Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Feel happy every day

Co myslicie o mojej temperaturze? la tych którzy znaja sie na pomiarach

Polecane posty

09dc- 36,35 10dc- 36,40 11dc- 36,25...współzycie 12dc- 36,25 13dc- 36,20 14dc- 36,40...współzycie 15dc-36,70 16dc- 36,75 17dc- 37,00 18dc-36,90 19dc-36,85 20dc- 36,90 21dc- 37,20 Cykle z reguły mam 25 dniowe ale w tym miesiacu raczej cykl bedzie ciut dłuzszy, za 5 dni mam dostac @, patrzac na moj wykres myslicie ze mogło sie udac? w poprzednim cyklu moje tempki wahały sie pomiedzy 36,3 a 36,8.. w tym tempka jest znacznie wyzsza

Dlaczego nie wysłała się moja wiadomość :o tylko jakieś "r5" :o Ehhh napiszę na nowo. Nie znam się na tym za bardzo... też mierzyłam, ale gubiłam się w tym i w końcu przestałam mierzyć. Moim skromnym zdaniem troche za mało przytulanka jak na starania o dzidziusia :D

W poprzednim cyklu miałaś niższą temperaturę, ale jak wyglądała Twoja temp. na przestrzeni ostatniego roku? Czy miałaś cykle z temp. 37,2 w drugiej fazie?

Gość 1212121212121212
Faktycznie za mało SEXU :P jak na fakt, ze chcecie miec dziecko

pozniej tez były przytulanka tylko ze w okresie płodnym zdazylismy 2 razy, po co kochac sie na 5 dni przed owulacja skoro mozna to zrobic na 3 dni przed nia i w czasie ;) pozniej to juz raczej mało wazne

Gość 1212121212121212
no co Ty. Można i wtedy i wtedy i codziennie nawet :D

Gość biały korektor
Moim zdaniem mogło dojsc do zapłodnienia skoro nie miałas nigdy powyzej 37,0 stop!! Moze to byc faza drugich wyzszych temp!!mi sie w tym miesiacu znow nie udalo :(, a za ciebie 3 mam kcuki!

Gość biały korektor
Aha i masz racje z tym zeby mniej wspolzyc, gdyz wtedy zolnierzyki sa dorodniejsze;)) grun to nie marnowac nasienia;))

No to sugerując się temp. masz szansę na ciążę :), ale trzeba jeszcze poczekać kilka dni i zobaczyć, czy ta temp. się utrzyma. Jeśli nie dostaniesz @ w spodziewanym terminie, to wykonaj test i daj znać :)

ja robie pomiary od 2ch lat i nigdy nie mialam powyzej 37 stopni :) dzisiaj bylam w lekkim szoku ze mam tak wyskoka temperature mam nadzieje ze mi sie udało :) biały korektor pewnie uda ci sie nastepnym razem :*

Gość stu234
Witaj prawdopodobnie faza lutelana zaczyna się w 15dc. ( skok - zatem duże szanse na poczęcie ) . Czy w 19, 20 i 21 dc mierzyłaś temperaturę o tej samej porze?

Gość stu234
miałam na myśli o tej samej godzinie. To bardzo ważne bo jeżeli 30 minut spóżniasz mierzenie, tempka im póżniej mierzona ( rano przed wyjściem z łóżka ) tym jest większa. Rtęciowym czy elektronicznym? Jeżeli w 21dc masz powyżej 37.20 duże prawdopodobieństwo.

rteciowym mierze o tej samej godzinie zawsze sobie budzik nastawiam na 7ma rano ;) mierze przez 5 minut i ide dalej spac pozniej jeszcze dla sprawdzenia tak jak np dzisiaj zmierzylam o 7 i pozniej jak sie obudzilam o 10 i dalej byla taka sama

Gość biały korektor
A ile juz starasz sie o dziecko???

Gość deli26
wydaje mi sie ze zaskoczyłaś :) dość wysoka temperatura

Gość stu234
powinnaś mierzyć 10 minut. Będzie mi miło, i proszę o poparcie i głosik na mój blog ( o porodzie i Prawach Rodzącej na sali porodowej ) http://bobbyy.pl/blog.php?id=195 Serdecznie dziękuję!

Gość stu234
rozumiem, jeżeli waginalnie 5 minut starcza:) pozdrawiam i życzę sukcesów :)

moja temperatura nadal utrzymuje sie na wysokim poziomie mimo iz jest to moj 23 dzien cyklu :) wczoraj wynosiła 36,95 tyle ze byla mierzona 2 godziny wczesniej i dzisiaj 37,10 zaczynam myslec ze to wlasnie to :)