Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i nienawistna

Jak się zemścić na byłej kochance męża?????????

Polecane posty

Gość gość
oj nie nie, zony tez zlizuja po kochankach. przynajmniej zona mojego tak ma. ja go nie chce na stale, a ona tak. taka miedzy nami roznica.

Gość gość
oj goscinna w kroku sie odezwala . Zlizujesz az milo , az ci slina z pyska tryska . A wiesz jaka jest roznicamiedzy nia a toba ,ze ona o tobie nie wie , a ty o niej wiesz i dlatego jest scierka ! Scierka ,bez honoru .Nie dostrzegasz roznicy ?

Gość gość
gdyby ona o tobie wiedziala to by sie na jego widok zrzygala . A ty o niej wiesz i pada na kolona do lizania . Fuj.

Gość gość
ojojoj, ona wie od 3 miesiecy o mnie. ja i tak wyjezdzam za ocean, mi to lotto, ale ona bedzie z nim siedziec do konca dni swoich. widzac przed oczami, jak kocha sie ze mna, jak wydaje pieniadze, przeznaczone na jej dzieci, jak kupuje kwiaty, perfumy, wszystko, czego nigdy jej nie kupil :) biedna kobieta. widocznie uwaza, ze na nic lepszego ja w zyciu nie stac. i pewnie ma racje :)

Gość gość
i powiedz jak ty sie z tym czujesz? Ty zlizujesz po niej ona po tobie... itd. z tym ze ty to robisz swiadomie a ona raczej nie i kto tu sie bardziej szanuje? A i on tez pewnie po kims zlizuje bo takie... to nie sa wierne :)

Gość gość
No ale ciebie tez na nic innego nie stac tylko na bycie wycieraczka :(

Gość gość
Baby to Hu...e a faceci to Ku..wy:)

Gość gość
jak teraz ona wie to juz pewnie z nim nie sypia . Ale wiesz ty wyrzadzasz komus krzywde , teraz wyjezdzasz , ale pewnego dnia mozesz poczuc to co ta kobieta teraz czuje . Takich historii bylo wiele , najpierw kochanki sypialy z zonatymi , a potem same zostaly zdradzone . A to ,ze nie masz honoru to oczywiste ,bo do poki ona sie nie dowiedziala bylas szmata ,sprzedajaca swoje cialo za fanty .

Gość gość
pamietaj moja droga że karma powraca-tez kiedyś bedziesz zoną i bedziesz miała dzieci.i zycze ci z całego serca żeby słowa wypowiadane wróciły do ciebie.to twoje dzieic nie bedą miały pieniędzy bo mąz wyda je na kochankę.naprawde wszystko dobre i złe wraca do człowieka.pomysl o tym .i troche pokory.

Gość gość
ano mnie stac na wyjazd do australii, do rodziny i ukladanie zycia z kims wartosciowym :) a w przerwach tacy właśnie hojni, jurni żonkosie umilają mi życie. jest różnica między codziennym daniem głównym a przekąskami do piwa, czyż nie? :)

Gość gość
Roznica jest taka ,ze zony nie wiedza o kochankach ,ale kochanki wiedza o zonach i to ich stawia po stronie szmat .Po prostu , szmata .

Gość gość
dokladnie Wycieraczki i sciery!!!! to wy po zonach zlizujecie. bo one sa nieswiadome a wy niestety macie wiedze na ten temat!!!!!

Gość gość
no juz, juz, drogie zdradzane panie. proszę wziąć swoją dawkę neospazminy i szykować dzieci do spania :D 🖐️

Gość gość
i nie zawsze bedziesz piekna i młoda.o inteligencji już nie pisze bo jej w twoich wypowiedziach nie dostrzegłm.kurde-smutne to jest żę musisz się tak dowartościowywac.a tak apropos pracuje z facetami-charaktery maja rózne i żębys wiedziała jak o ,,wycieraczkach..-bo tak nazywaja kochanki oni mowia i co.chociaż jest kilku facetw przed którymi baby wywijały dupa a oni tylko patrzyli z ironia.

Gość gość
Nie badz taka pewna i nie licz ,ze ten ktos bedzie taki wartosciowy . Juz wiele bylo takich pewnych siebie jak ty , a potem odczuly gorzki smak zdrady . Tak to juz bywa . za wszystko sie placi .

