Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roba ze mnie glupia

brak okresu 2 mc wg lekarza-zdarza sie!!!co robic

Polecane posty

Gość roba ze mnie glupia

witam mam problem, od 2 miesiecy nie mam okresu.nie jestem w ciazy.zrobilam 3 testy-wszystkie negatywne.bylam wczoraj u lekarzabyla poprostu rozmowa zadnego badania!powiedzialam lekarzowi co i jak ze nie mam okresu nie odchudzam sie ze robilam testy...na co on najpierw zebym zrobila jeszcze jeden test ciazowy a jak wyjdzie negatywny to poprostu zdarza sie ze czasami nie ma okresu!!!i tyle!!!zadnych badan nic!!!zalaqnmalam sie!wg mnie nie jest normalne gdy nie ma 2 mc okresu!zwlaszcza ze nigdy nie mialam z tym problemu!mam 25 lat a do Polski narazie nie jade...co robic

Gość Karraaammbbbaa
Koniecznie zmien lekarza, bo albo ten Twoj mial zly dzien albo w ogole jest do bani... Zrob badania krwi. Jesli nie da Ci skierowania zaden lekarz to zrob prywatnie- morfologia, proby watrobowe, cukier i moze cos jeszcze koszt ok 50 zl.

Gość nfmgsn
ja ost nie mialam 4 miesiace ale do lekarza dopeirot eraz sie wybierm ciekawe co mi powie

Gość roba ze mnie glupia
wlasnie nie dodalam ze to juz 2 lekarz ktory nic nie zrobil! w Anglii nie dostaniesz sie do ginekologa musisz najpierw isc do lekarza pierwszego kontaktu i on musi skierowac do ginekologa jezeli uwaza ze jest taka potrzeba! a wg 2 lekarzy nie ma potrzeby. mam poprostu czekac na okres i tyle!

Gość roba ze mnie glupia
Boże jaka jaaaaaa głupia

Gość roba ze mnie glupia
ost post nie moj... jacy ludzie sa pusci czasami.... szkoda gadac

Gość joojjojojjj
albo bety z krwi?

Gość roba ze mnie glupia
nie spotkalam sie wogole z prywatnymi lekarzami:( tutaj raczej nie ma czegos takiego. bylam 2 mc temu prywatnie u polaka ale strasznie nie mily gburowaty i nie delikatny wiec do niego juz nie pojde

Gość roba ze mnie glupia
a co to sa bety z krwi?

:/wg mnie najlepsi sa prywatni bo im placisz to i zbadaja i pogadaja i doradza i uspokoja i ogolnie...mialas widocznie pecha, ze na takiego nie trafilas. no coz..badania krwi beda ok. a czasami serio zanika okrea, tak samo, jak czasami okres trwa 2 miesiace.

Gość roba ze mnie glupia
mieszkam w Anglii w najblizszej okolicy mam jednego prywatnego gina-sciagna duzo kasy poza tym strasznie niemily. ale dziwne ze nigdy nie mialam z okresem problemu a tu nagle go nie ma. musi byc powod ze jednak go nie ma ...

Moja Przyjaciółka nie miała okresu 3 miesiące.I wszystko było OK.W ciągu roku mogą się zdarzyć 1,2 cykle bezowulacyjne.A skoro nie ma owulacji,nie ma się co złuszczać i skąd masz niby mieć krew?Dziwne,że lekarz Cię nie zbadał,jednak uważam,że nie powinnaś się aż tak stresować.

ja jak nie mialam 2 miesiace okresu, to juz dalo po sobie znac ze jestem w ciazy. bolalo mnie podburze, a raczej klulo, urosl mi troche tylek i piersi(a myslalam zawsze ze sie grubnie pozniej..), caly czas odczuwalam mdlosci, jadlam juz konkretniej:)

...sorry, pomieszaly mi sie topiki, myslalam, ze tu chodzi tez o ciaze:)

Gość robia ze mnie glupia
przyznam ze ostatnio tez mnie troszke kluje i boli dol brzucha i mam ogromny apetyt pochlaniam ilosci ktorych nigdy nie jadlam ale nie przytylam i nic pozatym. a 3 testy negatwyne wyszly:( ach nie wiem co robic, chcialabym zeby to byl dzidzius ale niesteyy:(