Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Biologia.. kto pisał dzis biologie??

Polecane posty

no własnie jak wam poszło? bo według mnie próbna w porownaniu z ta dzisiejsza była banalna

Gość lokoooo
skrzywdzili mnie tą próbną:O jakby dali trudniejszą to bym sie przestraszyła i wzieła do nauki...

no zgadzam sie.. chociaz ja sie przygotowywałam cos.. widocznie za mało albo nie z tego działu co powinnam

Gość lokoooo
myslałam że bedzie wiecej genetyki... a ekologii to już w ogóle chyba nie było tylko ten pieprzony układ pokarmowy

Gość tvtvtvtvtvtvtv
pisalam dzis biologie i niestety zgadzam sie z Wami..probna byla prosciutka a po dzisiejszej jestem lekko mowiaz zla...wydaje mi sie ze robilam tyle niepotrzebnych bledow ze boje sie co bedzie....:(

Gość tvtvtvtvtvtvtv
dobrze ze nie bylo ukladu nerwowego bo dopiero bylby klaps

ja tez liczyalam na cos z ekologii albo nawet z tej genetyki :/ z genetyki to chyba były tylko 3 zadania.. z tym zespolem downa, z DNA i cos jeszcze

Gość tvtvtvtvtvtvtv
w 1 powinno byc grube a d 2 cienkie(bo byly rzeska) ale niestety nie moge powiedziec ze zrobilam to dobrze...a bylo takie banalne:(

ja napisalam ze w pierwszym cienkie w drugim grube.. bo skojazylo mi sie to z odcinkiem juz bardziej odbytowym.. bo było tam napisane ze jest miesiste i niby jest wyscielone sluzem czy cos.. ale znajac zycie to ja mam zle..

Gość dariia.
no ja tez dalam w 1 zadaniu grube a w drugim cienkie bo byly komski :D a reszta do dupy. w ostatnim narysowaliscie 1 wykres czy 2? bo bylo w poleceniu wykresy. ;> matura probna 1000x latwiejsza:( bez przygotowania mozna bylo spokojnie wyciagnac 60%. a dzisiaj:/szkoda gadac

Gość 66666666666666qwqw
sie sracie ta maturą bo nie ma czyn :) to banał ..... zobaczycie sesje na studiach ( nie mowie o jakims prywatnym gownie) bedziecie mature z usmiechem wspominać

ja mam 3 wykresy znaczy sie mam podzielone na 3 bo tyle było dat i do kazdej daty mam po 2 kolumny chorwacje i niemcy

Gość osiolek matolek
zartujes???pisalo wykresy???o szok...a ja zrobilam jeden...

Gość dariia.
no pisalo wykresy. ja na poczatku zaczelam robic jeden a potem doczytalam i pisalo 2 wiec zmienilam osobny do chorwacji i osobny do niemiec. ale nie wiem czy to o to chodzilo czy moze wykres to ta kolumna;d ale chyba nie

Gość osiolek matolek
kurcze...nie wiem jak wysiedze do 16 gdy pojawia sie pierwsze odpowiedzi....ajc mozna sie przejechac na niektorych rzeczach..szkoda....

Gość lokoooo
o boze! z tymi wykresami to teraz sobie przypomniałam że jeden normalnie podpisałam chorwacja a drugiego chyba nie :O shit ;/ i całe zadanie do dupy

Gość orcioooo
Na podsatwie w ostatnim trzeba bylo zrobić JEDEN wykres a na niego terzeba bylo naniesc chorwacje i niemcy oczywiscie oznakowac ukald wspolrzednych i voila

Gość lokoooo
pojebana ta matura była 😭

Gość dariia.
skoro jeden to czemu w poleceniu bylo narysuj WYKRESY ? ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Kurwaaaaaaaaaaaaaaa napisałam odruch bezwarunkowy a miał byc warunkowy a miałam dobrze tylkoz zmieniłam na zle.............Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa a kazdy pkt sie liczy przeciez/

Gość maturzystka123467890
tez napisałam bezwarunkowy;/, a w pierwszym napisałam jelito cienkie a w dugim jelito grube;/ i w ogole wszytsko mam zle, nie wiem czy zdam;/ ciezko bedzie. a z tymi wykresmai to jak ma byc w koncu bo ja jeden namalowałam , ale zawarłam w nim chorwacje i nimiecy , ale to dlatego , ze nie doczytałam, ze maja byc wykresy kurrrwa jaka jestem wkurwiona

Gość dariia.
no ja tez dalaam bezwarunkowy;/ ;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ja pierdole a pierwszym miałam jelito cienkie a ma byc grube i oczywiescie miałam dobrze ale zmieniłam...........Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jestem zła.............. jak nie zdam to z własnej głupoty.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość lokoooo
warunkowy?!?!?! o ja pierdole! :O

Gość orcioooo
z reszta co to za roznica? Narysowalas\es jeden i zaznaczylas tam wszystko to narysowalas/es dwa tez wszystko zaznaczylas/es to powinno byc dobrze. Tendencje chyba wykazalas/es i bylo widac o co chodzi.

Gość orcioooo
Bo warunkowe to nabyte. A cytryny musialas sprobowac i sie zrazic do niej a nie ze juz mialas to wrodzone

Gość roerkowa
nosz kuuuurwa chyba nie zdam