Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

dziewczyny, na dzis mam termin porodu. na razie cisza, a ja chcialabym Was spytac jak to jest z wodami. w jaki sposob odczuwalyscie ich odejscie. czy to powolne saczenie, czy tez nagle mocne odplyniecie. i czy od razu towarzyszyly temu skurcze? czy tez wczesniej dzieki za kazda wypowiedz

mnie sie powoli sączyły, bardzo powoli. pęcherz delikatnie pękł wysoko i dlatego tak wolno sie sączyly dopiero w szpitalu położna przebiła do końca i się polało fest

mi poszly od razu najpierw myslalam ze mi sie chce siku (1 w nocy) wstalam z lozka i puscilo, zaczelo mocno leciec pobieglam (na tyle ile moglam :P) do wanny i stalam 5 minut a wody sie laly strumien jak z mocnego siku tylko ze zatrzymac nie mozesz po odejsciu wod skurcze od razu co 2 - 3 minuty

mi pęcherz pękł na sali porodowej. poczułam takie dziwne pyknięcie i chlusnęło od razu. od odejścia wód skurcze bardzo się nasiliły, praktycznie nie było przerw między nimi i po 3 godzinach urodził się synek :D

dzieki :) no to czekam cierpliwie na te chwile kiedy juz moj dzidzius bedzie ze mna. chyba mnie jeszcze troszke przetrzyma zanim sie pojawi :)