Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gffgfgf

czy to jest normalne i do wybaczenia

Polecane posty

Go艣膰 gffgfgf

jak ojciec dusi c贸rk臋? co prawda raz i chwile,ale jednak dusi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 klementynkasuperdziewczynka
powiem Ci ze nigdy nie jest norlamne ze ktos kogos dusi- nawet przez chwile... takze cos jest nie tak, moze ten ojciec powinien sie leczyc bo np nie panuje nad nerwami?? a czy to sprawa do wybaczenia to mysle ze jak najbardziej tak bo trzeba wybaczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaadddddddddddddddddddddddd
zalezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
dzi臋ki za odpowiedz ;) faktem jest,偶e choleryk z niego straszny,co chwile wrzeszczy o byle co,ale generalnie tylko na tym sie ko艅czy,czasem raz walnie,a juz naprawde jeszcze rzadziej zbije. no a dusi艂 tylko raz,ale bylam zaskoczona

Udost臋pnij ten post

kurcze to mysle ze naprawde powinien sie leczyc bo nie panuje nad soba :/ wielu chlopow tak ma przewaznie w kryzysie wieku sredniego ktory trwa ze...20 lat... a powaznie to taki czlowiek moze zrobic krzywde- juz samo wyzywanie to znecanie sie psychiczne do tego bicie- fizyczne :( bardzo wspolczuje :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
tym bardziej,偶e dusil w niespodziewanym momencie a nie podczas awantury i nie wtedy,kiedy ja cos mocno przeskroba艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
ale on rzadko bije,gdyby bi艂 tak czesto jak sie wydziera to bym chyba juz nie zy艂a,ale on w艂a艣nie rzadko przechodzi do r臋koczynow innych niz pchniecie,a jesli juz,to albo raz walnie w g艂owe,a jak wi臋cej,to owszem czasem bardzo boli,ale nie leci krew i to nie jest jakies takie straszne chyba.no ale mam nadzieje,ze bicie czasem jest normalne,chyba kazdego kiedys waln膮艂 ojciec?? dlatego by艂am tym bardziej zaskoczona tym duszeniem...

Udost臋pnij ten post

Dziecino droga id藕 z tym na policj臋, akbo przynajmniej do opieki spo艂ecznej. Samo pisanie o tym na kafe nic Ci nie pomo偶e. Jeste艣 w niebezpiecze艅stwie i a偶 mnie dziwi Twoje pytanie, bo oznacza 偶e chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego niebezpiecze艅stwa. Najpierw zrozum 偶e same wyzwiska to ju偶 zn臋canie si臋, p贸藕niej przemy艂 swoj膮 sytuacj臋 i ratuj 偶ycie p贸ki mo偶esz.

Udost臋pnij ten post

Ponadto :NIE - to NIE jest do wybaczenia, tylko wyleczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
o matko,nigdy nie mysla艂am o tym w ten spos贸b!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
a偶 si臋 przestraszy艂am :O

Udost臋pnij ten post

do wybaczenia to jest wszystko!! tylko ze nie moze Ci tak robic, nie powinnas sie na to godzic :( wiadomo ojciec to ojciec kocha sie go i szanuje ale to nie jest normalne...wiesz nie znam nikogo kogo popychalby ojciec czy cos takiego... takze napewno nie jest to normalne :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
wtedy mia艂abym dopiero przer膮bane!!! zreszta co niby mi da pojscie do opieki spo艂ecznej? sugerujesz,ze mam patologiczn膮 rodzin臋?...mama by mi w 偶yciu nie wybaczy艂a,poza tym bez ojca nie mieliby艣my za co 偶yc...bo mama na to wszystko patrzy z pob艂a偶aniem i chocia偶 sama si臋 k艂贸ci z ojcem to jak on sie na nas wydziera to jemu tylko m贸wi,偶eby przesta艂,ale potem t艂umaczy jego przed nami,ze moze przesadza,ale przeciez nie jest az tak zle. a o tym duszeniu to nie wie...

Udost臋pnij ten post

nie chcia艂am Ci臋 straszy膰, ale zrozum 偶e przemo膰 w rodzinie nie jest uzasadniona niczym. To 偶e kto艣 jest nerwowy nie oznacza 偶e mo偶e bi膰, czy popycha膰, czy cho膰by wyzywa膰 dzieci. A z tym duszeniem, to ju偶 powa偶niejsza sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
nawet jak to jest lekka przemoc?? mysla艂am,偶e u wielu os贸b sa czeste k艂otnie ...tak w zasadzie to tylko tym duszeniem sie taK naprawde przerazilam..

