Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawwwwwwwa

czy któraś z was ma męża prawnika, lekarza badź innego bogatego

Polecane posty

Gość ciekawwwwwwwa

a sama czuje się słabowykształcona np. podrzędne studia lub ich brak ;] albo pochodzi z biednej rodziny? jestem ciekawa czy tacy faceci patrzą na zawód kobiety.. nie żebym chciała takiego faceta albo leciała na kasę, pytam z ciekawości

Gość ciekawwwwwwwa
ciekawe czy oni też lepiej dymają od takiego z gorszym wykształceniem :p

Gość weronisiax
daj dupy to sama sie przekonasz...A dobrze wyksztalcony nie znaczy bogaty......

no zazwyczaj ludzie dobrze wyksztalceni nie narzekaja na zarobki

Gość pepek z gumy
ale co ma słabe wykształcenie kobiety lub jej brak majątku do związku z lekarzem albo prawnikiem ? spotkałem wiele mądrych kobiet, które nie miały żadnego majątku albo tylko maturę miały zaliczoną i mogłem z takimi kobietami pogawędzić na każdy temat , natomiast kobiety po studiach często mają głowę w chmurach i uważają się za 'wielkie chodzące mumie' z którymi nawet nie ma o czym porozmawiać

Gość tak sobie przejrzalam ten test
dobrze ze jestem prawniczka i nie mam takiego dylematu:P

Gość co ma wykształcenie do
seksu , no jak facet ma dobrze wykształconego ... to i niezły jest... to fakt.

ja mam narzeczonego z bardzo bogatej rodziny, on sam też bardzo dobrze sobie radzi. Ja z kolei jestem z biednej rodziny, choć moi rodzice są wykształceni. Kiedy sie poznalismy, ja bylam na 1 roku, utrzymywalam sie tylko z prac dorywczych, wiec nie mialam kompletnie kasy. Teraz, po ponad 3 latach, ja często zarabiam więcej niż on! Zmotywował mnie, bo nie mogłam znieśc tej dysproporcji.

Moj mnie poznal, jak jeszcze zdawalam mature. On juz wtedy skonczyl studia prawnicze. To nie ma nic do rzeczy. Naprawde.

Gość pupa77
Ma bardzo dużo. Lekarz w życiu nie zwiąże się z panienką po liceum...

hmm...moj, który jest po SGH ma bardzo dochodowa firme zwiazal sie ze mna, kiedy studiowalam socjologie, nie mialam zadnych perspektyw, ani grosza przy duszy. Dopiero po 3 latach się przebranżowiłam i zaczęłam kosić.

Gość wadeje sie wam hehehee
hmm zwiąże się jesli zrobi mu w pore dzecko

Gość lkksadsdf
powiem tak - to zalezy od czlowieka a nie od wyksztalcenia... ale jakos tak sie sklada ze u mnie wszyscy znajomi sa z tej samej branzy :D

Gość hdsjewojdfdjfpkwpdskpoewkd
u moich znajomych jest odwrotna sytuacja.... ona lekarka, bardzo dobrze zarabiajaca on po oceanografii, ona na kontrakcie zarabia czasami i ok 10 tys, on ok 2 ... sa razem kochaja sie i nie wyobrazaja sobie zycia oddzielnie

Gość Anetakowar
Niestety taka jest prawda, że lekarze i ogólnie firmy robiące leki dominują w przepływie gotówki przez ich ręce. Ile faktycznie zarabiają lekarze to trudno powiedzieć, bo wiele wizyt prywatnych jest nierejestrowanych a dodatkowo nieetyczne układy z firmami jakie produkują leki też są dość częste. Taki ciekawy materiał jak to lekarze stali się miliarderami http://www.open-youweb.com/nieprzyzwoicie-bogaci-polscy-lekarze/ dodatkowo zaczęli jeszcze prowadzić firmę jaka tworzy pigułki.