Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isabell30

SOLARIUM-ktos moze mi poradzic?

Polecane posty

Gość isabell30

mam jasna cere...a moj facet uwielbia kiedy kobieta jest troszke opalona...ja boje się bólu opalonej skóry ...nieraz juz tak miałam:(....co zrobić zeby opalić sie na olowkowy kolor i nie czuć bólu?jest tu ktos kto może mi pomóc?

Gość tralalalalalaaa
opalac sie powoli, stopniowo, a poza tym, kolor Twojej skory powinien zalezec od tego, co Tobie sie podoba, a nie Twojemu facetowi

Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość isabell30
on mi tego nie narzuca ale sama chciałabym podobac sie sobie i jemu...jestem biała jak córka młynarza:( od ilu minut mam zacząć ,moze jakies tabletki z beta-karotenem?

a nie probowalas jakis samoopalaczy?? po tym skora na pewno nie bedzie bolała, jak juz koniecznie chce skorzystac z solarium, to idz do naprawde dobrego , a nie pierwszego lepszego i wiekszosc obslugi powinna Ci doradzic na podstawie Twojego koloru skory jakie łóżko wybrac, z jakimi lampami no i na ile minut,