Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość VX

Kąpiel w ubraniu. -

Polecane posty

Gość gość
Czemu taka cisza Natalia

Gość gość
tego nie wie nikt :D Agatka :D

Gość gość
Może coś opowiesz? Natka

Gość gość
jest takie zimno że tylko w domu trzeba siedzieć haha, ostatnio z koleżanką wzięłyśmy przykład z teledysku zespołu Power Play i wykąpałyśmy się w mleku w wannie haha, normalni ludzie chyba w mleku w ubraniu się nie kąpali jeszcze :D Agatka :) A Ty Natalia coś opowiesz? :D

Gość gość
W temacie to nie mam nic ciekawego. Natka

Gość Mud fan
Niestety jest za zimno dlatego nic nikt nie pisze :) mam w okolicy fajną rzekę I jezioro a koło domu baniak z błotem ale nie można z tego korzystać bo za zimno a z chęcią bym poszedł ^^

Gość gość
Agatka może coś poopowoadasz.

Gość gość
poopowiadam to że muszę sobie nowe jeansy kupić bo mi się już te znudziły i muszę się wybrać na zakupy i przetestować zakup pod wodą haha :D Agatka :)

Gość gość
Moja dziewczyna powiedziała, że chce ze mną pojechać na festiwal błota w Chudowie pojechać i wsio żyć do tego basenu w swoich nowych jasno niebieskich Big Starach skinny i jakies bluzce i, że ja mam wskoczyć w ubraniu razem z nią lecz ja nie chce. Jak ona chce - droga wolna. Co mam zrobić? Ona nie odpuszcza

Gość gośćMax
No jak ją kochasz,to raczej powinieneś się poświęcić.Jakby coś,to chętnie Cię zastąpie. Twoja dziewczyna udziela się tu na forum? Z jakiej części Polski jesteście?Max.

Gość gość
Nie udziela się Z Wrocławia Nie chce siebie zrobić pośmiewiska

Gość gośćMax
Nie udziela się na forum,ale jak pójdzie w błoto,to nie zrobi z siebie pośmiewiska?

Gość gość
Jak w ubraniu to zrobi

Gość gość
Akurat kto był w Chudowie na festiwalu błota to wie że mnóstwo tam tapla się w ubraniach,bo wielu po prostu udziela się klimat.Tylko część stricte zjawia się tam w strojach kąpielowych do udziału w konkursach,a reszta idzie na żywioł typowo spontanicznie...i nigdy tam nikt z nikogo sie nie śmiał bo to towarzyska zabawa itp.

Gość gość
jeśli nie szkoda jej ubrań to oczywiście, pewnie jej chodzi o dobrą zabawę. Jeśli chodzi o festiwale błota to często się kończą porozrywanymi spodniami, najcześciej to leginsy lub jeansy, ale skoro nie szkoda jej nawet takich dżinsów to widać jej zależy. Ja gdybym była chłopakiem i miała taką dziewczynę to oczywiście bym się zgodziła na takie coś, proponuję żebyś się ubral tak jak ona, a co powie na kąpiel w takim ubraniu? :D Agatka :)

Gość gość
Mnie to nie bawi

Gość gość wet mud
Witam! dzisiaj byla piekna pogoda ponad 10 stopni, caly snieg sie roztopil a obok mam duzy park i buduja nasyp pod stok i jest duzo blota :D A ja sie ubralem wiosennie oczywiscie biale adidaasy, skarpetki tez, jeansy oczywiscie i kurtka :p napaczatku to kostki takie blotko, to tylko buty ubeudzilem i troche jeansow, a dalej bylo juz takie glebokie bloto, po kolana :D ugrzazlem pozniej i ciezko bylo wyjsc i sie przewrocilem :p cala kurtka w bocie, moje jeansy w blotnistej mazi, buty mialem biale a byly czarne umazane :p ale juz tak stoje i patrze caly jestem i tak brudny, wiec zabawie sie na maxa :D zaczalem sie czolgac po tym blocie, skakac i juz caly bylem namokniety i w tej blotnistej mazi, mega zabawa :p pozdrawiam wszystkich! :D a jak u was wiosna? :p

