Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porcupine_tree

z tęsknoty za EKS

Polecane posty

Gość porcupine_tree

byliśmy razem niemal 2 lata dla Niej byłem pierwszy, ja natomiast miałem za sobą też prawie 2-letni związek oba rozpadły się przez... zdradę :( i dwukrotnie to ja zostałem zdradzony za pierwszym razem trwało to trochę, nim wyszło na jaw myślałem, że nikomu już nie zaufam i wtedy poznałem Ją... Jej zdrada była jednorazowa a wszystko odbyło się po alkoholu byłem gotów wybaczyć tym razem, lecz... Ona nie chciała już ze mną być :( mówiła, że przemyślała wszystko i nie chce :( oboje mamy po 24 lata i jeszcze przez rok razem studiujemy mamy też wielu wspólnych znajomych (z którymi ja Ją poznałem, a z tego co wiem ze swoim starym towarzystwem nie utrzymuje kontaktów) często gęsto jest niezręcznie... nie potrafię spojrzeć na Nią inaczej niż przez pryzmat Naszego związku chciałbym Ją odzyskać :( 1 czerwca minie rok od Naszego rozstania :( a ja wciąż każdego wieczoru myślę o Niej :( kontaktu nie urwę, ponieważ jesteśmy w tej samej grupie (niezależnie od siebie podjęliśmy te same uzupełniające kierunki)... dodam, że od czasu rozstania 2 razy mogło między Nami dojść do czegoś więcej, skończyło się na pieszczotach... może to subiektywna ocena, ale wydaje mi się, że ciągnie Nas oboje do siebie... do dziś nie dowiedziałem się, dlaczego mnie rzuciła... proszę o rady, jak chociaż przekonać Ją, żeby wyznała mi prawdę? :( a jak odzyskać? próbowałem już chyba wszystkiego :( odpuścić nie potrafię...

Gość do wloczykija
odpusc, ja Cie nie kocham :(