Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliz abe th h

czemu patrzycie na świadków jehowy INACZEJ??

Polecane posty

Gość Milusinc
autorko niewiesz co to seks skoro masz 28 lat i kazdy od ciebie sie odpycha Dziewica z wiara ktora przestrezega w 1%

Słuchaj, jeżeli będziesz z facetem i mu powiesz np. po miesiącu, że jesteś świadkiem jehowy, to Cię chyba tak nie zostawi, bo przez miesiąc się poznacie lepiej. Ale jeżeli zaczynasz mówić o religii przy np. piątym spotkaniu, to też bym Cię traktował z rezerwą. Podobno ludzka psychika działa wtaki sposób, że jeżeli zbyt szybko i zbyt radykalnie próbujesz komuś coś powiedzieć, co wydaje mu się dziwne, odbiegające od jego pojęcia prawdy, to Cię w 99% zaneguje, w tym wypadku oleje. Swoją drogą chodzili ciągle do mnie, bo coś tam raz zagaiłem i nie chcieli potem zostawić w spokoju ;P

pozatym kto wam pozwolil przekladac i zmieniac znaczenie pisma swietego? interpretujcie go sobie jak chcecie ale zostawcie to dla siebie.. pismo swiete jest jedno

Gość eliz abe th h
tylko że ja was do niczego nie namawiam ;)

Gość ciasteczko20
Ja lece juz spac. Milo bylo sie dowiedziec czegos wiecej bo nie wiedzialam o tym. Trche to jest dla mnie szokujace. Macie bardzo drastyczna i rygorystyczna wiare. Dobranoc.

Gość Milusinc
namawiasz ze twoja wiara jest najlepsza tylk oze wy macie wiecej minusow niz plusów stad kazdy was odrzuca bo estescie natretni i chcecie kazdego przeciagnac na swoja strone problem jest w tym ze nikt neichce :D

Gość Milusinc
ciasteczko20 oni by Cie nawet zjedli jakbys umarla na pustyni :d

Gość eliz abe th h
dobra ludzie idzie stąd tak naprawde jestem z waszej wiary nudziło mi sie wiec myslalam nad kontrowersyjnym tematem hahahaha i jak was słucham typu: jest taka jak oni: to wymiekam myslalam ze sie zesikam ze smiechu no ale mniejsza z tym :D:D kurwa nie moge lałam wode bo prawie nic o tej wierze jehowskiej nie wiem a po drugie swiadek jehowy nie napisałby jehowa z małej litery!!!!!!!! hahahaha ps mam 17lat :D ja jebie ale jaja udało mi sie w koncu zalloozyc dobry temat :D:D to najdluzszy jak do tej pory hahahahahahahahahhaha no padłam hahahahaha baron czy jak ci tam było chuju i widzisz :D teraz cie pewnie chuju zatkało pojebancu jebany :D

Gość Barum
faktycznie szkoda czasu na nia i ta kocia wiarencje

Gość Barum
bueheh ale sciemnia :d

Gość witajka
Nareszcie zmiekla :D ale bajek nie umie wymyslac :D

Gość witajka
dobrze ja pojechaliscie gratuluje :D Tak trzymac kocia 28 latke jak szmate dobre :D jestem za

Gość eliz abe th h
no ściemniałam przez cały temat :D kurwa ale sie tu zasiedziałam dobra ta kafeteria można być kim sie chce :D:D ahhahahahahahahaha ja pierdole nie no sikam tu dawajcie jeszcze teraz pewnie bedzie ona na pewno jest jehową na pewno teraz wszyscy na nia najechali to udaje ze nie ejst a wlasnie gowno prawda pojebance jebane chuje karłowate buahahahahahhaha

Gość Santinaaa
Baron hahahahaha a byl tu taki ? ale maja inteligencje :D

Gość ciasteczko20
zjedliby mnie???????

ona chyba nie sciemnia teraz bo żaden św Jehowy nie przeklina :O:O kurde na co ja to czytałam a to jakas gowniara pisała ;/

Gość Santinaaa
A ja obserwowalam temat rowniez ip twojego komputera podane ;)

Gość Sebusssiek
dobrze Santi teraz ma w systemie przejebane haha

Gość Barum
Slaby kit na koncu co niezmienai faktu ze nikt cie niechce bo jestes kocia pizda :D neiwydymana ;d dlatego naciagajaca ludzi :D

Gość eliz abe th h
musze na piątek napsiać wypracowanie z hostorii temat: wojny polsko-rosyjskie XVII wieku kto pomoze? :D:D:D:D hahahahahahahhahaa

eliz abe th h, a Ty myślisz, że inni ludzie tu zakładają tematy serio? Mają doła, wpisują w google "chcę, żeby mi ktoś pomocy udzielił" i na piewszym miejscu wyskakuje kafeteria? ;) takie rzeczy to tylko w erze ;] a tak przynajmniej się coś dzieje :]

Gość ciasteczko20
hahahahhahahahahahah

Gość senior86
to prawda swiadkowie jehowy nie przeklinają raz mi powiedzieli że nie przyjeliby mnie do ich wiary bo za dużo klne xDxDxD

Gość eliz abe th h
no właśnie dzieje się przynajmniej coś :D jak ja to kocham buahhahaha :D:D:D:D:D

Gość ciasteczko20
tylko 17-latka mogla cos takiego wymyslic.

Gość eliz abe th h
no nie mów że to był zły temat :D pewnie jakbym sie nie przyznala to trwałby całe pokolenie hahahahahaha powinnam dostać nobla xDDDDDDD

Gość eliz abe th h
i straciłam kurwa popularność :D:D:D:D:D a niech to co już nikt się nie chce wypowiedzieć a może ktoś mi pomoże z tą historią ? :D

Gość Sebusssiek
myslsiz ze ktos ci uwierzy l hahaha

Gość ciasteczko20
hmmmm nadal nie wiem daczego niby maja mnie zjesc;)