Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braknazwy

pan SKORPION, jaki jest? Panowie, proszę o wypowiedź

Polecane posty

Gość byla skorpiona
jakos z trudem wytrzymalam 6 lat ze skorpionem..... tak jak piszecie dziewczyny zawsze zmeczony,agresywny,zazdrosny,uparty !!! okropny awanturnik i nigdy nie wezmie sie do domowej roboty...bardzo lubi flirtowac z kobietkami a zwlaszcza wieczorkiem w nocnym barze!!!! dziecko jego nie interesuje ( przynajmniej tak bylo u mnie ) .... jak gdzies wyjezdzal to potrafil urwac kontakt na wiele miesiecy a potem jaby nigdy nic powracal i przepraszal,ze mial osobiste problemy!!!! niby bardzo kocha, a za tydzien cos jemu odbije i cie nienawidzie. klotliwy ,awanturnik!!! potrafi niezle kobiecie przylozyc:) pozdrawiam panow skorpionow!

Gość zeropracy
teeee baby mam 22 lata i jestem skorpionem jak ktorej pasuje to moze mnie pytac o co tylko zechce

Gość hyjhgjgfhj
dziewczyna z nad morza----masz racje kochliwy-egoista (potwierdzone nie na jednym przyładzie)

Gość zeropracy
taa...

Gość zona skorpiona!
tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zona skorpiona!
nie zadawać się omijać szerokim łukiem ratuj się kto moze NIE PRZESADZAM NIE WYOLBRZYMIAM NIE ŻARTUJĘ

Gość zeropracy
te zonka to wez mi wymian trzy moje(nasze) najwieksze wady! :P

Gość zona skorpiona
niewierność kłamliwość płytkość uczuciowa

Gość zona skorpiona!
SAMOLUB BEZKRYTYCZNY WOBEC SIEBIE BEZWZGLĘDNY JEŚLI NIENAWIDZI TO ZABIŁBY ZABORCZY NIE MA SŁOWA PRZEPRASZAM LICZY SIĘ TYLKO ON ZAWZIĘTY MŚCIWY SŁABY PSYCHICZNIE UDAJE SILNEGO FACETA CHODZI NADĘTY BOI SIĘ SILNYCH KOBIET OGÓLNIE NIENAWIDZI KOBIECOSCI KOBIETY TRAKTUJE CHŁODNO LUBI SIĘ POPISYWAĆ już mi się nie chce bo mogłabym tak i mogła...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy7667
kompletnie bezkrytyczny

Gość zona skorpiona!
te powyższe jak najbardziej! ZDRADZA BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM zbieżność nicków, nie czytałam powyższych postów:)

Gość zona skorpiona!
MANIPULANT 1 KLASA! STRASZNY ŻYWOT PRZY TAKIM, NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zona skorpiona!
a jak krzywdzi, to tak by nie wyszło na jaw, głównie psychicznie.

Gość zeropracy
przypominam ze tu jestem bo narazie nikt mnie o nic nie zapytal tylko jakies flustratki wypisuja ;P

Gość zeropracy
:P

fr. Czesc, nie jestem skorpionem i chcialabym zapytac o jedna rzecz - najlepiej skorpiony. Dlaczego jest czasem tak, ze kiedy sobie kogos upodobaja, to potrafia codziennie sprawdzac profil tej osoby w sieci, zbierac informacje, myslec o tej osobie caly czas i naturalnie dazyc te osobe uczuciem, a mimo tego nie zrobia nic, aby isc do przodu w tej kwestii? Co jest tego powodem? Dlaczego mimo tego nigdy sie pierwsze nie odezwa: nie napisza pierwsze maila, itp.? Do tej pory nie spotkalam sie z takim podejsciem i ciekawa jestem, co sprawia, ze tak sie dzieje. Dzieki za info. Bo skorpiony sa przebojowe, wygadane i pewne siebie, ale jak im naprawdę mocno zalezy na kobiecie to się boją, że coś zrobią nie tak i przekreśla swoje szanse. W takich momentach bywają, nie wiem czy to dobre słowo "nieśmiałe".

zona skorpiona! Skorpion słaby psychicznie? Może twój jest wyjątkiem. Skorpiony sa znane właśnie z silnego charakteru i mocnej psychiki.

