Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agent123

Sposób na wzmocnienie erekcji.

Polecane posty

Na bazie własnych doświadczeń mogę powiedzieć że arabska technika jelqing\'u świetnie polepsza ukrwienie penisa i tym samym siłę erekcji. Zauważyłem też wzrost obwodu penisa. Brak wzrostu długości penisa.

Nie wiem czy wynika to z jakości powietrza którym oddycham, czy też może z diety ale jelqing mnie ratuje. Jeżeli nie uprawiam jelqingu, a tym bardziej nawet mastubacji, przez powiedzmy tydzień to przestaje mi stawać. Mimo że mam dopiero 22 lata. Praktykowanie jelqingu przynajmniej raz na tydzień stało się w moim przypadku koniecznością.

Gość Eustach
No, to rozumiem, że po kuracji już go widać nawet gołym okiem :-)

Gość maly penis 12 cm
hehe wlasnie szukalem info o jelgingu i podbilem stary post, a nie zauwazylem tego ale raz na tydzien? co to ma byc? przeciez ma byc codziennie chyba, i przez pol roku, wtedy dlugosc powinna wzrosnac..

Gość 66666666666666qwqw
a co wkladasz sobie fiuta w imadlo? i ci puchnie z bolu czy smarujesz kielbasom i dajesz do gryzienia okolicznym bezpanskim psom?

Ale ja już nie chcę bardziej powiększać penisa. Obecnie praktykują jelqing tylko dla zachowania silnej erekcji.

Gość sfetr z Biedronki
Co się stało się, Florek?

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii