tyle
No i co z tego?? Głupie jesteście kobity. Od razu rzucać kamieniem w koleżankę:( Myślicie , że od razu dziecko uposledzone i takie tam:( Żenuła:)

Gość karmi ma pół procent
karmi ma 0,5 % i jest wskazane nawet na podtrzymanie laktacji.

Gość miłośnik herbaty
Naiwność ludzka nie zna granic. Idź kup za 1.19zł najtańsze piwo 0.5L w Tesco, schłodź porządnie, następnie wlej do szklanki ok. 100ml syropu malinowego dostępnego w tymże Tesco za 1.69zł za 400ml, zalej schłodzonym piwem i lekko zamieszaj. Karmi się chowa ;) A cena 2x niższa.

Gość miłośnik herbaty
A jeszcze lepiej podgrzać takie piwko powolutku (byle nie za mocno co by się nie zagotowało) w stalowym garku i dolać do niego parę łyżek przyprawy korzennej w płynie z Makro. Polecam ;)