Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1200

dlaczego nie jestescie szczerzy i podli ?

Polecane posty

Duzo fotek z linkami bylo zamieszczane z nk niektore owszem byly nieladne itd.... bylo tylko dlatego wklejane do posmiewisk :) inne same wklejaly fotki zapytaniem na temat fryzury w jakiej lepiej bylo by im do twarzy ,badz czy ktos jest ladny:D piszacy niby jako kolezanka :D:D... znamy to ,wolnosc wyboru :D ale wczoraj to zrobilam ogromne oczy ,zostalo wklejone tu zdjecie jakiejs dziewczyny i osoadziliscie ze jest jakims koniem ,brzydka ,itd :D zobaczylam oba zdjecia ,i powiem szczerze ze byla ladna dziewczyna :) ladna -moim zdaniem ale poniewaz zostalo zdjecie wklejone przez osobe ktora uwazala ja jaka rywalke to potwor itd:D ciekawe gdyby ta osoba zapytala sie czy jestem ladna :D:D:D bylo by napewno napisane ze tak ,ze ma cos w sobie itd...... dlaczego jestescie tak falszywi? dlaczego nie piszecie prawdy,owszem kazdy ma inny gust ale bez przesady:D

Gość ojjjjjj jaka szkoda
ehhh widać za krótko tu siedzisz :o

no tak krotko tu siedze :D:D:D wiec chyba wg twojej wypowiedzi gorzej bywa :D matkooooo :D potwory z was::P:P:P

Tacy są ludzie na forum i nic na to nie poradzisz...tutaj każdy pokazuje swoje drugie ja, skrzętnie skrywane w realu...

Gość wkurwiona jestem
po chuj ci kurwa tyle tych gęb w jednym krótkim tekście? :o a jak tak cię bolą te foty na kafeterii to nie czytaj tych topików, tutaj to norma, która już od stu lat nikogo nie szokuje 😴