Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braknazwy

pan SKORPION, jaki jest? Panowie, proszę o wypowiedź

Polecane posty

Gość gość
Duzo pytan zadaje i narzuca pomysly naspotkania

Też jestem skorpionem i potwierdzam, trudny znak ;) Bywam zazdrosny, choć tego nie okazuję, ale tylko przez to, że jestem jednocześnie introwertykiem. Może ekstrawertyk nie będzie się tak szczypał i wszystko wygarnie od razu...

Gość Aniane
Do Gościa z 2016.07.04 (20.01) A może to ja jestem tą kobietą, którą kochasz na zabój... i czekam już wiele miesięcy na jakikolwiek gest z Twojej strony? Może podobnie jak Ty boję się odrzucenia, tego że nie dam rady, że już za późno... Pewnie już tu nie zaglądasz co? Do zobaczenia w sobotę

Gość Zona skorpiona
Jestem baranem - moj mąż od 15 lat skorpion Kochany troskliwy lubiacy kochajacy dzieci spelniajacy marzenia uczynny dobry uparty raczej nie gdyz mam trudniejszy charakter od niego wiec jestem troszke nad nim moje odczucia sa takie ze dlamnie idealny umi sluchac lecz z doradzeniem troszke trudniej ciezko pracuje nad utrzymaniem rodziny mysli ze ma wladze ale to tylko mysli ;) ja po 15 latach razem mysle ze dobrze wybralam jednak 1 mysl najlepsza wybralabym go jeszcze raz bez dwoch zdan ma wiecej + niz -

Gość gość
Niestety prawda Bardzo ciezko z nim wytrzymac Trzeba byc skupionym na nim Jak ojciec ktory caly czas mowi mi co zrobilam zle...jak by on cos robil

Gość NarzeczonaSkorpiona
Odświeżam, bo widzę wpis z lutego. Zawsze trafia się na takie tematy i fora jak dzieje się źle. A czemu nikt nie pisze kiedy jest miedzy Wami super? To trochę jakby dyskredytuje Skorpiona bo same złe cechy są wyolbrzymiane. Ja napiszę ze swojego doświadczenia- Troskliwy, opiekuńczy, dążący do zgody (zawsze pierwszy zadzwoni i napisze nawet po ogromnej awanturze), zawsze pyta mnie o zdanie, jest w stanie zrobić coś bo ja tego chcę. W życiu żaden Facet nie nosił mnie na rękach, tyle nie całował, tak nie przytulal. Owszem, potrafi być podły i arogancki, ale to kwestia jego kompleksów- trzeba Mu wybaczyć. Zachodzę w głowę jak to możliwe, ale ja Go kocham i nie zamienię na innego. Chociaż bywa naprawdę ciężko.

Gość gość
Witam, przeczytałam wszystko z uwagą. Mój problem polega na tym że też poznałam skorpiona. Zakochałam się jak małolata

Gość gość
Witam, przeczytałam wszystko z uwagą. Mój problem polega na tym że też poznałam skorpiona. Zakochałam się jak małolata

Gość Gość jk

Witam, czy ktoś jeszcze chce popisać w tym temacie 

Gość Gość jk

Czy ktoś może powiedzieć coś na temat zachowania Pana skorpiona w związku i jego okazywaniu uczuć.