Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga291988

Super Okazja Kobietki tusze po 30-33 zł Oryginalne z ANglii

Polecane posty

Gość aga291988

cześc dziewczyny. Wiem, że nie jest to strona handlowa, ale może się skusicie- mam bowiem do zaoferowania tusze znanych firm w korzystnej cenie- bo sprowadzane z Anglii. Tusze są 100% oryginalne, wykupowane na wyprzedazach. Gdzie u nas cos jest nowoscia, u nich juz jest na wyprzedazy. Mam trzy rodzaje tuszy(ceny nizsze niz na allegro), świetnej jakości:) Którymi może jestescei zainteresowanymi, jeżeli tak?:) wystawię aukcje na allegro- dla bezpieczeństwa transakcji. A tusze będą w mig u Was w domu. Pioerwszy z nich: diva's lashes rich black pupa 10ml- Bardzo znana firma. Sklepowa cena w Polsce- 56,00 zł . U mnie 30,00 zł Sztuk mam 9. - Jak by ktoś chciał wziąć hurtowo od razu całe 9 sztuk i posprzedawac po znajomych. To sprzedam po 27,00zł DIOR ULTIMEYES 7,5 ml - cena sklepowa około 120 zł - u mnie za oryginalny tusz 33,00 zł. Sztuk mam 18- hurtowo sprzedam po 30,00 zł Dior Show 8ml- cena sklepowa za 11 ml- 110,00 zł. U mnie 29,00 zł - hurtowo 25,00 zł sztuk 25. . Jest ktos chetny???:) Wystawie aukcje na allegro. OPŁACA SIĘ DZIEWUSZKI!!! Nawet znajomym mozecie posprzedawac po 5 zł drożej:)

Gość aga291988
nr gg 4020587 - piszcie!!:D zbieram zamówienia:)