Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliz abe th h

czemu patrzycie na świadków jehowy INACZEJ??

Polecane posty

Gość wyzsza szkola bezrobocia
moja teściowa potrafi z pasją komentuje kto był na mszy a kogo nie było :classic_cool: A jak z jakiś powodów pojawiam się z moim facetem na noc u niej i budząc się mogę być pewna że usłyszę na cały głośnik włączone radio maryjaa. AAAaaaaa. Przy niej nawet najgorliwszy jehowy wydawałby się aniołem ;).

haha:D też się kiedyś modliłam do drukarki..... aby zaczęła w końcu działać :D:D bo ją zabiję :D

Gość Sebusssiek
eliz abe th h haha po slubie cywilnym mozna hahahah koty wierza w kosmos

*komentować Haniah - i co podziałało? :D jak tak to można by założyć nowe wyznanie ;) i pobierać miesięczne odpłaty od członków :P

eeee tam nie trzeba od razu zabijac ...to grzech ! czasem ogluszyc mozna czyms nie za twardym i chodzi jak zloto :D

na początku była w niebo wzięta jak się modliłam do niej bo byłam miła ale jak uderzyłam dwa razy to zeszła na ziemie i zaczęła działać musiała się wystraszyć :D

swiadek jehowy to niby ten sam człowiek co my.. nie interesuje mnie ich wiara ale oni sie strasznie narzucaja i to mi w nich przeszkadza.. chodza po domach rozdawaja ulotki wmawiaja ludzia co jest dobre a co zle.. niech sobie to zatrzymuja dla siebie a nie..

Gość eliz abe th h
u nas nie pobierają żadnych opłat ani nie zbierają pieniędzy :) nic się nie daję :)

jechowi to sekta tak ? to co powiedziec o ojcu dyektorze i jego armii moherow ktora go wspiera wysylajac emerytury ? to sie nazywa wiara :)

Gość eliz abe th h
chodzimy po domach i rozgłaszamy biblię bo tak wniej napisano aby nagłaszać o niej chodzić po domach i mówić o niej głośno tak jak Jezus chodził i wyraźnie jest napisane że jego też ludzie wyganiali i bluzgali na niego

pozatym bierzecie biblie na powaznie.. dosłownie odczytujecie to co jest w niej napisane co według mnie jest chore :/ kazdy dobrze wie ze ta ksiega jest stara i wiele rzeczy albo jest dopisanych albo wrecz odwrotnie pozatym jakis debil wymyslil sobie ta "religie" ktos kto nie był wogole z kosciolem zwiazany w 19 wieku to było czy jakos tak dajcie sobie spokoj

Ale ja właśnie tworze Związek Wyznaniowy WYznawców Drukarek. kto się zapisuje? Zasady : "błogosławieni którzy nie widzieli wielkiego wodza drukarki działającej bez prądu a uwierzyli" Opłata miesięczna za bycie w związku 400zł miesięcznie. uwagi: wszyscy którzy nie przystąpią do mojego związku wyznaniowego po śmierci po wsze czasy będą tkwić w piekle niedziałających drukarek. a osoby dostarczających bez opóźnień składek idą do wiecznego raju na ziemi all inclusive . :) pozdrawiam i prosze chętnych o kontakt.

Gość ciasteczko20
Wiec moze dlatego mi nie odpowiadali jak o to pytalam. Co do tego nawracania i chodzienia po domach powiem tyle: Jakis czas temu wyszlam wieczorem do sklepu. Bylam juz u siebie pod domem gdy nagdle podeszly do mnie dwie kobiety. Zapytaly czy mam czas na rozmowe. Hm.... Nie wiedzialam o co moze chodzic o tak poznej porze wiec zdziwiona powiedzialam ze oczywiscie. One wyciagnely Pismo Swiete i pzreczytaly mi fragment. Bylam w delikatnym szoku wiec nawet nie sluchlam. Pozniej pytaly mnie co mysle o podejsciu ludzi do Boga w dzisiejszych czsach. Wiec powiedzialam im co mysle. Gdalam z nimi z 5 minut. Daly mi ksiazke. I ok. -tak myslalm. Ale nastepnego dnia one wrocily... Juz im nie otworzylam Mam swoja wiare a Wy macie swoja. Ja nie zmienie swojej a Wy swojej. Mysle ze ludzie Was nie lubia przez to ze chodzicie po domach i tak namawiacie... Ale tak juz jest na swiecie. Jedni zaslaniaja sobie twarz bo tak nakazuje wiara. Inni ida o 12 na pasterke. Kolejni modla sie do figurek zwierzat,a inii musza chodzic i namawiac po domach. Pewnie oni tez tego nie lubia. Zwyczajnie- LUDZIE NA SWIECIE SA ROZNI.

