Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnyfacet

powiedzcie dlaczego tak trudno kogos poznac przez internet?

Polecane posty

Gość widze ze...
jak sie poznaje kogos przez internet to trzeba sie jak najszybciej spotkac bo inaczej i wyobraznia za bardzo pracuje na temat rozmowcy jak i czasami zaczyna sie troche ubarwiac swoją osobę:o

nigdy nikogo nie wkrecalam,bo sama ostro przejechalam sie w zyciu.I nikogo nigdy nie nazwałam frajerem,miej dla siebie litość chłopie :))

Żmij-a ja i tak uważam ze to kobiety czuja sie bardziej zagrozone,decydujac sie na spotkanie z kims z netu...Z prostego powodu-bycie kobieta a nie facetem

bardzo ładnie piszecie...powiem wam :classic_cool: ;) zaufanie...zaufanie...a jak tu komuś zaufać przez \'kabel\' skoro w dzisiejszych czasach bliskie osoby sobie nie ufają? zaufania nie dostaje się z przydziału..na taki luksus trzeba sobie zapracować..;)

Chmurko... no stresssss.... nie chciałem Ciebie obrazić czy coś. chodziło o to że 'kabel' jest zayebiście niewiarygodny... dlatego tak ciężko w necie kogoś poznać... naprawde szczerze bym obawiał sie spotkać ot tak z osobą z netu z jakiegoś portalu randkowego, bo nigdy nie wiadomo KTO tak naprawde jest tam po 2-ej stronie... dużo widziałem, dużo słyszałem i wiem że ci internetowi napaleńcy to jendni z najłatwiejszych kąsków dla różnych, delikatnie mówiąc, krętaczy i hohsztaplerów... Chmurko, to co napisałem to nie oznacza że Tobie coś zarzucam, jak tak poczułaś to przepraszam...

Zmij-nie nie uraziłes mnie w zaden sposob.Moze nawet uswiadomiles ze takie spotkania moga byc niebezpieczne...Chyba powinnam Ci za to podziekowac.Chmurko :))) jak ładnie,juz masz plusa u mnie :) a co do zaufania...mysle ze wszedzie go brak,niestety wszedzie,na kazdym kroku i w kazdej dziedzinie zycia.

Gość A ja jestem z facetem którego
poznałam na necie :] ale nie był to portal randkowy, dla samotnych, czat, gg lub coś podobnego ;P poznałam go na forum :D jemu od początku zależało na spotkaniu a ja próbowałam go zniechęcić. Ale spotkaliśmy się, ja poszłam z nastawieniem odkrycia u niego jak najwięcej wad i negatywnych cech w celu napisania mu tego na gg by uniknąć kolejnego spotkania ;P ale... się rozczarowałam bo Misiek okazał się fajnym facetem ;) miły, kulturalny, dżentelmen i wogóle. Chcemy spędzić razem resztę życia