Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Szczypta mądrości
"Atramentem z serca mojego literą rzymską i grecką wypiszę trzcina na śniegu – twarz twoja (Osram) jest jak słoneczko. A wiosną – jaskrem wzdłuż drogi. A w lecie – chmurami w lecie. Przeczytają pisanie ptaki i rozniosą po całym świecie. A może i w inny czas, w inne serca i w inne okna. W czyjąś noc sierpniową brzmiąca jak bas. W księżyc, w księżyc rozśpiewany jak sopran.”

ja czekam aż mała wstanie i idę na spacer bo jedzenie mi się kończy:D

orram a może i ty się przyłączysz do akcji??

Gość Szczypta mądrości
Ike? Co się tak namarszczasz?

to specyfika tego miejsca P a nie moja osoba, na drugą nóżkę: W bałamuceniu niewiast prym Psedłonim wodzisz Pisząc z Osram wiersze w grząskiej wodzie brodzisz Z tego ni pożytku ni mądrości nie ma Osram muzą Psedło? to jest niezła ściema Miast rymów szukać do strażaka węża Kreuj się wśród panien na dobrego męża

to rodzaj ćwiczeń- żeby nie przytyć :P

Gość Szczypta mądrości
Aha, ćwiczeń... Ale pewna ilość koleżanek jest z definicji tych ćwiczeń pozbawiona. :-) I co one, biedne, mają robić, Ike?

Gość Luśka Wind
Wreszcie się wyjaśniło dla kogo były te ładne Psełdonimowe dedykacje z końca maja. Tak czułam, że prędzej, czy później sprawa ujrzy światło dzienne. :)

Gość Szczypta mądrości
Sądzisz zatem, Osram, że Ty jesteś nie do ściemnienia, tak? I wyrażasz Twój pogląd w lirycznej postaci... Ale mylisz się, ja nie potrafię kobiet bajerować. Zupełnie tego nie potrafię. :(

Gość Luśka Wind
Ike, dla dodania otuchy - ja musiałam się udzielić towarzysko o tez nie wytrzymałam. :( Kurde, czas popracować nad asertywnością ... :O

sami jak nam sie uda to będziemy się kiedyś z tego śmiać ja funkcjonuję tylko dzięki czereśniom dzisiaj :O ale ogólnie cholera nie jest źle

aż tak źle?????????? mnie też trochę ściska ale nawet jak nie wytrzymam to co 2 papierosy to nie ponad 20ścia

Ikusia Ty tez rzucasz? Sami jesteś CIENKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! lubię ekstazy bo jest zajebiste jest ODLOT czuje się BOSKO ale nie biorę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie Sami schowała sie do szafy i pali!!!!!😠 a Syn Ci nie mówi Mamo głupiutka nie pal!!!!!!!

odpierdol sie ode mnie Złoty nie potrzebuje maryśki by sie nakręcić i mieć odloty rozniesie mnie zaraz

złoty zejdź z samicy!! nie jest cienka! jest dzielna! podjecie walki to juz pół sukcesu

rzeczywiście kaszlę:O ale dalej nie palę ...to moja najdłuższa przerwa w nie paleniu od 3 lat:D

obejrzałam płytę ze ślubem , weselem ............ i się poryczałam 😭 pewnie teraz nie zasnę Sami :( szkoda , że tak Cię to męczy ....... cholera a może podchodzisz do tego jak do walki , wojny ... może po prostu śmiej się ze swojej słabości ... nie walcz z nią śmiej się i wygrywaj w ten sposób w końcu ile razy tu mówiłaś , ze robisz co chcesz :) nie ma złotego środka dziewczyny mnie się udało , czego Wam również życzę .... naprawdę :) dobranoc

sami a jakie masz odstawieniowe reakcje?? ja czuję się tak jakbym wypaliła 10 paczek