Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrette

Czemu wybuchł mój kurczak?!

Polecane posty

Gość barrette

Mam problem. Właśnie postanowiłam się odchudzić z moich wałków. Mam diete, w której zalecane jest jedzenie szpinaku, jajek a przedewszystkim gotowanego kurczaka. 5-tego dnia mojego odchudzania jak codzień odgrzewałam kurczaka w mikrofali. Ustawiłam na 1 minutę i poszłam do toalety. Po chwili pzrebywania w toalecie usłyszałam wielkie BUM!!!! Myślałam, że to wojna, ale NIE... Poszłam więc do kuchni sprawdzić co z moim kurczakiem a tam go nie ma. To znaczy był, ale w strzepkach. Musiałam go zeskrobywać ze ścianek mikrofali. I mam pytanie czeu mój kurczak wybuchł? Dla mnei jest to dziwne i nie dopomyslenia!?

Gość maturka4
Piątego! dnia to z kurczaka faktycznie mogła powstać bomba zegarowa. A serio - pewnie wstawiłaś go w niewłaściwym naczyniu

ladaco na bank nie jestes starym prykiem :P

:D Kurczak tez miał prawo się jakoś rozerwać. :P

A nie słyszałaś przed eksplozją jak krzyczał Allach Akbar ??

Gość barrette
proszę o poważne odpowiedzi, a nie mi tu zw wzdęciami wyjeżdżacie

ale to raczej powinno sie skonczyc tylko pierdem czy cuś.. widocznie niezle go nafaszerowalas japkami :D swoja droga jak siedzialas na klopie i uslyszalas bum to w pierwszej kolejnosci powinnas pomyslec o sobie a nie zwalac na wojne :P

Bo tak na prawdę to tylko ten kurczak pewnie wiedział dlaczego eksplodował, a nie my :) Jeju uśmiałam się przynajmniej. Następnym razem bym odgrzewała w innym naczyniu i może mniejsza temperatura? Pewnie miał dużo wody w sobie i prosto z lodówki go do mikrofali wsadziłaś. Jak bedziesz wyjmowac z lodówki to chwilke odczekaj i dopiero sru do odgrzania.

Gość kurcze pieczone
za duża moc. na przyszłość gotuj go w talerzu z wodą, dobrze Ci radzę. mnie też ostatnio wybuchł ;)

forest - tylko napisz jej dokladnie ile a nie chwilke, bo jeszcze odczeka 30 sekund :D

Gość ghjkl
chyba faktycznie odgrzewałaś go w nieodpowiednim naczyniu,może mialo jakieś złocenia albo gdzieś zawieruszyl się kawalek folii aluminiowej

boubel mówisz i masz ;) autorko odczekaj 20 minut :) Jak jesteś bardzo głodna to 15

Gość no to ma
kup mu activię :D

szpinaku, jajek - NIezła dieta na wykończenie. Szpinak ma dużo kwasu szczawiowego szkodliwego dla organizmu i powodującego powstawanie kamieni nerkowych. Jajka są tuczące i mają dużo cholesterolu. Białko i kwas szczawiowy zakwaszają żołądek. Akurat tych dwóch rzeczy powinnaś unikać przy odchudzaniu.

Gość ale sie usmialam

Gość maja_88
kwiczałam ze śmiechu...dobre kurczak ze wzdęciem:P:P hehe

Gość pipipi upupui

Gość vodka
Moze to byl terrysta samobójca ?:D