Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ixi pixi

dobry olejek do nawilżania ciała w czasie ciąży

Polecane posty

jaki stosowałyście, stosujecie w celu przeciwdziałania rozstępom ?

Gość ja uzywam babydream z
possmana. Jedna mam oiwke do mycia pod prysznic, a druga do smarowania po kapieli. Jestem w koncowce 27 tc i narazie nie mam ani jednego rozstepu mimo, ze brzuch juz mam spory (taka pokazna pilke :D)

Gość ja uzywam babydream z
Rossmana* ;)

Babydream z Rossmanna! Używałam oliwki i żelu pod prysznic z tej właśnie serii. Nie mam ani jednego rozstępu i ciało wygląda zupełnie jak przed zajściem w ciąże. Nie wiem do końca czy spowodowały to te kosmetyki czy też troche geny, ale kiedyyyś w kolejnej ciąży znów będę je stosowała :)

Gość allin2
ja też z Rossmana :D

Gość zwykla oliwka
oliwka dla dzieci, jakaklwiek, ja uzywalam johnson's baby i bambino. smaruj na mokre cialo a potem delikatnie osusz sie recznikiem

Gość ja Nivei uzywalam

też uzywałam Rossmana oliwki, potem Eucerin, Johnsos\'s generalnie każda oliwka jest dobra bo uelastycznia skórę rano i wieczorem nacieram się oliwką plus 1 raz w ciągu dnia jakimś dobrze nawilżającym balsamem do ciała jutro kończę 30 tydz. i nie mam ani pół rozstępa ale to też chyba zależy od indywidualnych skłonności (moja mama przez 2 ciąże też nie miała ani 1 więc pocieszam się, że i mnie ominą)