Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

czy gruby facet jest aseksualny?

Polecane posty

Gość Birdman

A jezeli jest madry i inteligentny? Czy raczej na 1 rzut oka liczy sie wyglad faceta?

Jest aseksualny. W tym jednak wypadku, mozna wymienic z nim sensowne mysli ;)

Gość snokin
liczy sie wiem coś o tym bo zmieniłem sie o 180 stopni

Gość porazka tego swiata
zalezy jak gruby? jesli taki co to trenuje sumo, to..no wiesz

Gość Birdman
snokin mozesz cos wiecej napisac o Twojej metamorfozie i ewentualnej zmianie w powodzeniu u kobiet

Gość lalka33333
jest obrzydliwy, kijem bym nie tknela

Gość snokin
ja miałem w miare powodzenie u dziewczyn jak miałem 20 lat , później dużo przytyłem, zero zainteresowania....., zggrubłem dużo, wyłasiałem, teraz mam pare lat więcej jestem szczupły, schudłem 20kg, mam piekne włosy nie ważne ile minie to kosztowało, usmiech modela.., zrobiłem to z próźności. Teraz mam jednak inne spojrzenie na dziewczyny, kiedys nikt by nie zwrócił na mnie uwagi, teraz jest inaczej ale czy to dobrze nie wiem. Raczej skłaniam sie do wniosku że nie i niech nikt nie pisze ze wyglad sie nie liczy bo to nie prawda, może dla paru procentów tak ... ale skąd wiedzięc naprawdę dla kogo. Zycze powoedzenia

Moj facet waży 96 kg i nie jest aseksualny i bardzo mi sie on podoba zarowno fizycznie jak i psychicznie.Moje kolezanki zazdroszcza mi jego...(chce dodac ze nie jest tak bardzo wysportowany)

Kwestia indywidualna, dla niektorych za gruby bedzie od 80 kg, dla innych od 110 akurat. Dla mnie za gruby jest aseksualny, choc i taki ma szanse duzo nadrobic inteligencja, sposobem bycia, i wtedy nic nie wiadomo.

Mila Agatko, to co podoba sie Tobie, niekoniecznie musi podobac sie ogolowi. Tak jest juz ten swiat urzadzony :D

Gość qsdjd
generalnie bebech wystajacy zza spodni, podwojny oblesny podbrodek i cycki wieksze niz moje sa jak najbardziej aseksualne. po prostu. wyglad ma znaczenie ale wiele do rzeczy ma tez intelekt sposob bycia faceta. sa tacy, ktorzy zyskuja przy blizszym poznaniu i maja szalone powodzenie u kobiet bo wiadomo, ze poczta pantoflowa sie roznosi. sa tez tacy, ktorzy na pierwszy rzut oka sa fajni a po kilku spotkaniach ma sie ochote uciekac gdzie pieprz rosnie.

Rozumiem ze nie musi podobać z=sie ogólowi ale jesli zakladacie taki topik to chce wyrazic swoje zdanie ze nie kazdy facet gruby jest aseksualny...

Gość jest

Gość tak jest aseksualny
bo co moze być pociągającego w brzuchu jak bęben, podwójnym podbródku itp? :O

mila Agato, uwazasz swojego faceta za grubego? Albo moze nawet za zbyt grubego?

Grubi nie wiem co macie na myśli uważając gruby ( czy wazy 80 kg czy 90 czy może 200 kg) co?

Gość do snokin
Zgadzam sie z toba w 100 % Przez problemy hormonalne przez wiele lat bylem otyly, najwiecej wazylem 120 kg ;/ Oczywiscie nigdy dziewczyny nie zwracaly na mnie uwagi ... Odkad hormony mi sie ustabilizowaly udalo mi sie schudnac 40 kg. Mam idealna wage ... oczywiscie stosunek dziewczyn do mojej osoby sie zmienil. Teraz zagaduja do mnie i nie urywaja romowy po kilku minutach. NIESTETY WYGLAD CZLOWIEKA MA ZNACZENIE ;/

Gość snokin
definiaja grubego, gdy ktoś ma duży brzuch,itd..., ...niekoniecznie gdy ktos waży 120kg jest gruby przykład cała drużyna piłke ręcznej mężczyzn

Gość snokin
do snokin: i jak myślisz jesteś inny niż przedtem nie, prawda tylko inaczej wygladasz....

wlasnie dlatego Ciebie pytam, Agato, nie o to, co dla mnie znaczy gruby, ale co znaczy dla Ciebie. Twoj facet jest gruby? tak, czy nie?

nie jest chudy nie jest traki gruby strasznie wazy ok 96 kg ani nie jest tak strasznie wysporowany

Jeżeli jest spasiony i zaniedbany to oczywiste, że jest aseksualny. Poczucie humoru czy inteligencja nijak się do tego mają.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facet moze byc nie wiem jak uroczy al;e jak jest gruby dla mnie osobiscie jest nieciekawy...facet musi [tak jak kobieta jakos wygladac]...waga 96 kilogramow jest o 20 dla mnie za duza!=/

Gość oj banal
oj a moj ukochany ma brzuszek-mimo, ze wysilek fiz nie jest mu obcy bo od 7roku zycia trenowal taekwondo z sukcesami ale zmiana pracy tryb zycia zrobily choroba zrobily swoje dla mnie jest najwspanialszym facetem nawet ze swoim brzuchem posiada wysoka kulture osobista,jest inteligentny,bystry i ma najwspanialszy usmiech na swiecie

Że ma brzuszek to nie znaczy, że jest gruby :o tu chyba chodzi o takich z nadwagą. Facet, który siedzi przed tv i wpieprza, zamiast uprawiać jakiś sport czy aktywnie spędzać czas nie może byc pociagający, chyba że dla takiej, jak on sam :P

Gość oj banal
wole swojego brzuchatego intelekta, kt jest w stanie doradzic mi w wyborze perfum, zna sie na trunkach i swietnie gotuje,oglada ze mna cejrowskiego... niz taka wydmuszke chuda co jak wiatr zawieje to sie majta a w glowie siano juz to przerabialam w swoim zyciu i do pewnych rzeczy trzeba dojrzec

Gość oj banal
oj ale wazy ze 100kg pupe ma zgrabna umiesnione nogi ale wage swoja ma... ech jak ja go kocham