Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Geezmo

Jak tu wytrzymać gdy tyle pięknych kobiet na mieście?

Polecane posty

No właśnie, jak wytrzymać wiernym swojej \"jedynej\" gdy dookoła codziennie przechodzi tyle ładnych dziewczyn, że oczopląsu dostaje? A niektóre z nich same człowieka zaczepiają i ma się ochotę na więcej. To jest problem większości facetów.

Gość bgirlaaaaaaaaaaaa
a czemu nie spacerujesz ze swoją jedyną?:)

Pozwolicie że spierdolę jak będę chciał :) Ze swoją jedyną spaceruję i jest mi z nią dobrze. Ale jednocześnie ciągnie mnie do innych kobiet. To chyba nic dziwnego?

jak będziesz wychodził do miasta to zakładaj takie okulary jak mój teść ogierowi Cymbałowi na oczy by nie widział co się dzieje dookoła niego, tylko drogę przed sobą.

Gość zawsze rozwalaja mnie odp
blondyna hheheh

Gość fididioadf
a czemu cymbal z wielkiej litery?

Gość tak jak zawsze
Geezmo, mam ten sam problem mimo że jestem kobietą.... gdy idę do sklepu widzę tyle wspaniałych ciuchów, chciałabym mieć je wszystkie a jednak się nie da.... wiesz jak ja sobie radzę z tym problemem ? MYŚLĘ.... gdy napada mnie chęć wykupienia połowy Galerii Handlowej dociera do mnei że nie mam tyle kasy i mejsca w szafie by to wszystko upchnąć.... to samo jest z Tobą, nie dałbyś rady wydupczyć tych wszystkich bab...

Gość tak jak zawsze
pomyśl na spokojnie o Twoim problemie to się uspokoisz.... ktoś tam dobrze na górze wymyślił i ustalił za Ciebie: na jednego chłopa ma przypadać tylko jedna baba, więcej niż jedna łączy sie z ryzykiem chorób i wyczerpaniem

Cymbał bo tak miał na imię, dlatego, że jak krył kobyłę, to w pipkę nie mógł trafić cymbał jeden i weterynarz musiał mu pomagać.