Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna odchudzaczka

dieta dr Pape

Polecane posty

Tararara- jestem z Polska :) ale juz prawie 7 lat jestem w Szwecji :) A ty skad??? :)

Gość kgdxcvnm
na sb je sie makreli duzo i sie chudnie

A z której części Polski jesteś?? Ja ze Śląska:) Gliwice:) A co do sosu to polecam zrobić tak: po usmażeniu mięska bez tłuszczu na patelni zostaje sok z mięska,ja dodaje troszkę musztardy i jogurtu i sos idealny:) do tego duuużo zielonej pietruchy:) No i dobrze ,że zostajesz:) a ja coś zauważyłam:P spodnie luźniejsze mam:) Dziewczyny poradźcie co z prezentem dla męża? Ja zaraz obiad,już mnie głód bierze

Tararar- ja z Gdanska :) Hmmm... prezent? - to wasza wspolna rocznca wiec moze go zapros do jakiejs restauracji i kino...??? Np? Kgdx...- dzieki... a juz myslalam ze moze makrela nie jest zbyt dobra ryba na odchudzanie? Postaram sie jesc co 2- dzien :) Wczoraj sobie hulalam a dzis mam male siniaki na brzuchu :) A ja zjadlam cielecinke ale jeszcze sie pokusilam na rybke. To jest filet pwnierowany w jajku.... myslicie ze mocno moze zaszkodzic??? A jutro znowu mam problem :( Eh.... nalesniki :( za kazdym razem jak zjem... to nic z wagi nie leci :/

Gość kgdxcvnm
makrela ma zdrowe tluszcze i mimo ze jest tlusta odchudza

makrela -super rybka:) ja kocham też łososia:) jem obiad!! w końcu:) dziś zdecydowanie za małe objętościowo śniadanie było,jutro muszę jakieś warzywa dodać. Zaskoczona jestem ,że z Gdańska:) myślałam że ta dziołcha to pozostałość po gwarze. Co do prezentu,to chciałam coś namacalnego , tak żeby wziął do ręki. Na pewno kupię bilet na koncert Czesław Śpiewa,bo mąż lubi,ale chciałam coś dodatkowego. Naleśniki no... węgle jak nic:( nie lepiej omlet z samych jajek??

no ale naleśniki mogą byc na obiad..tylko postaraj sie nie utopic ich w tłuszczu..i dot ego np. biały ser z owocami. mniam mniam... a ja jestem ze szczecina :D juhuuu :))

No... My jemy ze smietana i dzemem truskawkowym. Zjem jednego. ale zamiast grochowki zjem brokulowa i na kolacje makrela :)

Dziewczyny zaraz umrę:) muszę się pochwalić,jaka jestem zdolna:p wymyśliłam prezent.Jest drogi (600zł) ale efekt pewny:) kupię mężowi jedną akcję Jego ukochanego klubu piłkarskiego:) szczęka mu opadnie:) co myślicie?? ja zaraz siadam do zielonej herbatki:) muszę dużo pić,bo moje nereczki szaleją

Tararar- nieźle... Jak ma jakieś hobby to czemu nie :-) Napewno się ucieszy :-) A ja po kolacji: tuńczyk o mleczko :-) Jutro ziem nalesnioka :-) :-) wieczorem wszamam makrele a poza tym jutro IDE na 99% na kije wiec nalesniok pójdzie w zapomnienie :-) "Spale dziada"

osa hobby hm ja bym to drugą miłością nazwała:P a może nawet pierwszą,bo dłużej jest w jego życiu:) ja dzis kolację mega ogromna:) mielone z patelni,bez tłuszczu,na wodzie,do tego pół kilo kapusty pekińskiej:) i ogórki kiszone i umieram:) pełna jestem:) ale musiałam się napchać,bo ostatnio coraz szybciej myślę o jedzeniu. A kapusta ma mało kalorii i tylko trochę węgli,ale gdzie ich nie ma:) do tego sos czosnkowo jogurtowy:) pękam!!!

O mamo!-Tararara ale się nawpitalalas :-) :-) :-) A ja zaraz spadam z psiurem i trochę pochulam a potem ziulac.... Normalnie mnie się oka zamykają :( :(

Dzien dobry!!! :) Witam was przy porannej kawce :) Ja niestety dzisiaj tylko - 0,2 ale chociaz cos :) Wczoraj jadlam tunczyka i niestety nie byl chyba zbyt dobry jakoscioewo wiec... podzielilam sie z psiurkiem :) Smakowalo mu :) Tak sobie mysle ze ... my sie tak odchudzamy... itd. a wystarczy jedno obzarstwo iiiii.... eh... Ja juz 3 tydz. na dietce . No i mam pytanie... co myslicie i kefirze??? Ja chyba zaczne pic zamiast mleczka na wieczor :) A co u was??? Milego dnia!