Gość zeropracy
ooo tu przyznam e tak robie infiltruje internet obczajajac laske ale ja podejmuje akcje w wiekszosci przypadkow chyba ze z jakiegos powodu nie moge

Gość zona skorpina!
tylko pozują na takich są bezwzględni i jak posąg twardzi Tchórze tak na prawdę TO TYLKO POZA jak całe ich życie zero uczuć poczytałam trochę, A MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA PRZESZŁAM PRZEZ PIEKŁO NA ZIEMI!

zona skorpina! tylko pozują na takich są bezwzględni i jak posąg twardzi Tchórze tak na prawdę TO TYLKO POZA jak całe ich życie zero uczuć Ja jestem skorpionem i zdecydowanie taki nie jestem. Ani nie jestem tchórzem, ani chorobliwym zazdrośnikiem, ani latami nie przeglądam profili ex (no dobra moze czasem zajrzę dla przypomnienia sobie twarzy :P, tak z sentymentu). Po prostu masz zjebanego faceta i w dużej mierze to kwestja wychowania go w dzieciństwie do 18 roku zycia. Uczucia też mam.

Gość zona skorpiona!
ja_______________________ na 1 stronie wszystko napisała mój jest strasznym człowiekiem, nie wiem jak inni, nie chce wyrokować i obrażać. Mój to strasznie zły człowiek.

Gość gabrysia ryba
ja_________ racja :(

Gość zona skorpiona!
B, widzisz w jednej chwili napisaliśmy tę samą myśl. nie chcę nikogo posądzać o to samo, tez nie wierzę ze to wina znaku. Mówiłam o konkretnym czlowieku, moim mężu. UNIOSŁAM SIĘ BO WCIĄŻ BOLI JAK POMYŚLĘ... PEWNIE NIE WSZYSCY TACY SĄ... oby...

Ale sam go sobie wybrałaś. Chyba nie wzięliście ślubu po 2 dniach znajomości? Więc czemu teraz narzekasz? skoro jest taki nieludzko straszny to czemu od niego nie odejdziesz? Zaraz zaczniesz sama sobie szukać usprawiedliwienia, a prawda jest taka, że on ciebie wykańcza, ale jak odejdzie to nie będziesz mogła sobie znaleźć miejsca i będziesz strasznie tęsknić.

Gość zona skorpiona!
nie chcę o tym pisać, to temat dla mnie skończony na szczęście Wielka milość, całe lata pracoawł nade mną, niewiele wskazywało. Jak rozszyfrowałam, znienawidził strasznie. Tak, przyznaję, byłam b. naiwna. Mam ufna naturę, tez wychowanie. wszystko idealizuję, nie wierzę w zlo ludzi itd. Był jedyna osoba (najdrozsza mi ), która mnie bardzo skrzywdziła. Przepraszam za pisownię, pośpiech.

Gość zona skorpiona!
to co napisałeś, to tak bylo w istocie. Miał mnie w garści (uzależnienie na wielu płaszczyznach zycia, sytuacja skomplikowana rodz. ), pracował też nad tym lata. Manipulował. Potrafił sie przeobrażać w jednej chwili w zupełnie innego człowieka.

Gość zona skorpiona!
manipulacja głosem, mimiką. O mały włos nie postradałam zmysłow. Myślę ze jest psychopatą. Jeśli czytuje kafe, to na pewno ten temat też. Lubi wszystko, co o mim.... Lubi być w centrum uwagi. Idę już spać, oby mi się nie przyśnił..:O przepraszam jeśli cię B urazilam, pisałam tylko o męzu...

Gość gddddgd
manipulator,klamczuch,kobieciarz,ma kilka kobiet ktore trzyma jako kolo zapasowe-kazdej mowi tosamo-ze jest najwazniejsza,zdradza kiedy ma okazje.