Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

"Na pewno wyjdzie z tego dopasowane do podniebienia danie, a nie żaden bigos.." Eerrr... ja chyba jestem zbyt początkująca, żeby znać się na takich subtelnościach kulinarnych. (?) "całkiem przyjemna, zwłaszcza z kobietą taką jak Luśka" Żebym ja za bardzo się nie przyzwyczaiła i nie zaczęła nadmiernie wierzyć facetom, bo potem upadek może być bolesny. :D

Gość PSedłonim_
Luśka, to Ty wierzysz facetom? Poważnie? Ile Ty masz lat, kobieto?

Gość Psedłonim_
Pudło, Luśka! Dwadzieścia lat temu może i miałabyś jakąś szansę. Ale nie teraz. Ja przestałem niemal zupełnie jeść słodkości. Szkoda mi na nie brzucha i soków trawiennych.

Gość Psedłonim_
Mi nie potrzeba tego oznajmiać.

Ok, nie z miodem to z posolonym masłem. Przecież dobrze wiesz, że nie o smak potrawy mi chodzi. Tobie nie muszę (oznajmiać), racja, ale przecież dobrze wiemy dlaczego. Takich jak Ty już nie ma i co zrobić? :P

Gość Psedłonim_
Masło nic nie pomoże. Gofrów po prostu nie lubię. Znam smakowitsze rzeczy do jedzenia a żołądek przecież z gumy nie jest.

Gość Psedłonim_
Takich jak i lepszych ode mnie jest zupełnie sporo. I całe szczęście.

Nęcić cie P w ogóle moim zamiarem nie jest, uszykować umiem sporo i reklama jest mi zbedna, zadowolone podniebienie spożywajacego moje wybryki kulinarne jest wystarczającą nagrodą. Luśka, zasada ograniczonego zaufania jest gwarancją bezpiecznej jazdy ;)

Gość Psedłonim_
A co jest Twoim wobec mnie celem, Osram? Hę?

jesu wiecie co ale retro żyje w jakimś koszmarnym błędzie i wyjątkowo zakłamanym poglądzie na temat możliwości penisa wnioskuję to z kolejnej już dyskusji o tym narządzie niby takie nic, poruszające się w tył i w przód- a ile natchnienia do dysput wnosi

Gość Psedłonim_
Czekaj no, Luśka? Czy to ja zacząłem się przechwalać posiadaniem realnego penisa? Skromny jestem, istotnie. Co miałbym nie być skromnym?

lusia niestety coraz bardziej myślę, że na serioo:D

Gość Psedłonim_
Wiemy to, Ike. Poglądy Retro odnośnie penisów są pełne sprzeczności oraz zakłamania.

Gość Psedłonim_
To nie jest rzeczą możliwą, Osram, żebym Cię zupełnie nie intrygował...

psedło zakłamanie to złe słowo zakłamanie mogłoby się odnosić co do poglądu retro na temat pochw a tak to tylko złe wyobrażenia są

Gość Psedłonim_
Domniemywasz więc, Ike, że wiedza Retro o męskich penisach ma wymiar wyłącznie teoretyczny? Ale to chyba nie jest prawda. Mignęło mi kiedyś przed oczami, że Retro posiada dziecko. A posiadanie dziecka (własnego) w przypadku kobiety oznacza dowodnie, że Retro z męskim penisem przynajmniej raz w życiu miała do czynienia.

psedło jest takie stare kafeteryjne powiedzenie jeden penis wiosny nie czyni jesli wiedza retro opiera się na starej znajomości z jednym penisiątkiem- to chyba nie ba co brać jej wiedzy na ów temat poważnie

Musisz żyć z tą okrutną świadomością P. W dobie in vitro, banków nasienia itp posiadanie dziecka może pomijać kontakt cielesny z penisem, tym znienawidzonym ;) Jestesmy okropni :D

Gość Psedłonim_
E nie, Osram. Retro nie jest w wieku gimnazjalistki. Owszem, jej pociecha liczy już sobie dobrych parę latek a to oznacza, że prawdopodobieństwo zastąpienia penisa nowoczesnymi wynalazkami jest dość nikłe. Skro więc Retro posiada nową generację, to wniosek, iż została ona spłodzona przy użyciu męskiego penisa jest do przyjęcia. A skoro tak - Retro z penisem w praktyce przynajmniej raz miała do czynienia.

Gość Psedłonim_
Jak to do trzech razy sztuka? Tylko trzy razy, Luśka? Uważaj, bo ten Twój narzeczony może okazać srogie rozczarowanie...