Gość Dan___
Natalia... jak ty mi w tej chwili powywracałaś wszystkie myśli :P Ogólnie mało kiedy, ale raz na jakiś czas zajrzę w ten temat, głównie z myślą fajnie byłoby znaleźć drugą połówkę z którą można by było mieć wspólne odpały i nie bać się że uznają Cię za jakiegoś walniętego "bo moje ubrania" "nie podobam ci się bez ubran?" itp. nieporozumień. Ogólnie aż tak zapalonym miłośnikiem nie jestem, zdarzyło się, lecz nie praktykuję, ale lubie gdy dziewczyne bawi to i raz na jakis czas lubi zamoczyc siebie z tym co akurat ma ubrane :D Tutaj się nie udzielałem bo rzadko kiedy mnie coś pokieruje do tego tematu. Moj FB też tylko dla ludzi których znam i ogolnie, nie chciałbym by widzieli że jestem w jakiejs takiej grupie, a trzeba szanowac swoje dane ;P Co do tematu grup i innych moze NK albo poprostu grupa na GG , gdzie juz nie jest to tak bardzo popularne by nasze otoczenie od razu wszystkiego nie widzialo? ;P Pozdrawiam i życze wam i sobie większej ilości dziewczyn które się w ten temat z przyjemnością wciągną i troszkę ujawnia ;P Pozdrowienia z regionu SLU :)

Gość gość
nie ma to jak jechać z koleżanką polną drogą w niebieskich dżinsach rowerem bez błotników, woda, błoto, dżinsy, białe adidasy i nagle padający deszcz. dżinsy mokre, ubłocone, brudne. Normalnie bym się zabiła ale w domu koleżanki czekała na nas gorąca kąpiel bo trzeba było umyć buty i jeansy aby jakoś wrócić do domu, a w drodze powrotnej ta sama historia- błoto woda dżinsy adidasy. Jednocześnie to kocham i tego nie nawidzę! Agatka :)

Gość gość
Agatka, może wrzucisz jakieś zdjęcia, to może się zainspiruje? Natalka

Gość gość wet mud
dzisiaj Natalko moze bede na takiej wyprawie to zrobie fotke i wrzuce :p super zabawa polecam :D

Gość gość
Co tu taka cisza?

Gość wetlook fan
HALOOOO !!!! Potopiliście się czy co ???

Gość gość
Ja jestem Natalia

Gość gość
Halooooooooo

Gość gość
Już za chwile długi weekend. Będzie okazja na taplanie się i pływania w ubrankach. Już sobie nawet dżinsy przygotowałam. Natalia

Gość wetlook fan
Ja już postanowiłem. W piątek 4 kwietnia wsiadam wieczorem na rower , ubieram zimowe ubranie i....sruuuu do wody !

Gość gość wet mud
ja moze dzisiaj wezme dziewczyne po pracy i pojdziemy sobie po blotku pochodzic :D teraz troche sucho jest ale zawsze jakies bloto sie znajdzie ;)

Gość gość
Ja dzisiaj byłam na kąpieli. Oczywiście trampki białe, czarne obcisłe dżinsy, biała bluza i czarny skórzany pasek. Wyszłam na spacer sucha, a cała wróciłam mokra i ubłocona, bo po drodze fajne błoto było. Bluza do wyrzucenia, buty też. Jedynie dżinsy udało mi się wyczyścić. Najprzyjemniejszy momenty to jak błoto oblepiało mokre dżinsy od łydek, kolana i aż do rozporka. I te spojrzenia facetów na mnie w mokrych i brudnych dżinsach. Natalia

Gość gość wet mud
Natalia widze ze wiesz o co chodzi :p polecam jeszcze wyprobowac taka zabawe w jasny jeansach i airmaxach oczywiscie bialych :D i jak ci nie szkoda to biale skarpetki do tego, i do blotka! ;) fajnie jest jak jest takie bloto po kolana albo nawet glebiej, ugrzazla bys i musiala bys sie pozniej cala wymazac zeby stamtad wyjsc :D cala brudna, umazana a pozniej mozna wskoczyc do jakieos jeziorka sie umyc, oczywiscie tez w ubraniu :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować