Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braknazwy

pan SKORPION, jaki jest? Panowie, proszę o wypowiedź

Polecane posty

Gość gośćoczarowana
Witaj, w temacie w którym zamieściłeś/aś post pojawił się nowy wpis, kliknij na poniższy link, aby wziąć udział w dyskusji:... Dziwne bo ja nic nowego nie widzę :)

Gość gość
Nie wiem jaki jest pan skorpion. W ogóle mnie te charakterystyki mało interesują i uczą. Sama jestem skorpionicą i związałm się ze strzelcem. I cóż mogę powiedzieć? Menda do potęgi entej! A koziorożec też potrafi, też jest cięty i zawzięty. A czemu to nikt nie napisze jacy podli się bliźniacy???!!! Moi kochani, ludzi wiara zmienia. Można być skorpionem i aniołem. Każdy człowiek, który eliminuje w swym życiu Boga, chodzi po manowach i jest trudny.

Gość gość
Pan skorpion jeśli sobie upatrzy ofiarę, to ją zdobędzie prędzej czy później. Nie rezygnuje, poddaje się. To bardzo inteligentny, ambitny, osiągajacy wiele człowiek. Wybrankę serca na rękach by nosił, tylko musi być pewien, że ona go kocha.

Gość gość
ambitny wiele osiągający. ... mój skorpion pije pali i jest mi w stanie w oczy powiedzieć ze to jego sprawa i jeszcze zrzucić na mnie że mówiąc ze mi nie pasuje jego picie to ja chcę nim rządzić. poza tym w wieku 32 lat ma uwowe z najniższą krajową i 5 dni po wypłacie już nie ma pieniędzy. ambitny faktycznie

Gość gość
Ja jestem skorpionem i kocham na zabój pewną kobietę, mam wręcz obsesje ale jej się nie naprzykrzam, z drugiej strony sam się boje zainicjowac kontakt. Boje się odrzucenia najbardziej na świecie, zwłaszcza od osoby najważniejszej dla mnie.

Gość gość
lepiej zostaw ją w spokoju bo zrujnujesz jej życie ty tępy uparty huju

Gość gość
Urodziłam się skorpionką. Od dzieciństwa życie dla mnie nie było ani łatwe ani przyjemne. Podczas kiedy inni niczego tak nie przeżywali, ja chodziłam i płakałam. Byłam inna, znaczniej emocjonalna od koleżeństwa. Ale czy gorsza od innych? Nie, to inni byli gorsi niż ja! Oskarża się nas skoriponów o jezyk agresji. Tymczasem to ja słyszałam i słyszę od innych cięte, raniące słowa...Jestem ambitna, ale to dobrze. Wiem dobrze, że innych to denerwuje. Jestem nieustannie przedmiotem zazdrości. Podczas kiedy ja zazdoszczę innym jedynie tego, że cieszą się lepszym szacunkiem niż ja. Bo ja tracę wszystko swym wycofaniem, odzieleniem, zamilknięciem. I nic więcej wam nie będę pisać nie będę. Bo po co? Uwierzycie takiemu skorionowi jak ja?

Gość gość
Kiedyś podkochiwałem się w jednej skorpionicy, ale jakoś nie potrafiłem do niej zagadać. Wydawała się jakaś zamknięta, trochę tajemnicza i ogólnie małomówna. Wy skorpionice jesteście raczej typem samotniczych kobiet ?

Gość gość
tak noi co z tego?

Gość gość
No i nic. Tak tylko pytałem ;)

Gość gość
ja jestem skorpionem z ascendentem w lwie jestem osobą zamkniętą w sobie nie mam znajomych w ogóle jakoś nie lubię ludzi nie umiem z nimi rozmawiać otworzyć się przed nimi jestem typem samotnika ale nie jestem nieśmiała często zwyczajnie nie rozumiem ludzi nigdy nie wynosiłam się ponad innych a nawet czuję się czasem gorsza może dlatego że wyznaczam poprzeczki których nie mogę przeskoczyć zawsze się porównuję z innymi i widzę swoje braki co mnie boli źle znoszę porażki a mam je same nic mi się nie układa

Gość gość
Nie układa ci się, bo przyciągasz pesymistyczne wizje do siebie. Pozytywne nastawienie i wiara, czynią nasze życie lepsze i pozytywniejsze.