Udost臋pnij ten post

Rozumiem 偶e bronisz wizerunku swojej rodziny, tak jak Twoja mama. Lecz uwierz mi 偶e 偶adne pieni膮dze nie s膮 warte poni偶enia czy siniak贸w. Porozmawiaj z mam膮 powarznie i nie ukrywaj niczego, bo ona mo偶e nie zdawa膰 sobie sprawy co tak naprawd臋 si臋 dzieje. wiesz, jestem matk膮 i nie wyobra偶am sobie bym mog艂a pozwoli膰 na co艣 takiego. Wi臋c rozmawiaj z mam膮 i b膮d藕 szczera.

Udost臋pnij ten post

K艂贸tnie to raczej g艂o艣na wymiana zda艅 ni偶 popychanie i obra偶anie innych. To ju偶 nie jest k艂贸tnia. Jako nastolatka k艂贸ci艂am si臋 z ojcem o wszystko, 10 razy dziennie i naprawd臋 czasami by艂o bardzo g艂o艣no, ale nigdy nie zosta艂am poni偶ona wyzwiskiem, nie wspominaj膮c nawet o tym o czym Ty napisa艂a艣. To wydaje mi si臋 normalne, my艣l臋 偶e powinna艣 to przemy艣le膰, bo takie sytuacje odciskaj膮 艣lad na psychice i nie pomagaj膮 w doros艂ym 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a od kiedy do za艂o偶enia biura
o ja pierdol臋, Ty piszesz powa偶nie?????????? :O:O:O to Ci ojciec niez艂膮 wod臋 z m贸zgu zrobi艂 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
z tym ze w tym rzecz ze mi to zwisa i staram sie to ignorowac,a nie sie za艂amywac. i ze wszyscy w domu to traktuja z pob艂azaniem,matka,uwaza,ze nic sie nie dzieje,jest ok.poza tym nie mam siniak贸w,m贸wi艂am,ze ojciec mnie rzadko bije i dlatego bylam zaskoczona duszeniem,bo gdyby co dzien mi co艣 powa偶nego robi艂,to bym sie tak nie zdziwila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
a od kiedy do za艂o偶enia biura- to by艂o do mnie?? a co ja takiego napisa艂am?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
dobra ja na razie wychodze,ale za godzine tu zajrze

Udost臋pnij ten post

no do Ciebie, do Ciebie :O jak mo偶na pisa膰 - ojciec mnie RZADKO BIJE, zwisa mi to... Ty ju偶 masz co艣 nie tak z psychik膮, bez urazy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddfsdg
tez mnie ojciec bil ale pewnego razu bil mnie bil a ja stalem i sie na niego patrzylem, zmeczyl sie i od tamtej pory juz mnie wiecej nie uderzyl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
a co,mam pisac,偶e mnie czesto bije,jak mnie rzadko bije? i to nie jako艣 tragicznie,tylko tak normalnie...ej no,wy chyba myslicie,ze moj ojciec jest jakim艣 tyranem,a przecie偶 nie jest tak 藕le.Zreszt膮 mama mi powiedzia艂a przed chwil膮,bo powiedzia艂am jej o tym duszeniu,a ona powiedziala,偶e widocznie mia艂 pow贸d i ze go rozumie,bo ona tez uwaza,ze czasem z nami trudno wytrzymac...i ze w jej czasach to w ogole bym sie nie mog艂a odezwac,tylko bym dosta艂a po gebie i 偶e to normalne.wiec juz sama nie wiem.ona po prostu zawsze t艂umaczy zachowanie ojca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sgrerhgdfgdg
kurwa ciebie pojebalo? gdyby mnie stary uderzyl to bym kurwa cos z tym zrobila. deugi raz by sie nie warzyl. a co dopiero kurwa dusic, pojebalo? to NIE JEST NORMALNE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gffgfgf
ale jak mama uwa偶a 偶e to nic takiego i nawet jest poirytowana? (mama mnie nie bije i nie wszczyna takich awantur jak ojciec)

Udost臋pnij ten post

wsp贸艂czuj臋 Ci rodzic贸w :O:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DEDYKOWANY PRZEZ RADE EUROPY
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Ci臋, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojako艣ciowym te艣cie. Rozpocz膮膰 Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JU呕 DZI艢 JAKIE MASZ IQ, NI呕 DOWIEDZIE 膯 SI臉 OD KOGO艢 INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no sorry ale twoja matka
jest nienormalna!!! jakby m贸j m膮偶 uderzy艂 moje dziecko, to by zaraz wylecia艂 z hukiem przez okno! gdzie艣 ty si臋 wychowa艂a, w jakiej patologii, skoro nie wiesz, 偶e nikomu nie wolno stosowa膰 przemocy????? a przemoc to bicie (nawet lekkie, cokolwiek to by nie znaczy艂o), popychanie, szarpanie, 偶e o duszeniu nie wspomn臋!!!!!! czy ty rozumiesz, 偶e dusi si臋 kogo艣 po to, by go zabi膰??????????

Udost臋pnij ten post