Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damiaan

nie czuje penisa w środku

Polecane posty

Gość Damiaan

WItam, jestem zaniepokojony pewną sytuacją która ostatnio miała miejsce w sypialni mojej i mojej kobiety. Kochaliśmy się w pozycji na jeźdźca z tym że moja kobieta nie poruszała się z góry na dół tylko do przodu i do tyłu, szybciej i szybciej aż doszła do końca, chwile odczekaliśmy bo zawsze po orgaźmie czuje niesamowite łaskotanie, zmieniliśmy pozycje na pieska, znowu doszła, odczekaliśmy chwile i przeszliśmy do pozycji na łyżeczkę, (od tyłu na boku) czułem chłód przy penisie i czułem że jestem w środku, ale bardzo minimalnie, natomiast partnerka już mnie nie czuła, co może być tego przyczyną? Chwile po moim orgazmie (kończę w niej bez prezerwatyw) też mnie nie czuje w środku a jeszcze stoi, czy przyczyną może być mały penis? 14 cm. Bardzo proszę o pomoc. Damian

Gość Damiaan
Aha i dodam istotny szczegół, że jak robiłem to w sypialni z kolegami z pracy, to czułem wszystko normalnie... więc ja już nie wiem o co chodzi. :O Proszę o pomoc, Damian.

Gość Damiaan
Debil z CIebie, nawet wstydzisz się podpisać własnym imieniem

Gość polec lasce by
zaczela cwiczyc kegle powinno pomoc

Gość Damiaan załóż sobie konto
bo to forum słynie z podszywaczy

Gość qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm
Ale co może być przyczyną czegoś takiego?

Gość qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm
czy zbyt mały penis może być przyczyna?

Gość sdfv
ja tez tak mialam, moj partenr tez ma 14 cm, poprostu po kilku orgazmach pochwa jest poszezona i wilgotna, i sila tarcia sie zmiejsza przac co duzo mniej czuc, niech dziewczyna podciwczy miesnie kegla, zaciskajac miesnie pochwy i trzymajac tak ile sie da powtarzajac cwiceznie 15 min dziennie, i niech je zaciska przy stosunku, mowie ci odlot, po miesiecu cwiczen juz widac roznice ;) nie martw sie to nie wina twojego penisa 14 sa mniamusne i kochane ;)

Gość Damiaan
Bardzo dziękuję za odpowiedz, a powiedz mi, nie masz czasami w takiej chwili ochoty poczuć w sobie czegoś większego? długo jesteś ze swoim partnerem? my już ok 1,5 roku ja jestem jej pierwszym chlopakiem ale to naprawde poważny związek i myśle że to może być ta jedyna

Gość Jak komus jest z kims dobrze..
to nie ma ochoty poczuc niczego wiekszego zapewniam Cie. Wybij sobie z glowy jakies paranoje

Gość Limpoppo
14 cm to faktycznie porażka. Może owiń sobie bandażem?

Gość sprostowanie
czyli że jak sobie owinie to co...? - długośc się zwiększy ? czyba nie!!! pewnie chodzi o objętość tzn. obwód ;) ale pociesze Cię że ja mam w obwoadzie 10 cm i 16 długości i sobie daje rade a to że kobietka powinna popracować zwieraczem to świeta prawda - najlepiej jak będziesz wychodził z pochwy to w tym momencie niech ją zaciska ;) dal ciekawostki , facet też może trenować swój zwieracz.... domyśla się ktoś po co ? już wyjaśniam; zwieracz jest odpowiedzialny za kontrolwanie naszych potrzeb fizjologicznych, w te potrzeby wchodzi równeż wytrysk ... możemy popracować zwieraczemy i sparawić że nasienie nie przekroczy pewnej granicy ;) ale z przyjemnością to ma niewiele wspólnego bo wiadomo zeby czuć rozlużnienie w czasie finału a nie się spinać ;)