Gość gość
gdybym całe życie była pesymistką to bym ci uwierzyła niestety teorie swoją drogą a życie swoją

Gość gość
To dalej bądź pozytywnie nastawiona ;)

Gość gość
do gościa z 20:45-podpisuję się obiema rękami pod tym co napisałaś! Skorpiony-najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku , faktycznie najbardziej tajemniczy , nieprzenikniony...ja sama jestem Skorpionem i znałam dwóch facetów skorpionów-1. ojciec mojej najbliższej koleżanki , bardzo różnił się od innych tatusiów , nietuzinkowy , oryginalny ale i trudny faktem jest że małżeństwo z nim matka kumpeli okupiła wieloletnią depresją , skorpion nr 2 mój były , za bardzo się ścieraliśmy , za silne indywidualności , straciłam z nim kontakt , wyjechał z Polski ,niesamowicie uzdolniony , inteligentny , przystojny...skorpiony są najczęściej introwertykami wbrew obiegowej opinii że to urodzeni imprezowicze zafiksowani na punkcie sexu:-) i pamiętliwi-wybaczają ale nigdy nie zapominają krzywdy-zawsze będą mieć dystans do nielojalnej osoby względem nich

Gość gość
Jak z nikim, tak nie czułam, że jestem kochana. Czemu ich wyzywacie, porównujecie? Każdy z nich jest inny.

Gość gość
Ale ja nie bardzo wiem jaka jest wina tych skorpionów? To są indywudualiści jedynie. Skoro coś jest ponad siły tego człowieka, to po co go męczyć? Każdy powinien pozostać sobą w każej sytaucji a nie grać. Samotny, cierpiętniczy tryb życia pozwala na pracę umysłem, a angazowanie się inaczej. Sopro skorpionów to naukowcy. Kobiety skorpionice lubią się podobać, może niektóre z nich flirtują "lepiej" niż inne, ale czy my skorpiony lubimy sex ot tak? Chyba nie. Ta płycizna nas nie obchodzi. I wydaje mi się, że mężczyżni powinni zyć sami.

Gość gość
do gościa z 20.01 coś tu nie pasuje, w tym co piszesz. Zainicjować kontakt? Czy to miłość od obrazka, zmysłowa? oj, niedobrze... Znacie się? Bo Miłość jest aktem woli. Pytanie, czy ty ją kochasz naprawdę, tak jak mówisz na zabój czyli mocno, bez pamięci. Przed poczynaniami inicjującymi zastanów się jeszcze. Ach, i nie wiem czy poczynania są potrzebne, bo pewnie ona ma za sobą hipotyzujace, czułe spojrzenia i już wie... Tak więc, jeśli w grę wchodzi milośc czy porządanie, to rzeczywiście można komuś zmarnować życie. Skoro jest najważniejsza, to musi być jakaś więż, jakaś relacja - więc czego ty się boisz? A w najgorszym przypadku, trzeba nauczyć się nauczyć przyjmować porażki, tak to już w życiu jest.

Gość gość
Trzeba rozmważyć czy to miłośc, jak piszecie. Miłość czy porządanie?

Gość gość
A i jeszcze dodam. Wyjaśniajcie sobie pojęcia, których używacie. A raczej zastanówcie się, co mówicie. Kochać na zabój znaczy tyle samo "Dam się nawet zabić bylebyś była szczęsliwa" Naprawdę? To nie wiem która pogardzi? Chyba żadna.

Gość gość
kocham skorpiona.

Gość gość
Skorpion jak się zakocha to jest wierny i świata poza tą osobą nie widzi. Dla kochanej osoby zrobi wszystko, świat zapali. Kocha, pragnie, silnie przeżywa swoje uczucia. Jak nie jest pewny uczuć drugiej osoby, ukrywa swoje, boi się odrzucenia.

