Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona0

Suknia slubna uk

Polecane posty

Miała któras z was kupowana suknie w Anglii, lub może jest zorientowana w jakich cenach są i gdzie można kupić w przystepnych cenach w Londynie??

Niestety nie pomoge Ci. Ja po obejrzeniu 5 wystaw sklepowych z sukniami w UK stwierdzilam ze swoja kupie w PL. Wogole nie podobaly mi sie tutejsze suknie. W PL mialam do wyboru kolekcje francuskie i wloskie, a i tak okazalo sie ze wybralam suknie firmy polskiej! Bylam w szoku. Suknia byla przepiekna, wszyscy sie na zachwycali (Firma MS Moda, suknia Melody). Zycze powodzenia w poszukiwaniach. Moze w Londynie jest lepszy wobor, aczkolwiek ceny tez beda wyzsze jak sie domyslam. Pozdrawiam

Piękna ta twoja suknie :-) właśnie cos takiego szukam a ile za nią zapłaciłaś? Tak patrze się na ineternecie i salon jest tylko w kielcach????

Zapłaciłam 2tys. zł. Ja zamawiałam w woj. lubuskim w małym salonie ślubnym. Suknia była zamawiana na moją miarę. Wszytsko przebiegło bardzo sprawnie. Przyszłam do salonu, przymierzyłam kilka sukienek i zdecydowałam się kupić pierwszą, którą przymierzyłam. Suknia została zamówiona dla mnie na miarę jak wcześniej wspomniałam i była gotowa do odbioru za bodajże 3 miesiące. Wtedy kolejna przymiarka, czy wszystko leży idealnie. Jeśli nie, panie pracujące w salonie, w którym zamwiałam miały dobę na poprawki. Na szczęscie nie były potrzebne :) Myślę, że inne salony ślubne działają podobnie. Niektóre szyją suknie na miejscu, inne dają możliwość zamówienia z kolekcji włoskich, fransuskich oraz firm polskich. Musiałabyś sobie wybrać jakiś salon, zadzwonić i zapytać, czy mogliby CI zamówić taką suknię, którą sobie np. wypatrzylaś na necie. Pozdrawiam!

Gość suknia
a patrzylas w ogloszeniach albo na e bay moze warto poszukac,ja znalazlam 2 piekne suknie na karboocie dziewczyna przyjechala sprzedac pierdoly zapytalam sie od tak czy moze ma suknie slubne okazalo sie ze tak w domu zdzwonilam sie z nia i mi je przywiozla!! piekne jedna cala haftowana a druga princeska za smieszne pieniadze kiecki jada do polski gdzie kuzynka wybierze sobie jedna jak w kazdej kiecce potrzebne beda pewnie male przerobki no i pralnia oczywiscie ale warto bylo!!!