Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klamka od zakrystii

Gdzie kupujecie staniki?

Polecane posty

bo ja zawsze kupowałam na targu, albo w chińskim centrum handlowym, bo tam jest najtaniej. Tylko, że te staniki są jakieś takie dziwne, za wąskie, albo za szerkie, mają druty, które wchodzą w mi w ciało. I teraz chciałam się doweidzieć, czy te drogie biustonosze z markowtych sklepów sa dorbre, bo chyba sobie taki kupie.

Gość solidarnosc 80
nie wyobrazam sobie miec na sobie bazarowej tandety oczywiscie triuph

Gość triuph
no za często to ty tego "triupa" nie używasz kobieto droga, bo nawet pisowni nie znasz.............

Gość cycekDD
ja tak jak ty na rynku od 12 do 15 zł. Ale ostatnio coś mi w nich nie leży. Zastanawiam się nad jednym albo dwoma porządnymi. Tylko ciekawe czy nie będą takie same jak te do 20 zł??Bo jak co to chyba wolę kupić sobie nowy co kilka tygodni niż jedena raz na dwa miesiące.

Gość triuph
nono.... jej sie wydaje ze triumpha nosi

triumph ok. 130-200 zł. to zależy od stanika ja kupuje w intimissimi, w palmersie, schiesserze, ale nie robie tego hurtowo... nie mam zbyt wielu biustonoszy

triuph to jakaś podróba triumpha? jak już nosisz to przeczytaj metkę bądź odpisz sobie z wystawy sklepowej logo żebyś sie już więcej nie zbłaźniła a ten twój ekskluzywny triumph jest całkiem przeciętny i średniopółkowy nie ma porównania między bielizna z targu a ze sklepu bieliźniarskiego, co prawda trzeba więcej zapłacić ale jakość nieporównywalnie lepsza jeśli nie chcesz od razu wydawać majątku wybierz się do h&m, też mają fają bielizną ale po przystępnych cenach :)

Gość elka25
Ja tez na targu kupuje, ale nie jestem z nich zadowolona do konca. Tzn mam male cycki i co fajne to to ze maja duze pus upy-grube gabki ktore naprwde potrafia zmienic wielkosc biustu, ale fiszbiny wzynaja sie w cialo bo sa bardzo waskie :/

Gość solidarnosc 80
W triumph staniczek kosztuje około 150zł zjadłam m i tyle krzyku wam sie nie zdarzaja literówki???

Gość właściwie tylko i wyłącznie
na zachodzie Europy... i taniej, i jakość lepsza, przymierzyć bez problemu można... nawet te, pomniejszych firm są super!!!!

Gość solidarnosc 80
W h&m, też mają fają bielizną??? jaka to faja??

nie wiem jakie są te staniki z bazaru, ale słyszałam, że materiały to kiepskie mają, no i te fiszbiny. w h&m są rzeczywiście niektóre fajne, ale te, które mi się podobały, miały zawsze push-upy, a poza tym one są jakoś dziwnie skrojone w intimissimi mają fajne wzory, a ceny nie są jakieś wysokie. można kupić stanik już za 70zł chyba

Gość krakuska 000
a polecam fajną bieliznę dwóch firm- Kinga i Hamana- ceny ok 80-90 zł, piękne wzornictwo i śliczne koronki

Gość to pozamiatane
triumph - przereklamowany jak dla mnie :O mam jeden biustonosz, a raczej mialam, bo sir rozleciał :O 145 zł kosztował

ja z H&M nie mam żadnego stanika z gąbkami a mam kilka kupiłam kiedyś jeden w sklepie z tańszą bielizną i wywaliłam po jednym praniu bo się odkształcił lubię Konrada bo ma niektóre wzory rewelacyjne no i są duże rozmiary, Samanta też może być ;)

no właśnie ja to od zawsze kupuje w takie targowe badziewie, albo od chińczyków podróby, chociaż niektóre to nawet fajne są. Raz kupiłam sobie stanik w Reserved, bo był na promocji za 20 zł z 49zł przecena. No i w noszeniu jest lepszy od tych tanich, nie ma za małych miseczek, tzn ja nie mam dużego biustu (75b), ale w tych chińskich to miseczki są takie małe, że drut, kłuje mnie w cycek, bo zamiast kończyć się dalej tak pod pacha to kończy się w takim miejscu, że gniecie mi biust.

Gość a do mnie powiedział...
i tak wszystko w chinach robione :O

Gość Niki5
W sklepie internetowym http://www.ekubas.pl/ znajdziecie kilka bardzo dobrych marek bielizny. Ceny są przystępne i mają też fajne promocje i wyprzedaże. Pozdrawiam

Ja od jakiegoś roku zaopatruję sie tylko w Paryżance, wg mnie są tam najlepsze biustonosze a dodatkowo bardzo miła obsługa klienta 

Dnia 8.05.2009 o 22:35, klamka od zakrystii napisał:

bo ja zawsze kupowałam na targu, albo w chińskim centrum handlowym, bo tam jest najtaniej. Tylko, że te staniki są jakieś takie dziwne, za wąskie, albo za szerkie, mają druty, które wchodzą w mi w ciało. I teraz chciałam się doweidzieć, czy te drogie biustonosze z markowtych sklepów sa dorbre, bo chyba sobie taki kupie.

Moja droga wybierz się koniecznie do Paryżanki, jest to super sklep i z pewnością znajdziesz tam cos dla siebie 🙂