Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cennturionn

Czy ona probuje wrobic mnie w dziecko ?

Polecane posty

Gość Sratatatatatatatatata
po prostu zmien kobite,nie moze byc tak ze ktos jest do czegos zmuszany,czlowiek ma czuc sie wolnym wiec zmien sobie na taka ktora tez nie chce.Czlowiek nie chce dzieciaka z roznych powodow:ze nie ma warunkow i pieniedzy,ze jest brzydki i nie chce zeby dzieciak odziedziczyl jakies wady np plastusiowe uszy jak u Urbana,ze nie lubi dzieciakow ich piskow i wrzaskow itp,ze jest psem ktory mysli kutasem i nie zamierza nigdy zalozyc rodziny tylko latac i stukac nastepna suczke,ze nie czuje sie na silach czuje swoja nieodpowiedzialnosc i nie chce miec dzieciaka:D

Gość mmmmnnn
no moze racja

Gość nigdy nie należy sypiać z kimś
z kim nie chce się mieć dzieci. Trwanie w kilkuletnim związku bez przyszłości, tylko dla seksu jest podłe, zwłaszcza gdy się wie, że ta osoba ma inne plany i ich nie ukrywa. Nie ma obowiązku uprawiania seksu. Odpowiedzialnym trzeba być przed podjęciem współżycia. Niestety ani faceci, ani dziewczyny o tym nie myślą i jest coraz więcej samotnych matek i nieodpowiedzialnych dupków, którzy na seks sie piszą i owszem, ale na konsekwencje już nie. Moim zdaniem, jeżeli facet nie chce mieć dzieci, to nie powinien być w związku - to bardzo proste. seks bez zobowiązań jest łatwo dostępny.

Gość wertyuiop
sugestia-własnie widzisz,że one wybierają takich facetów którzy jednak się dają zmusić do ślubu:D mówie o tych które znam oczywiście,mam co najmniej 6 koleżanek 9o tych wiem na pewno) które świadomie i z rozmysłem zaszły w ciąże oszukując faceta że się zabezpieczają,jedna dla pewności nawet spała z dwoma na raz-żeby na pewno zajść:D

Gość wertyuiop
( o których wiem na pewno)*

no proszę jaki znawca kobiecej duszy się znalazł. Same podstepne żmije wokół. A ty im pod łóżkami siedzisz, że tak wszystkow wiesz?

Gość Sratatatatatatatatata
a tak nawiasem ,znam takie przypadki jak kobieta bardzo pragnie dziecka,nie z wlasnej autopsji bo ja nie chce za bardzo ale moj partner ogromnie pragnie miec dzieci:) byla taka historia ze zona chciala miec dzieci,maz nie to po paru latach zostawila go dla faceta ktory chcial.nie przekonywaly jej zapewnienia o zmianach jakie on zamierza stworzyc w ich zyciu,o tym ze ja kocha nad zycie,ze beda juz mieli dziecko...po prostu wciaz mowila ze jest juz za pozno i zostawila takiego faceta. wiekszosc kobiet i niektorzy mezczyzni(jak np moj) bardzo pragna miec dzieci,bardziej niz druga polowke

Gość niezobowiązująca sugestia
nie należy sypiać.... chcesz powiedzieć że jak nie chcesz mieć dzieci to masz być prawiczkiem do śmierci? A po co wymyślono antykoncepcję ? Chłopak nie robi tej dziewczynie krzywdy bo się zabezpiecza! Zgadzam się z Tobą tylko w kwestii tego że jeśli facet nie chce i nie będzie chciał mieć dzieci a wie że jego partnerka tego pragnie powienien postawić sprawę jasno.

Gość mmmmnnn
uwazasz, ze jesli ktos nie chce miec dzieci, nie moze byc w zwiazku ? ciekawe, a gdzie jest powiedziane, ze kazdy musi miec dzieci ? sa udane zwiazki bezdzietne :O

Ona od poczatku naszego zwiazku podkreslala ze chcialaby miec juz dziecko bo uwaza ze i tak juz jest za pozno ( ma 25 lat ) jej kolezanki juz sa mamami i siedza w domu wychowujac dzieci. Udawalem ze tego nie slysze. Tu masz jasne i wyraźne wytłumaczenie jej zachowania. Bo koleżanki mają, bo mają gdzie mieszkać, bo mąż je utrzymuje a one się bawią i zajmują dzieciakiem. A Twoja się boi, że jak nie dziecko to się rozstaniecie. Dla mnie takie jej zachowanie jest szczytem chamstwa! JA bym chyba oszalała z wściekłości gdyby facet próbował mnie zapłodnić na siłę. To TY powinieneś się wściec, nie ona - bo skoro jawnie i wyraźnie mówisz że NIE Chcesz mieć póki co dzieciaka to ona albo przyjmie to do wiadomości albo poszuka takiego co jej zrobi piątkę...

