Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rm411

41letnia dziewica

Polecane posty

Gość rm411
wydaje mi sie ze kazdy z kazdym moze sie dopasowac tylko wystarczy czasu...

ja tam seksem samym w sobie sie nie przejmuje, tylko tym, ze nie bede miala pewnie juz dzidziusia :(

rm411 - przyznaj, jak teraz zaspokajasz swoje seksualne potrzeby ? bo nie wierzę że nie masz takowych ...

Gość Muller
o jej jakie to smutne! ty wiesz co straciłas? pan bog ci tych orgazmow nie zwroci. i bede szczera, jasne ze niektorzy faceci beda zwiewac po wyznaniu ze jests 41 letnia dziewica i seks tylko po slubie. poza tym kto by sie hajtał w ciemno nie wiedzac jak tam z seksualnoscia partnera? potem zwiazki sie rozpadaja przez to, a w malzenstwie chodzi o to zeby sie nie skonczyło rozwodem, a nie zeby podazalo instrukcjami z Bibli. Ludzie 21 wiek.... litosci.

Gość j76i6
a wibratora używałaś, albo w inny sposób zaspokajałaś się? Kobieto, w tym wieku nie wiedzieć jak cudowny może być orgazm...

Gość rm411
nie,niegdy sie nie zaspokajalam sama...

Gość to trzeba było najpierw
oj już nie pierrdolcie farmazonów. Orgazmami i dla orgazmów się żyje ? Mnie raczej niepokoi to, że kobitka prawdziwej miłości nie spotkała, nie poznała bezpieczeństwa, oddania, pełnej akceptacji, nie jest oswojona ze swoim ciałem, nie zna swoich potrzeb itd. itp.

Gość Ale nie cudzołóż
to znaczy: nie wyrywaj cudzego faceta i to jest logiczne. Rozumienie tego jako: "zachowaj dziewictwo do ślubu" to już szowinistyczna męska nadinterpretacja!

Gość DO ZAKONU

Gość Ju......
Po prostu nie mów facetom, że jesteś dziewicą, tylko jak będą nalegać na seks powiedz, że chcesz poczekać jeszcze z seksem, bo nie czujesz się gotowa. Powiedz, że musisz kochać, aby z kimś iść do łóżka. :)

Gość oczeta2
a co z dzieckiem, jesli tak dlugo czekasz?