Witam w nowym, pięknym dniu !!! U mnie też mały spadek -0,3 :) :) Wygląda na to, że bilans tygodnia (piątkowy - już jutro) będzie jednak ujemny. To motywuje :) :) Liczę na 6 z przodu w następny piątek :) :) :) Z posiłkami wpadłam już w pewną rutynę: 🌼 na śniadanie najczęściej płatki z suszonymi figami/śliwkami/morelami (2-3 sztuki) na wodzie plus owoc. Wersja druga - tylko owoce (staram się mieć takie 2 dni w tygodniu). Zawsze sok marchwiowy. 🌼 na obiad - twaróg, mozzarella, hummus, serek wiejski z chlebem chrupkim lub razowym, albo bez, plus warzywa, w tym avokado - daje uczucie sytości; dosypuję też często do serków trochę otrąb 🌼 kolacje białkowe, najczęściej mięso Wczoraj na kolację były jajeczka sadzone (3 szt) plus pieczone kiełbaski (kupiłam takie chudziutkie, z piersi kurczaka, drogie jak diabli, ale potrzebowałam odmiany - chciało mi się kiełbasy :) :) ). 🌼 pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!! niech wam dziś się tłuszczyk dobrze spala!!! :)

Ja dzis na sniadanie : buleczka ( marchwiowa robiona i pieczona przez mego chopa :) ) z ogoreczkiem i do tego 2 mandarylki :) i herbatka truskawkowa :) Tak ok. 11 wpitole nalesnki :) a potem tylko zupka na obiad.... Po poludniu kije i wieczorem makrela w sosie pom. i kefir :) mmmm... Lammia to ogolem ile traz wazysz? Ja mam 71,6 :/ Marze o 6 z przodu w przyszly piatek ale... sie zobaczy nie??? :)

Osa, jutro zmienię stopkę - to będzie równo tydzień od ostatniej zmiany :) Może jeszcze do jutra coś spadnie :) :) :) Szósteczka już u Ciebie też blisko !!! Damy radę :)

Lammia- po twojej stopce widze ze ty jestes o wiele blizej niz ja!!!! Poczekaj na mnie!!! :p :p heheh zartuje :) Ty sie szybciej zaczelas odchudzac , ja z koncem lutego wiec jeszcze teoche przede mna :) W maju przyjedzie moja rodzinka mam takie marzenie ze moze uda mi sie dobic do 65 :) :)

dzien dobterek kobietki !!! u mnie tez -o.2 na wadze :D juhuuu.. pomału... do prziodu.. juz niemoge sie doczekac wiosny jak wsiade na rower i wtedy to dopiero waga ruszy :D rano ja dzis pomarańcz i 2 kromki chleba z dzemorem :) na obiad sie pomysli..bo w sumie niz niemam ale cos zamowimy z dziewcyznami w pracy :)

Dobry:) jaw pracy śniadanko wcinam:) dziś płatki owsiane,trochę błonnika,3 wafle ryżowe z nutella i grejpfrut:) sporo tego:) no ale ja wysokie BMI to i jeść więcej mam:) rano dla sprawdzenie czy działa łyknęłam szklankę wody z odrobiną octu jabłkowego i miodu,ale naprawdę odrobinką. Czytałam trochę o tej diecie 3DChili,coś wiecie na ten temat?? Mi taka dieta dodatkowo by pasowała,bo kocham dobrze doprawione jedzonko,a chili mogłabym jeść codziennie:) Jaką macie pogodynke dziewczyny?? U mnie nie jest zimno, ale słońca brak:(

u mnie jest w miare..słonce pruboje sie prxzebic..ale to juz nie to samo co wczoraj było.. wogole jutro widzialam ze ma byc 0 i padac snieg ;/

Gość kjhvccb
a wiecie ze niektore iwoce naleza do bialek jak np grejpfruyt

Jak do białek owoce? No u mnie też ma padać,ja akurat cieszyłabym się z deszczu bo mąż by szybciej z delegacji wrócił. Na obiad pomysłu nie mam:( chyba skończy się na jajkach,błonniku i sałatce z pekińskiej

Jaaa.... ale nagrzeszylam :( :( :( Wpitolilam 3 - naleniki :( :( .... Jutro na wage naet nie wchodze ;( Jedno co mnie moze podratuje to ze dzis ide na kije.... A tak nie wiem.... Zebym to zjadla czekolade ale nalesniki???? Oj brzydko ..... :-(:-(:-(:-( Uuuuu..... niech mnie ktos przytuliiii.... :)

Gość na diecie,,,,
nielaczenia owoce niektore sa zaliczane do bialek ti dieta rozdzielna dr haya

Gość na diecie,,,,
wiecie dostalam dzis okres i zawsze sie woda zatrzymuje wtedy i czy zawsze sie wazy w trakcie okresu wiecej czy tylko u niektorych tak jest a u innych nie

Gość tlusta laleczka
hej papowiczki ja sie nie wazylam i nie wiem ile moze jutro ..Osa 3 nalesniki to norna pewnie jutro to 05 kilograma mniej moje slowa sa prorocze i tak bedzie zobaczysz moje sniadanie to 2 rogale z kremem toffi obiadek 2 bulki i 3 kielbaski szklanka soku warzywnego

Gość tlusta laleczka
teraz biore sie do roboty w domu ,slonce swieci wiec mam wene na porzadki ,zmiany z tej okazji nawet dywanik kupilam i kwiatki na stoliczek wieczorem zagladne