Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia43434

na innym forum mi napisali, ze jestem prymitywna bo lubie Kube wojewódzkiego!!

Polecane posty

Gość kasia43434

na innym forum mi napisali, ze jestem prymitywna bo lubie Kube wojewódzkiego!!i jego program mnie smieszy!

Gość kasia43434
ze skoro moim autorytetem jest kuba a nie Kieslowski to jestem prymitywna;)zal.pl

Gość ja tez go lubie-
nie przejmuj sie debilami prymitywami

Kuba bynajmniej jest \"jakiś\" i nie sądze aby to,ze się lubi go jako prowadzacego jest powodem do wstydu:)

Gość głupoty gadają i tyle
Kuba jest cool, w szczególności w porannym w-f z Figurskim (eska rock) , polecam :classic_cool::D

Gość daj linka do forume

Gość głupoty gadają i tyle
i powiedz im, że to oni są prymitywni, skoro oceniają kogoś po tym, jakie programy/showmanów/itp. lubi:O

Gość partia uziemionych latawcow
nie mylcie prosze bynajmniej z przynajmniej bo bynajmniej jest zaprzeczeniem przynajmniej dziękuję za uwagę A wojewódzki nie jest zły, przynajmniej ma duży zasób słów, figurski powinien mu obmywać jajka i cieszyć się z tego zaszczytu;)

staram się ogladać każdą jego audycję, lubię jego sarkastyczny dowcip, i tego, że nie przymila się swoim uczestnikom, dla przykładu Ola Kwaśniewska, po występie w jego programie chyba się popłakała... z resztą u niego widać, kto jest autentycznie z poczuciem humoru, a kto udającym, a po zaproszeniu mojego guru Jana Nowickiego z panią Potocką, notowania Kuby podskoczyły u mnie bardzo wysoko

Gość on275
jego humor to głupie żarty o seksie i pierdzeniu ale malowane na kanwie dobrych intelektualnych tekstów co da się przełknąć . To taki styl dowcipów delikatnie zbliżony do Laskowika np On był Spiritus movens ale bardziej spiritus .

też lubię jego złośliwość, ale u mnie to zrozumiałe nie martw się- na tym forum zostaniesz zbesztana jak napiszesz coś złego o publicznym karmieniu piersią albo o matkach polkach, wojewódzki jest niegroźny :)

Gość coś w tym jest
też go lubię i to moje zdanie, niech mówią co chcą :)

Gość ghghghg
kuba jest zajebisty.. razem z prokopem to moj idol :P