Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liposucition

Jesteście za tym żeby wziąć kredyt i kupić nowe auto czy używane??

Polecane posty

Gość Liposucition

Mam 25 tysiecy. Gdybym chciala kupic nowe auto musialabym wziać kredyt jakies 25-30 tysiecy. I nie wiem co lepsze.. czy kupic nowe czy uzywane.. Duzo ludzi mowi kup uzywane, po co ci nowe, po co ci kredyt itd, a ja sie po prostu boje kupic uzywane auto- ze bedzie sie psulo, ze bede musiala caly czas dokladac do tego auta..

to kup sobie roczne,albo dwuletnie. Cena znacznie mniejsza od rocznika 2009.

Gość wiesz co za 25 tys
to juz kupisz bardzo fajne uzywane auto i nawet nei takie stare. nowego sie nie oplaca w sumie..za sam wyjazd z salonu juz leci 10 tys jak nic..szkoda a co do tego ze niepewne..no coz..musisz sprawdzac ogladac, wez ze soba kogos kto sie w tym dobrze orientuje. a jak juz wybierzesz to zawsze mozesz na stacje jechac i sprawdzic. za 100 zl i juz

Gość psuć się może każde
auto, ale takie 3 letnie to jest na prawdę nie wiele większe prawdopodobieństwo awarii niż w nowym samochodzie, a cena znacznie nizsza....a w czasach kryzysu pakowac się w kredyt konsumpcyjny na samochód, cóz moim zdaniem niezbyt rozwaznie.

Gość ala ma kotaaaa
nowe auto ?? po co Ci to ?? zanim Ty ten kredyt spłacisz to to nowe auto straci juz tak na wartości że nic z tego nie będziesz miał...Za 25 tys kupisz już coś dobrego a psuć ?? każde auta się psują nawet te nowiutkie.

3-letnie kupisz za pół ceny nowego, a będzie wyglądało niemal jak nowe. Nawet jeśli popsuje się coś poważnego, to i tak dużo zaoszczędzisz.