Numer konta :109876543212345678910 :):) pozdrawiam :)

ja jestem chętna :D ci co nie będą płacić będą skazani na bycie zepsutą drukarką zamienią się w starego grata i będą stali na śmietniku :D

właśnie ludzie są różni, ale jeżeli po śmierci chcesz dostać pakiet inclusive to musicie wpłacać do miesiąc pieniądze na konto Wielkiego Mnicha Drukarek. :):)

Gość mała21/
HEH byłam kiedyś swiadkiem jehowy, zostalam tak wychowana. I jak przyszedl czas na dojrzewanie, na spotkania z chlpakami, to matka zaczela mi tego zabraniać. Dla tych świrów cielesność to tabu, nie to co w katolicyźmie gdzie wiadomo jakie sa zasady, a i tak ich nikt nie przestrzega, albo ewentualnie sie wyspowiada jesli czuje sie winny, u jehowow kolega jest w stanie dosniesc na koleznake czy odwrotnie ze ta czy tamta sie np\"przytulała\" i już caly zbór ma cię na oku, śledza każdy twoj ruch, nie masz życia. A co najgorsze jak spodobal mi sie chlopak ktory nie byl z \"naszych\", chorowalam wtedy dlugo, zbraniano mi wszystkiego....chcialam przestac zyc, ale nikogo to nie ruszalo, tych wariatow interesujenic oprocz zbawienia które wybrane jest dla kilkunastu tysiecy, smiech na sali, aha i jeszcze co wazne, swiadkowie nie obchodza zadnych swiat, nie sa lubiani bo nie skaladaja zyczen na urodziny, nic kompletnie, nie robia prezentow, chore to jest, hmm i to co mnie boli najbardziej i to dlatego wlanie odeszlam od tej sekty...to to ze omalo nie umarlam po wypadku, potrzebowalam krwi, moje serce ledwo bilo a matka powiedzial NIE, wolala zebym umarla, a ktora religia chce smierci???zadna normalna... cudem przezylam ale owiele dluzej dochodzilam do siebie, poza tym lekarze powiedzieli mi ze wlasciwie nie bylo szans a ta glupia krew poprstu by mi pomogla jak zastrzyk podaczes grypy, ehh brak slów, Dlatego was nie nawidzimy, jestescie swirami i psychopatami ktorzy wierza jak juz ktos to powiedzia w UFO ;/

Haniah - dokładnie :):) PODBIJEEEEM ŚFIAT NOWOM RELIGIIJJOOOOM

mała21/ - przyłącz się do mojego wyznania :) bonusy są dopiero po śmierci. Ale oprócz wpłacania pieniędzy i wiary w DRUKARKI nic nie musisz robić :)

wlasnie z ta krwia to przesada:/ nie akceptujecie transfuzji głupota totalna.. zachowujecie sie jak stado idotow tak samo jak kiedys ludzie kierowni przez Hitlera

A mi kabel USB - pomyśl o przyszłości. przyłącz się do Wyznawców Drukarek. Nie bój się mojej pierwszej najcudowniejszej członkini (która w ramach promocji otrzymuje 80% rabat na abonament wyznaniowy :) )

Gość mała21/
do wyzsza szkoła bezrobocia - heh dołączam ;)

Gość ciasteczko20
Do mała21 Oni tak normalnie wypuscili Cie z tej wiary?? Pozwolili Ci odejsc bez zadnego ALE??

Gość Barum
eliz abe th h czy ty jestes tempa ? do kosciala kasy nie musisz dawac jesli nie chcesz i nei meiszaj w to Boga Jestescie nie lubiani i tak tez pewnie bedzie

Gość eliz abe th h
poniekąd masz rację tak jak patriotyzm u nas tego nie ma bo człowiek należy do całego świata a nie tylko do polski wszyscy są braćmi i siostrami mimo wszystko i rzeczywiście młodym ludziom zakazuję się bardzo dużo

mała21/ - szczęście wieczne cie nie ominie :). cały pakiet inclusive, jedzenie. drinki i tusz do drukarek za darmo przez całą wieczność :)

Gość kafeterijaaa
A czy to prawda że ŚJ nie głosują w wyborach?? prawda to?

Gość eliz abe th h
kolega ostatnio szedł po jakąś karteczke że przyjmował bierzmowanie i musiał zapłacić 30zł za głupią kartkę niby mówią że ile masz tyle dasz że nie trzeba ale w niektórych kościołach musisz dać i nie kłóć się bo tak jest