Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Dyskretny urok śmierci
Przesady? Luśka? Co definiuje pojęcie przesady? Jakiż jest jej wzorzec? Jaki punkt odniesienia? Może kwestię przesady skodyfikowano i jej sprawę reguluje ustawa bądź choćby rozporządzenie?

Gość Luśka L.
Jasne, jasne. A życie i tak sobie... No nic, idę, bo trzeba się czymś zająć. 🖐️

Gość Luśka L.
Psełdo, bez przesady, jeszcze tego brakuje, żeby ktoś kodyfikował kwestię przesady. Każdy Ci powie, ze to już byłaby przesada. Zielona, potwierdź, ze nie przesadzam. :P ;-)

Gość Dyskretny urok śmierci
Ja tego nie powiem, Luśka, a więc - nie każdy. :)

Gość Luśka L.
Psełdo, ze zrozumiałych względów Ty się nie liczysz. ;-)

Gość Luśka L.
Uprzedzam pytanie - względy są takie, że zgodnie z roczną tradycją, dla zasady się ze mną nie zgadzasz. :)

Ike ja Cie podziwiam ,za to że Ci sie chce ciągle wyjaśniać u kucharza. Jestem prostą dziewczynką i jego dzisiejszy post wzięłam na poważnie ma rozpiety rozporek małego pena i Mu nie staje. Nie rozumiem ludzi którzy czytają ten topik biorą wszystko na poważnie a Kucharza,traktują jak kogoś SUUUPER bo umie ładnie pisać i wklejać foty. Gdyby kucharz w końcu wyluzował nie było by tych wojenek

Gość Luśka L.
Sami, ale on te elaboraty - lekcje etyki pisze śmiertelnie poważnie. I to od ponad pół roku. :O

Luśka nie wierzę w to że On to traktuje na poważnie. Myśle ze Go to bawi,bo inaczej już dawno by tym pierdolnął zamknął topik i już. Nie czuje potrzeby pisania tam o rzeczach wzniosłych itd,znudziło mnie to już dawno,wolę pisać bzdury tutaj :P

sami jakie wyjaśniać ? komu? komuś kto co rusz obraża się za najmniejszy żart natomiast spokojnie sam sobie pozwala i innym pozwala- innych rozmówców porównywać, do smrodu, śmieci...a kiedyś było coś i o gównie...... nie nic nie wyjaśniam odpowiadam zgodnie ze swoim sumieniem odpowiadam za potwarz i obrazę mogłabym tego nie robić i byc ponad to- udając kogoś kim nie jestem ale jestem osobą , którą takie rzeczy po prostu ruszają mówiąc językiem prostych ludzi wkurwiają

Gość Luśka L.
Myślę, ze on jednak pisze to zupełnie poważnie. Ludzie się jednak nie zmieniają. (Ike, nie zapominajmy o sępach)

no to jeśli pisze poważnie to jest obłudny i tyle bo sam mnie potraktował na końcu jak ździrę a udawał ze mnie rozumie i widzi we mnie dobro. Może mnie retro pokroić na części ale nie ufa sie takim facetowym ktosiom. Nie bede Go za nic przepraszać,bawi mnie to i tyle:D

lusiu owszem ależ jaki kunszt w stosowaniu właśnie komuś wypomnianych sztuczek nikt nie powinien być urażony bo przecież nie padł żaden nick a ja jednak przez pana kucharza czuję się urażona i jeśli chce teraz wszystko podpierać sprawą sprzed paru miesięcy i on i iftar i inni.............to nie dość że mają nas za sępy, śmieci i huj wie co jeszcze- to mają nas po prostu za idiotów

Gość Luśka L.
Ike, dokładnie. Przykre, że niektórym nawet nie potrafi powiedzieć bezpośrednio, że są wg niego sępami, a przez to przestrzeń i rozmówczynie mu odbierają.

lusiu sepami? na publicznym forum? nie zauważyłam, żeby ktokolwiek wcinał się w jakieś wyjątkowo interesujące i poważne dyskusje i zamieniał je sobie w swój folwark rozumiem że to TWA- ale nikt tam nie wchodzi kogokolwiek obrażać po prostu jedno napisze coś co innego zainteresuje i rozmowa zaczyna się toczyć to bardzo , bardzo normalne na forum dyskusyjnym

cholera creamik to chyba na stałe wrócił....

cholera poczytałam sobie jestem żonaty ale mam kochankę czy coś tam i tak się zastanawiam czy - wiedząc, że życie ma się tylko jedno- powinno się wybierać jednak to swoje szczęście- żyć pełnią życia, zaczynać to nowe życie czy jednak powinniśmy pamiętać o tym drugim, którego swoją decyzją skrzywdziliśmy ( zielona czytaj "którzy czują się przez nas skrzywdzeni" ) uderzyła mnie wielka radość autora a ja oczami wyobraźni widziałam jego bardzo nieszczęśliwą w tym momencie żonę

\"wiedząc, że życie ma się tylko jedno- powinno się wybierać jednak to swoje szczęście- żyć pełnią życia, zaczynać to nowe życie..\" to się samo wybiera najczęściej albo człowiek umiera - dosłownie lub w przenośni

może źle skonstruowane:P ale pytanie dokładnie dotyczyło, porzucenia partnera jak psa i rzucenie się w wielkie szczęście z nowym

acha, czyli jednak ty zawężasz, a ja rozszerzam sorry, nie jestem dostateczenie skoncentrowana na kafe dziś pogadamy kiedyś, obiecaj.

to chyba ty powinnaś obiecać :P ja ostatnio ci wyznałam czule, że lubię z tobą rozmawiać i zrobiłam to bardzo publicznie :P

ike , mnie sie juz nawet smiac nie chce , i uwierz oni to na powaznie - smiertelnie ;) kiedys myslalam o sobie ze jestem dyskretna :P dzisiaj powiem - mylilam sie :D ja tam moge bardzo chetnie pomoc komus \"w byciu soba\" :P bo to chyba na tym polega? zawsze ta sama twarzyczka ? a nie w zaleznosci od sytuacji udawac swietoszkowatosc :O jak to sie nazywa? dwulicowosc ? normalnie mi niedobrze :O i ja sie dalam przez cos takiego miesiacami za nos wodzic :(

zielona rozumiem, że twoja wypowiedź nie ma związku z moim ostatnim pytaniem ??:D

Ike ,raczej nie :O ale moja cierpliwosc - ktora nigdy anielska nie byla , zostala wyczerpana :P