Gość gość
tylko ludzie z niskim ilorazem wierza w horoskopy i to ze planety maja wpływ na charakter człowieka gdyby tak było to trzeba by z wiezien uwolnic gwałcicieli pedofilów złodzieji bo to z winy planet a nie z własnej woli to robia

Gość gość
Kto tu wierzy w horoskopy? Wydaje mi się, że temat główny to charakterystyka ludzi urodzonych w pewnych miesiącach. Niestety, chcesz, czy nie chcesz one się sprawdzają. JAK ULAŁ...PZdr.

Gość gość
Do "gościa": 2016.07.04 Czy coś zmieniło się przez ostatnie trzy miesiące? Nawiązałeś kontakt z tą kobietą? Używając Twoich słów, podążacie we właściwym kierunku?

Gość gość
Jeszcz jedna sprawa - z tego co pisałeś, wynika, że nie masz za bardzo z nią kontaktu (zamierzałeś dopiero coś tam zainicjować). Chyba wiesz, że na odległość jej nie zdobędziesz? Na odległość też nie dowiesz się raczej, czy ona Cię kocha? Do dzieła, chłopie. Przecież nikt nie mówi Ci, że masz od razu przy pierwszym kontakcie się ośwadczyć lub stworzyć z nią wiekopomny związek. Poznajcie się najpierw bliżej, a do tego nie trzeba bać się odrzucenia. Poza tym jeśli ją kochasz, jak piszesz, (przepraszam, ale przy tak nikłym kontakcie to mało prawdopodobne), to darzysz uczuciem jedynie swoje wyobrażenie o niej, a rzeczywistość może skrzeczeć, więc licz się z tym, że jak ją poznasz, to się możesz "biegusiem" odkochać. Szkoda marnować życie na rojenia Podsumowując, jeżeli po tych trzech miesiącach stoisz w miejscu, szukuj jakiś pretekst i nawiąż oraz pogłęb znajomość

Gość gość
Na czym polega ta obsesja u skorpiona??

Gość gość
WITAM :) Jakiś czas temu pisałam o swoich latach 17-u :) ze skorpionem minął kolejny 18 rok sama tez jestem skorpionicą :* znowu było rozstanie odeszłam bo wyczułam że muszę , dobrze zrobiłam pewna panna wręcz wymogła na nim żeby z nią był ...spróbował i co teraz żałuje... spróbował czegoś co z góry było na straconej pozycji. Żaden facet nie zafascynuje się na długo kobietą która go zdobywa,a już na pewno nie skorpion,cóż zrobił swoje . i ..:] a teraz znowu walczy znowu o MNIE :) jesteśmy poprostu na siebie skazani hehe kocham go bardzo ,ale ON musi kochać jeszcze bardziej :* bardzo gorąco polecam produkty pani ANNY SZLĘZAK można ją znaleźć na youtube, facebook,po jej kursach i poradnikach zmieniłam podejście do facetów i uwierzcie MI nawet skorpion zatwardziały będzie jadł WAM Z REKI :))) nie bójcie się skorpionów to kochani ludzie odpowiednie podejście i macie przyjaciela lub męża do końca świata i o jeden dzień dłużej ...:)))))))))))))) polecam również obejrzeć na youtube filmy Roberta Marchela,też ciekawie przedstawia relacje związku i nie tylko . SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2017 ŻYCZĘ :))) :*

Gość gość
Podbijam temat. Niedawno poznalam takiego scorpiona. I moze powiecie cos wiecej o nich.

Gość gość
Udaje miłego a jest zawistny wredny zwierzysz mu się to potem wyciagnie przeciwko tobie, rządzi ty nic nie będziesz miała do powiedzenia, zazdrosny gdy mu zależy i jeśli pokocha to będzie się starał dawał kwiaty itp ale równie szybko gdy mu przejdzie to zero kontaktu