Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliz abe th h

czemu patrzycie na świadków jehowy INACZEJ??

Polecane posty

Gość mała21/
oni tego nie pomineli, a ich biblia jest zupelnie inna, powybierali tylko te fragmenty ktore im pasowaly i już, po problemie...maja to co chcieli, aha i co mi sie jescze przypomniało...musielismy sie na pamiec uczyc tych forułek w sensie, jak nazywa sie bóg bo w bibli zapisane jest ze Jehowa i tak gadka szmatka, nie nawidze ich, najbardziej dla tego ze prawie umarłam przez nich...

Gość eliz abe th h
nami biblia człowieku biblia ile razy mam to powtarzać milion ? ale ty i tak pewnie nie zrozumiesz bo ciągle bedziesz sie upierał przy swoim zamiast choć troche zrozumiec

Gość ciasteczko20
Oj nie rozmawiajmy na tematy wiary... Z tego powodu wynikna tylko klotnie. Ale z tym przetrzymywaniem na sile w domu to lipa prawdziwa.

Gość wyzsza szkola bezrobocia
Wyznawcy Drukarek w razie nieprzewidzianego przyjścia na ziemie wrogich klanów chcących zrobić sąd ostateczny mają zapewniony prawnie odlot promem kosmicznym na bezpieczną planetę od tego ZUAAA :)

Gość eliz abe th h
mała21/ widać że nie byłaś świadkiem jehowy tylko gadasz tak żeby ktoś cie wysłuchał i oczerniasz naszą wiare bo jak widze gadasz PRAWIE same głupoty i wbij sobie do główki że nikt niczego nie czuy sie na pamieć

jestem dziewczyna :) to po pierwsze, po drugie jaka biblia? czytacie ja dosłownie!! ludzie!! jak przerabiacie wiersze w szkole to tez odczytujecie je doslownie? czy myslicie nad tym co pisaz mial na mysli

Gość eliz abe th h
człowieku to nie nasza wiara głosiła że w tym czy w tamtym roku będzie znajdź mi to a uklękne przed tobą bo wiem ze tego nie znajdziesz

Gość mała21/
no to bys sie zdziwila ksiezniczko...bylam i ciesze sie ze nie musze juz byc, tobie tez radze odejdz zanim wypiora ci calkowicie muzg

Gość do autorki od dd
Kochana Autorko ! Mysle ze niestety nie uzyskasz odpowiedzi na tym foru. Jest mi b.przykro ze tak Cie traktuja potencjalni chlopacy, to nie Twoja wina. Niestety Polacy sa bardzo zamknietymi, ubogimi ludzi, ktorzy gdy widza odmiennosc krytykuja. Ja pamietam ze mialam w podstawowce kolezanke Sw.Jehowy i kazda dziewczynka sie jej bala ! Wierze, ze poznasz swiatlego czlowieka, ktory nie bedzie patrzal na Ciebie przez pryzmat religii, bo to tak jakby patrzal przez pryzmat koloru oczu czy skory. Ja mieszkam w usa, tutaj mamy na kazdej ulicy inny kosciol : prezbiterianie, kabala, buddyjski, chrzescijanie ... Nie ma tak jak w pl, gdzie religia opanowala kulture i ludzkie zwyczaje. Ja szczerze bym Ci radzila nie przejmowac sie zamknietymi umyslami tych chlopakow, na pewno trafi sie ktos, kto zna swiat poza pl i inna religia czy kultura jest dla niego pieknym dodatkiem do ukochanej osoby ! Zycze Ci szczescia !

Gość Barum
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka ona pojebana jest :D dobrze ze moj kot domowy taki nie jest

Gość wyzsza szkola bezrobocia
Ludzie! Nie ignorujcie cudownego wyznania Wyznawców Drukarek!!!!! Władca Drukarek się pogniewa i wszystkie wasze drukarki przestaną działać!!!!! O!!!! ide spać :classic_cool: Od jutra moje wyznanie zacznie znów podbijać świat za 1000-2000 lat na ziemi będą tylko moi wyznawcy :)

Gość ciasteczko20
a jesli bedziesz w szptalu i bedziesz potrzebowala krwi to jej nie wezmiesz??

Gość eliz abe th h
po pierwsze ta strona nie jest nasza ona OCZERNIA tą religie jak nie widzisz więc wiadomo że piszą w niej bzdury

Gość eliz abe th h
nie przyjmę

to umrze tak jak wiele osob.. i wiele dzieci :/ za to tez was nienawidze.. Bog nie zabraniał ratowania ludzia zycia!! jezus sam pomagał innym!! a wy godzicie sie na smierc:/ jestescie nienormalni

Gość mała21/
i dlatego odeszłammmmm moja mama kobieta która mnie urodziła i cały czas myslałam ze mnie kocha...skazała mnie na śmierć...nie nawidze ;(

Gość eliz abe th h
tylko że u nas do 18roku życia człowiek wybiera religie ja chodziłam i do waszego kościoła i na spotkania dopiero gdy już byłam pewna to wybrałam nie zmuszali mnie na siłe ani nic

Gość ciasteczko20
Dziwne to dla mnie. I dla swojego dziecka tez bys nie dala?

Gość eliz abe th h
zabronione to jest ale myśle że oddałabym i swojej matce też bo za bardzo kocham żeby mieli mniejsze szanse na przeżycie wiem że złamałabym zasade ale tak jak pisałam nie wszyscy tak jak u nas czy u was przestrzegają sie w 100% tych zasad tak jak ktoś napisał o tym seksie

Gość Milusinc
Ja nie nawidze rowniez jehowych sa wlasnei tacy jak ta autorka namawiaja i nei umia sie pogodzic z przegrana sa faktycznie psychiczni

Gość Milusinc
wiec wybralas jehowych to sobie nia badz i nie zakaldaj glupich tematow ze jak to kazdy cie bardzo nei lubi

Gość eliz abe th h
"do autorki od dd" nie dziekuje i mam nadzieje ze masz rację Tobie życzę tego samego abys poznała mężczyznę swojego żcyia ze wzajemnościa

Gość moj tata jest
Moj tata jest anestezjologiem. Dobrych kilka lat temu mial pacjentke dziewczynke 6 letnia z wypadku, ktora potrzebowala krwi. Jej rodzice, szczegolnie matka nie zgadzali sie. Ojciec juz sie lamal, bo wiedzial ze coreczka umrze lada chwila. Wtedy tata i ekipa wbrew woli rodzicow podali malej krew, miala operacje i przezyla. Matka o dziwo nie podala do sadu szpitala, ale jak odbierala mala ze szpitala to nawet nie podziekowala za uratowanie zycia !!! nie wiem jak jest teraz w pl prawie, tamta syt miala miejsce w latach 80. Moj tata do teraz to wspomina.