Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Luśka B.
ike, tłumaczę - Jako zwyciężczyni rywalizacji z Osramem będziesz miała ten zaszczyt powiadomić Zmanierowaną o tym, że warto przeczytać stronę 177 ;-)

Lusia - ja nie wiem o czym ty mowisz :O my przeciez odmawiamy rozaniec z ogromna czestotliwoscia , ze o litanii nie wspomne :P jestesmy niejako wzor do nasladownictwa ;) tyle ze aparaty fotograficzne mamy kiepskie 😭

Gość Luśka B.
Tzn ze względu na żarówkę polecam strony 176-177 :P

Gość Luśka B.
Zielona, nie wiem, jak Wy, ale ja przegrywam życie :P :)

Luska - ten top czy inny :P jak sie zbierzemy do kupy to mozemy pisac nawt na kaszy ;) jakie to ma znaczenie ? [tyle ze ja juz tytulow nie zakladam , jestem nietabilna emocjonalnie , i pod wplywem chwili kasuje topy bez ogladania sie na innych :O] prosze o wybaczenie -[kaja sie]

Gość Luśka B.
Zielona, skoro się tłumaczysz to widać masz powody, w które ja wszak wnikać nie zamierzam. ;-) A stwierdziwszy, co stwierdziłam powyżej (patrz aspekt przegrańca) idę popracować. 🖐️

ja tam nic nie przegrywam :) wrecz przeciwnie - tyle ile nauczylam sie tutaj - zadna szkola mi nie dala :P powaznie , w zyciu codziennym udaje mi sie zachowac luz i dystans .... kiedys tylko bylo to pobozne zyczenie ;) mozna sprawdzic- stojac juz w kolejce po mieso :D wszyscy przebieraja nogami ze zniecierpliwienia- a ja usmiecham sie jak glupia do sera :P

powodow nie mam zadnych :) Ike uswiadomila mi wlasnie - ze co nie ma znaczenia dla mnie - moze miec dla innych ... a te ostatnie 200 stron topu ktory skasowalam - nie napisalam sama ...:( dlatego sie kajam

Gość całuss
kurwa kurwa kurwa😠 dziekuję za uwage:P znowu:P

Gość całuss
nic:D dopadła mnie dziś fizyczność:D kobiety maja przesrane pod tym względem,zaraz umrę z bólu😭

na to jest porada jedna :P machnij se dziecko-fizycznosc ci przejdzie jak reka odjal ;)

Gość całusssss
to po porodzie przechodzi? trzeba było mi to powiedzieć 10 lat temu😭:D zaczernili mi następnego nicka:D:D:D leżę:D

Gość całusssss
a tak z ciekawości-pierwszego Ty mi buchnęłas?:D

Gość całusssss
na razie zmykam,potem przeczytam przyznam że Ciebie podejrzewałam:D

Calus - nie :O ja sie w to nie bawie ;) jak mam cos do powiedzenia - to wale z mostu - niestety ;)

Całus gówno prawda po porodzie nie przechodzi:O 10 lat miałam spokój a od roku znowu umieram z bólu w tych dniach :P

To Sami- albo musisz sobie machnac drugie;) albo jestes niezwykle wrazliwa osoba , albo- musisz udac sie do ginekologa :O a z ta wrazliwoscia - to niestety fakt :O tacy ludzie czuja wiecej niz inni ... czasem ma to dobre strony :) czasem :P u mnie diagnoza na dolegliwosci bylo skrzywienie szyjki macicy - lekarzyna powiedzial- zacisnac zeby . moze kiedys przejdzie :D pomagalo mi np. specjalny masaz, dziwne pozycje w wyrku, termofor z ciepla woda- wszystko co lagodzilo skurcze :) nawet magnez pomaga - polozony miejscowo

Po co mi IKE?--by lepiej sie poczuć,rizumie mnie,lubie z nią rozmawiać na tlenie-- wymagam od niej lojalności,jak mnie zawiedzie to ręka mózg na ścianie czy ona o tym wie..??? :):) Ike jesteś potencjalnie zagrożona:) wiedziałaś o tym? dopadła się babska przyjaźń, a ta nie wybacza:) teraz to już musisz śpiewać tak, żeby Samicy pasowało:) zawsze:) inaczej zmiecie cię z powierzchni ziemi...:) i wymiecie z okna tlenu:):)

wymagam od niej lojalności, jak mnie zawiedzie to ręka mózg na ścianie Retro - powiedz prosze ze zartujesz :D plis plis 👄

Zielona czytaj, jak już siedzisz przy tym kompie to nie moje słowa

wlasciwie to sie mowi - reka noga mozg na scianie ;) Sami uzyla tutaj swoistego skrotu myslowego :O sami- niewybaczalny blad ;)

Gość Ju.................
Zielona, to akurat Retro tylko cytuje.

Retro my z Ike śpiewamy na 2 głosy nie fałszujemy jak niektórzy:)

ja to odebralam jako zart :O wy na powaznie? moze dlatego tak ciezko sie nam dogadac ? ;)

"Retro my z Ike śpiewamy na 2 głosy nie fałszujemy jak niektórzy" a nuty czyje są..? :)

Zielona, ja podejrzewam że po prostu się nie skupiłaś :)

Nuty? raz moje raz jej:) widzisz retro z ike są zasady proste ona zafałszuje wylatuje z naszego chóru ,ja zafałszuje wylatuje z chóru.