Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starszawa

FACECI W LEGGINSACH - NOWA MODA

Polecane posty

Gość starszawa

Ponawiam ankietę - kto za - kto przeciw ? Mój Misio jest zauroczony (dla wielbicielek facetów w rajstopach)

Gość URSUS C330
Nie nowa tylko stara heehehe LOL

Gość starszawa
TO TYLKO FETYSZ, KAŻDY MA SWÓJ I TEGO NIE NEGUJĘ ALE MOJE SPOSTRZEŻENIE JEST TAKIE, ŻE FACECI NIEWIEŚCIEJĄ, ZGADZACIE SIĘ ?

Gość starszawa
Mojego Misia nazywam pieszczotliwie Moją Ciotą i jeszcze go to bardziej rajcuje

Gość Ani-lenia
faceci niewieścieją, osobiście nie przeszkadza mi, że mój facio też bawi się w noszenie rajstop i ostatnio także legginsów;

ołeee widziałem, i 10 chłopa oglądajacych si eza tym kolesiem i rozprawiajacych czy to ciota czy gej (dla znajacych róznice)

Gość w Warszawie takich pełno
nie mogę na to patrzeć, blee

Gość młoda inna
w Toruniu też tylko lepiej się kryją

Gość TryGETry
Wertując bieżącą prasę, zauważam tę tendencję użytkowania, nawet u babochłopów (np. Aleksandra Szwed na Maturze).

Kiedyś faceci nosili rajstki i nikt sie nie zastanawiał czy sa gejami, ba nawet pończochy i gorsety kiedys nosili i uważane to było za bardzo szykowne ubranie :D

Gość Ani-lenia
FACECI TO ZNIEWIEŚCIAŁE CIOTY, WSZYSTKO PRZY NICH ZRÓB ZAHARUJ SIĘ I JESZCZE ICH RŻNIJ, TO TAKA ROLA WSPÓŁCZESNEJ KOBIETY ????????

Gość facet w jeansach
:D a niewieściejemy wprost proporcjonalnie do maskulinizujących się kobiet tylko niech mi tu nikt nie powie, że to nie ma związku, już nawet tłumaczyć mi się nie chce :O ja sam legginsów nie włożę, nawet na rowerze jeżdżę w jeansach gdyby się przypadkiem okazało, że mam korzenie szkockie i jakiś zamek do odziedziczenia, to chętnie ponoszę kilt :classic_cool:

Gość Ani-lenia
A ja i tak wiem swoje, jak zapewne większość kobiet choćby na tym forum panie MENIE !

Gość młoda inna
mój były milicjant też dla próby mnie włożył legginsy swojej siostry do butów oficerek - widok ciekawy doprawdy, choć mnie akurat nie powalił

Gość oli11
panowie noście rajstopy,pończochy i inną damską bielzne.to nie wstyd tylko pokażcie swoim panią że to lubicie i jeżeli was kochają napewno będą za.

Gość StockingBoy
..dladnei tak jak piszesz.. ja nosze wspolnei z zona, kupijemy wspolnie i jest bez problemowo. a gdzie to napisane jest - ze facet nie moze. a czy kobiety moga w jeansach i adidasach ??? no wlasnie - kazdy nosi to co lubi. a jeszcze do tego - damska bielizna jest 1000x ladniejsza i wygodniejsza... polecam

Gość oli11
ajron znikaj z sieci jestes nie miły i obżydliwy.

Gość oli11
nie jestem żonaty i obecnie jestem singlem ale chciałbym mieć taką kobiete z która mógłbym chodzić na zakupy,kupować to co sie jej podoba i to w czym chciała by mnie widzieć w domowym zaciszu.

Gość oli11
sam jesteś półkgłwkiem,ile masz klas bo ja jestem po maturze i w poszukiwaniu pracy zwiedziłem całą europe a ty napewno nie ruszyłeś swoiej dupy z zapadłej wśi nna której zmieszukjesz.dorwałeś do internetu nie potrawisz dogadać sie z innymi ludzmi,po prostu jesteś pusty jak bęben nic sob nie reprezentujesz.

Gość StockingBoy
Oli - nie odpowiadaj temu plebejowi - to tacy sa tylko madrzy w gadaniu - a pierwszy, ktory by sie poslinil, gdyby ciebie lub mnie w ponczoszkach i szpilkach zobaczyl ... bo nie jedna kobieta ma taka figure i nogi....

Gość oli11
masz racje to tylko plejboy nie znaczący nic,no gdze jesteś gnojku,nie potrawisz odpowiedzieć ty pusty frajrze?

Gość oli11
przepraszam wszystkich ale wkurzają mnie gnojki którzy sie wcinają w tematy których nie rozumią a tylko potrawia ublirzać innym którzy chcą pogadać.

Gość oli11
prosze nie pisz juz więcej bo jeseś pusty tak jak już pisałem.

klasycznie i z gracją defekuję ci prosto w otwór gębowy, barani zwisie :)

Gość oli11
wymyśl jakieś porządne obelgi bo do tej pory winka że jesteś burakiem z zapadłej wsi.

Gość starszawa
dzięki wszystkim za opinie, szanuję każde zdanie, bo każdy ma równe prawo je wypowiadać; proszę o więcej, bo coraz ciekawiej.

Legginsy są spoko, idealne jako strój sportowy, na rower, czy do biegania. Fajnie też pasują do krótkich spodni w chłodniejsze dni, na wycieczki górskie, lub wieczorne spacery mad morzem :-)