Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka18

kto z was używa Etiaxila??

Polecane posty

Gość blondynka18

Hej:0 kto z was uzywa Etiaxila??? macie po nim jakies podraznienia? i jakiego uwazacie do skory wrazliwej czy normalnej?? i czy pomaga?? bo ja uzywam i nie dosc ze podraznil mi skore tzn. wyskoczyly mi jakes czerwone pieczace kropki to w sumie wcale mi nie pomaga?? a wam?? kto cos podpowie?? mzoe zle cos robie?? Jak ktos nie wiem co to Etiaxil to jest to srodek pzreciwko nadmiernemu poceniu sie :)

Gość pomysl zanim cos napiszesz
dernilan jest zajebisty niestety ma do siebie, ze swedzi, ale dernilan na przyklad jest bardzo, bardzo skuteczny

driclor! jaki zonk :O chodzi mi o driclor

Gość ajawiem
ja używam. Widocznie użyłaś go na mokrą skórę - jak się tak zrobi to swędzi i piecze. Pamiętaj, żeby dokładnie osuszyć skórę przed nałożeniem Etiaxilu - niektórzy nawet podsuszają suszarką. No i raz, góra dwa w tygodniu. Broń Boże codzieniie. Ja tak robię i na tydzień, albo i dłużej mam spokój :)

Gość blondynka18
pierwszy raz slysze4 o czyms takim??? a probowales/probowalas etiaxila?? bo on tez swedzi :/

Gość a ja mysle ze
ja wlasnie planuje go kupic, w zeszlym roku tez kupilam na lato, wiadomo pot widac na koszulkach. i nie mam zadnych zastrzezen do niego.

Gość blondynka18
no ale tam w ulotce pisze zeby uzywac go na pocztaku pzrez 2-3 dni tzn. pzrez noce :/ ale po czym ja mam sprawdzic ze skora ejst sucha???

Gość ajawiem
ja uzywam własnie etiaxilu. Na początku rzeczywiście trochę piekło, ale od tej pory osuszam skórę na maksa i nie mam tego problemu.

blondynka, praktycznie kazdy tego typu specyfik swędzi :O ale jego nie uzywa sie codziennie etiaxilu ja nie uzywalam, driclor jest dobry i nie mam zamiaru zmieniac na poczatku mozna codziennie na noc, jak ma sie naprawde duzy problem, a tak to 1, 2 max 3 noce w tygodniu i prblemu praktycznie nie ma cenowo jakos podobny chyba

Gość blondynka18
aha :/ no ja juz 3 noce sie smarowalam i teraz mnie tak piecze i swedzi ja nie wiem wogole :/

Gość ajawiem
widzę, że blondynka to nie tylko twój nick... nie dotykasz się pod pachami????????????

Gość blondynka18
no ja mam ogromny problem z tym...i zle sie z tym czuje:/ dlatego chcialm sie go pozbyc i narazie to jakos swedzi mnie i zmoe ejst poprawa ale slaba:/

Gość a ja mysle ze
a wisz o tym ze to sie rano zmywa??

Gość blondynka18
ojej dotykam i sprawdzam i nawet patrze pod swiatlo czy ejst sucha i pzoniej jak sie wysmaruje to tez sparwdzam czy jzu wyschlo no ja dbam o takie rzeczy :) ale skoro mowisz ze mo0ze od tego to sie zapytalam :)

Gość blondynka18
owszem zmywam rano nawte bez mydla bo po mydle mocniej piecze i wiem ze sie nie uzywa innego antyperspirantu

Gość marika20
ja używam i mnie nic nie piecze. Używam 2 razy w tygodniu i mi to wystarcza. A podziałało od pierwszego razu aż byłam w SZOKU. Zamówiłam teraz sobie też do stóp bo też mi się pocą :(

ja uzywalam Etiaxilu do skory wrazliwej i niestety podraznial mi skore do tego stopnia, ze musialam przestac, bo bol i pieczenie byly nie do zniesienia. Zamiast tego wstrzyknelam sobie botox i jest bomba, zero pocenia.

to nie jest tak, ze od razu op pierwszym uzyciu jest 100% efekt, czasami trzeba uzywac pare razy, systematycznie

Gość blondynka18
przezytalam cala ulotke i sie do niej stosuje :? ale sie pytam czy u was tez takie objawy sie pojawialy bo neiw eim czy to normalne :/

dziubus, a wiesz, ze botox rozpuszcza komorki mozgowe :O jak to nie mozna innego antyperspirantu?! po driclorze spokojnie mozna! rano zmywam go i smatuje antyperspirantem i luzik jest :)

Gość ajawiem
to że wytrzesz się pod pachami, to nie znaczy, że są one suche. Po kąpieli odczekaj z godzinę, albo i dłużej i dopiero pdem nakładaj etiaxil.

Gość blondynka18
aha no mzoe i masz racje wyprobuje :) ale po etaixilu nie zona na ulotce tak pisze zeby nie podrazniac skory jesczze bardziej :/

ja mialam tak - po driclorze pierwsza noc mnie swedzialo, ale jakos spoko bylo, druga noc to pol nocy sie drapalam spac nie moglam, trzecia noc tez - a potem juz nie uzywalam dluzszy czas bo byl spokoj :) i i tak codziennie antyperspirantu uzywałam, bo to lato bylo i sie pociłam bardzo wiec na poczatku moze tak byc, no chyba, ze nie wiadmo co sie dzieje mnie tylko swedzialo, nic nie pieklo w sumie

Gość a co na baaaaardzo
a co na bardzo pocące się ręce?? używam antridalu ale nie pomaga :/ to jest dla mnie wielki problem, wstydliwy problem.. praktycznie cały czas mam mokre ręce :(

Gość blondynka18
no mnie swedzi ze az mogla bym drapac caly czas i drapac :/ uzywalam juz 3 noce dzis uzyje ostani razy no bo jakas depilacja tez musi byc ;/

tak, tak, i można jeszcze dostać paraliżu mięśni całego ciała :D Toksyna botulinowa typu A (czyli popularny botox lub dysport) została przebadana bardzo dokładnie- nie ma zadnego ryzyka stosowania a efekty są znakomite.

Gość blondynka18
kup etiaxil ale nie roll-on tylko lioton to ejst do rak i stop

Gość Marianna***
a co to za specyfik ten exactil?

mam pytanie do WAs ile ten prepearat kosztuje i jak działa? nie mam problemu z poceniem sie, jednak przeszkadzaja mi plamy na tshircie ,ktore czasem sie robią. Zadko,ale zdarza sie. czy jezeli uzyje tego preparatu to zupelnie przestane sie pocic tak,ze nie bede miec problemu z plamami na koszulce??? dzieki za odp