Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaa2

jak dac do zrozumienia....

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaa2

ze nie chce zeby tesciowa byla na imprezie z okazji 2 urodz synka? otoz planuje zrobic razem z inna kolezanka male party nad jeziorem z okazji urodzin syna i zaprosic kolezanki i ich dzieci. tesciowa jak przyjdzie to maly bedzie tylko chcial do niej na rece a ta zachwacona bedzie non stop latac za nim i go zabiawiac. bez niehj maly bedzie sie bawil z innymi dziecmi zaproszonymi. jak delikatnie powiedziec jej ze to impreza nie dla niej.

Gość fanfa
najlepiej gdybys zrobila dwie dla rodzinki i dla kolezanek ale najprawdopodobniej nie bierzesz czegos takiego pod uwage wiec powiedz ze robisz z kolezankami tylko i ich dziecmi te urodziny, chyba ze jest typem natreta to watpie zeby cokolwiek do niej przemowilo, a moze niech maz z nia pogada

Gość a ja mam w domu 12 latka
Powedz babci ,ze to impreza dla dzieci a ja zaprosisz na tort w niedziele :)

Gość babskoooooo
a swoją starą zaprosiłaś

Gość a ile
zrobisz jej przykrość no ale jezlei już to zrób wie imprezy jedną bez niej drugą z nią he he :)

No, ja też radziłabym zrobić dwie imprezki - jedna dla dzieci i znajomych, a drugą dla najbliższej rodziny - jakiś poczęstunek. Wtedy nikt nie będzie obrażony, każdy chyba zrozumie taką sytuację.

Jeśli zrobisz 2 imprezy -jedna dla znajomych a druga dla rodziny to będzie w porządku :).Ale jeśli jedną i nie zaprosisz babci to zrobisz po świńsku :)