Gość gość
dawanie d**y zonatym to umilanie życi?.no to chyba tylko im ,w przerwack pomiedzy zakupami z zona i bawieniem dzieci.

Gość gość
dla mnie umilanie zycia to winko przy kominku,dobra książka,ambitny film.a facet?mam męża,tego samego od 18 lat.i szczerze powiedziawszy nigdy go nie pilnowałam ,a on jak ten pies waruje.

Gość gość
Zawsze byly zony i ku*rwy . Zony siedza w domu , ku*rwy za plotem . Stare porzekadlo.

Gość gość
A co jak kochanka jest jednocześnie żoną?

Gość gość
o boże ,uchowaj mnie przed takimi pustakami.mi tam by sie nie chciało-biegać za zonatym ,żęby dac mu doopy i zawsze byc na drugim miejscu.moja kumpela miała kochanka ,był żonaty ,wiec każde swięta spędzał z rodzina ,a ona wbijała sie do znajomych.ble..........

Gość gość
a co ma byc ? Patrzysz codziennie w lustro , wiesz co czuje . I wiesz ,ze czujesz sie jak scierka gdy idziesz z mezem , a ten nie ma pojecia co robisz. I wiesz ,ze poczujesz sie jak scierka gdy sie o tym dowie . Nie mozna sie poczuc inaczej , gdy sie tapla w brudach.

Gość gość
fajne to porzekadlo,hahaha

Gość gość
Pocieszajcie się, cóż więcej wam zostało.

Gość gość
ja sie wplatalam w zwiazek z zonatym, nieswiadomie:( ale jak tylko sie dowiedzialam to zakonczylam to... szkoda mi tej kobiety i wszystkich zon. Powiem jedno strasznie sie czulam jak sie dowiedzialam o tym ze on ma zone alasnie jak szmata...

Gość gość
będziesz się mściła na wszystkich kochankach męża??? hehe może lepiej pomyśl, że to on jest winny i ze to on Cie zdradza! Jak można być dalej z mężem, który ma kochankę albo zdradzil chociaż raz? Nie mieści mi się to w głowie... oczywiście najbardziej jest winna kochanka, a nie biedny mężulek, który został otumaniony, wykorzystany i zgwałcony przez tą złą dziewczynę. To jej wina ona go podstępnie skradła :/ nie wierze w to co czytam. Kobito zrozum to mąż jest winny i tylko on! To on ją podrywal, proponował spotkania, kłamał na twój temat, ściemniał ją, nawet nie wiesz co on jej wygadywal, a ja wiem bo wszyscy mówią to samo...że żona jest go nie rozumie, ze małżeństwo istnieje tylko na papierku, ze jest z żoną tylko dla dzieci, ze nie kocha żony itd., wszyscy faceci to mówią! Wiesz ilu takich spotkałam? Zdziwiłabyś się.

Gość gość
,,A co jak kochanka jest jednocześnie żoną?,, xxx a co ma byc ? Patrzysz codziennie w lustro , wiesz co czuje . I wiesz ,ze czujesz sie jak scierka gdy idziesz z mezem , a ten nie ma pojecia co robisz. I wiesz ,ze poczujesz sie jak scierka gdy sie o tym dowie . Nie mozna sie poczuc inaczej , gdy sie tapla w brudach.

Gość gość
znikają z pola widzenia żonki i szaleją.

Gość gość
czyli jestes jedna z nich!!!

Gość gość
"ja sie wplatalam w zwiazek z zonatym, nieswiadomiesmutas.gif ale jak tylko sie dowiedzialam to zakonczylam to... szkoda mi tej kobiety i wszystkich zon. Powiem jedno strasznie sie czulam jak sie dowiedzialam o tym ze on ma zone alasnie jak szmata..." xxxx widzisz i to cie odroznia od tych kochanek -szmat . Potrafilas sie wycofac i czulas sie z tym zle , wlasnie jak szmata . masz sumienie i serce . A ta cala reszta to takie szmaty najgorszego sortu . mozna na nie pluc , a one udaja ze deszcz pada i sie ciesza jak glupi do sera , co mozna zauwazyc w powyzszysz komentarzach. Kochanki nieswiadome , wmanewrowane to troche inna kategoria .