Gość wertyuiop
wyobraź sobie że same mi powiedziały-kobiety mówią takie rzeczy przyjaciólkom,facetom nigdy:)

sratatatat więc skoro pragną dzieci bardziej niż drugiej połówki i nie liczą się z jej zdaniem niech idą się zapładniać tak aby facet który od początku jest na nie nie ponosił konsekwencji. Szczerość to podstawa. Trzeba sobie wyjaśnić takie rzeczy bo są one ważne. Nie należy także nikomu nakładać swoich pragnień siłą.

seks bez zobowiązań jest łatwo dostępny. Ale i tak trzeba uważać.Wpadka każdemu może się zdarzyć. A co jak się wpadnie z osiedlową lafirtyndą? Na skrobankę ją wysłać, czy do końca życia płacić alimenty? Myślę, że facet, który wogóle nie chce mieć dzieci powinien się poddać zabiegowi podwiązania nasieniowodow i problem znika. Ale nie, panowie wolą obarczać problemem kobiety - niech one się martwią :-O. Wiecie, że tabletki antykoncepcyjne mogą nawet doprowadzić do śmierci? Nie zdarza się to często, ale się zdarza.

Gość marciusia
chlopie uciekaj poki czas:( naprawde, jezeli z niej teraz wychodzi manipulatorstwo w najgorszej postaci( bo jak nazwac to co robi??) to co bedzie potem? znam kilka takich zwiazkow, po slubie panny stawaly sie wiecznie nadasanymi matronami, czesto oznaki tego bylo widac juz wczesniej...nie warto rozwalac sobie zycia, zastanow sie czy chcesz byc z osoba ktora tak z Toba pogrywa w sprawach tak kluczowych jak dzieci?? zapewniam ze jest mnóstwo normlanych kobiet:) a 25 lat to zaden straszny wiek, zrozumiale ze ona moze chciec miec dziecko ale tez jak najbardziej ty mozesz go nie chciec miec jeszcze teraz. NA to co robi to kurestwo w najgorszej postaci, ja na twoim miejscu nie zaufałabym takiej osobie juz nigdy:o

Gość wertyuiop
w Polsce zabieg podwiązania nasieniowodów jest nielegalny i sie go nie przeprowadza:)

wszystko może doprowadzić do śmierci... więc kwestia dyskusyjna. Nie powinniśmy akurat w tym temacie pisać o facetach jako o dupkach. Widać jednoznacznie że autor nie chce obarczyć odpowiedzialnością ani obowiązkami partnerki dlatego myśli za nią! Oczywiście nie mówię ze facetów których można określić mianem dupka nie ma bo jest ich wielu.

niezobowiązująca sugestio, krytykujesz kobietę, że nie odchodzi chociaż ma z facetem inne priorytety ale jego już nie? A dlaczego? Facetowi wolno kobietę traktować jak lalkę do zaspokajania swoich potrzeb, a kobieta ma się dostosować? To niech on spada i szuka sobie panienek bez zobowiązań skoro mu nie pasuje. NIE MA OBOWIĄZKU SYPIANIA Z KIMKOLWIEK!!! Jest chęć a za to ponosi się pewne konsekwencje. Trzeba szukać takich jak my sami, ot co.

Gość subtelny romantyk
Chłopie pal wrotki od tej laluni.Ona tylko czeka,żąda,oczekuje,chce.Jej nie omylnosć nie ma granic.... Taką to osrana miotła przez wieś gonić.

nigdy nie należy nie mówię ze ta kobieta ma odejść! Zauważ ze autor nie podał nam powodu dla którego nie chce mieć dzieci i nie napisał że nie chce i mu się nie zachce! Może faceta nie stać na utrzymanie rodziny? może najpierw woli zmienić mieszkanie? wziąśc slub bo tego nie maja przynajmniej tak wynika z tekstu..... popatrz na to z każdej strony a nie tylko z perspektywy tej laski która jest po prostu głupia.

Gość hhahhhahhhhahhaaaa
dobre

Gość ale franca wredna
na sto procent jędza próbuje cię wrobic w bachora,nie daj sie ,w razie czego niech się skrobie ,albo ją zostaw ,juz lepiej takiej francy płacić alimenty niż się całe życie męczyć z dzieciorobem

Gość do centuriona
jakby próbowała cię wrobić to by chyba ci powiedziała o tej pigułce po fakcie. Poza tym myślę że ta twoja odpowiedzialność to trochę bujda, skoro masz już takie podejrzenia i jej nie ufasz i przypuśćmy że przypadkiem by teraz wpadła to ciekawe czy jakby pewnego dnia dziecko głośniej zapłakało to czy byś nie zarzucił jej że cie wrobiła w dziecko czy coś.

Gość zwylkylysyfacet
UCIEKAJ ! ! ! Kilka lat temu moja była wmówiła mi, że grozi jej operacja i może nie mieć już niedługo dzieci. Kochałem ją, była dla mnie całym światem. Byliśmy ponad rok ze sobą, myśleliśmy o ślubie. Byłem głupi przez tę miłość. Zaszła w ciążę, potem okazało się, że trochę z tą operacją przesadziła. Jak się urodził mały byłem najszczęśliwszy na świecie, niestety kilka dni. Do akcji wkroczyła teściowa, która chciała zostać babcią za wszelką cenę. Ja miałem przynosić tylko wiadro kasy i cicho siedzieć. Bez zgody teściowej nie mogłem wyjść nawet z małym na spacer. Postawiłem warunek albo ja albo twoja matka. Wybrała matkę. Nie jesteśmy razem. Szkoda małego...