Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asymilataa

szukam kogoś kto napisze mi kilka zdań po niemiecku

Polecane posty

Gość asymilataa

tak około 15-20 zdań o moim przyjacielu gdzie mieszka jak ma na imie ile ma lat dlaczego jest moim przyjacielem itp z góry dzieki

Gość asymilataa
up up

Gość asymilataa
up up

Gość a moze sama sie postaraj
??? napisz sama,a ktos ci na przyklad sprawdzi uwielbiam takich leni jak ty

Gość asymilataa
to dla kolegi który nie może przejsc z klasy do klasy

Gość bardzo sie martwie
Mój przyjaciel ma na imię Dionizy. Ma 15 lat . Jest wysportowany, silny i mądry. Jest wysoki, ma bląd włosy i zielone oczy. Bardzo dobrze gra w piłkę nożną. Uczęszcza do klubu "Fc Frajerzy" Bardzo lubie z nim spędzać czas wolny, zawsze znajdzie dla mnie czas. W weekend przychodzi do mnie i gramy na komputerze. W wakacje chodziliśmy na siłownie ale po tygodniu zrezygnowaliśmy bo skończyły nam się pieniądze. Dionizy ma super charakter, jest miły, kulturalny, i higieniczny. Czasami pomaga mi w lekcjach. Bardzo dobrze czuje sie w jego towarzystwie. W czasie wakacji Dionizy nauczył mnie grać w piłke i zabierał mnie na treningi do swojego klubu. Poznałem go 3 lata temu gdy przeprowadził sie do nas na osiedle. Od razu sie zaprzyjaznilismy i wszedzie razem chodzilismy. Teraz nie wiem co bym bez niego zrobił. Każdy powinien mieć w swoim życiu przyjaciela. _________________

Gość bardzo sie martwie
Mój przyjaciel ma na imię Dionizy. Mein Freund heisst Dionizy. Ma 15 lat . Er ist 15 Jahre alt. Jest wysportowany, silny i mądry. Er ist sportlich, stark und klug. Jest wysoki, ma bląd włosy i zielone oczy. Er ist gross, hat blonde Haare und grüne Augen. Bardzo dobrze gra w piłkę nożną. Er spielt sehr gut Fussball. Uczęszcza do klubu "Fc Frajerzy" Bardzo lubie z nim spędzać czas wolny, zawsze znajdzie dla mnie czas. Er gehört zu dem "FC FRAJERZY" Club. Ich mag es mit ihm meine Freizeit zu verbringen. W weekend przychodzi do mnie i gramy na komputerze. Am Wochenende gehen wir in mein Haus und spielen am Computer. W wakacje chodziliśmy na siłownie ale po tygodniu zrezygnowaliśmy bo skończyły nam się pieniądze. Während der Sommerferien sind wir in ein Fitnessstudio gegangen, aber nach einer Woche ging und das Geld aus. Dionizy ma super charakter, jest miły, kulturalny, i higieniczny. Dionizy ist ein super Typ, er ist nett, freundlich. Czasami pomaga mi w lekcjach. Manchmal hilft er mir beim lernen. Bardzo dobrze czuje sie w jego towarzystwie. Ich fühle mich sehr gut in seiner Gegend. W czasie wakacji Dionizy nauczył mnie grać w piłke i zabierał mnie na treningi do swojego klubu. Während der Sommerferien hat mir Dionizy das Fussballspielen beigebracht und hat mich zum Training in seinem Club mitgenommen. Poznałem go 3 lata temu gdy przeprowadził sie do nas na osiedle. Ich habe ihn vor 3 Jahren kennengelernt, als er in meine Siedlung umgezogen ist. Od razu sie zaprzyjaznilismy i wszedzie razem chodzilismy. Wir haben uns angefreundet und gehen überall zusammen. Teraz nie wiem co bym bez niego zrobił. Ich weiss nicht, was ihn ohne ihn machen würde. Każdy powinien mieć w swoim życiu przyjaciela. Jeder sollte so einen Freund in seinem Leben haben. _________________ prosze:))))

Gość bardzo sie martwie
ruskaja djewuszka żopa hehe

Gość asymilataa
dzięi bardzo :) sa jednak spoko ludzie na tym forum super jesteś

Gość asymilataa
ruska taka mądra jesteś a nawt 2 zdania nie napisałaś tylko przekleństwa żal

Gość abraja
Fanje a nalepsze FC Frajerzy ;)

Gość dionizy brzęczyszczykiewicz
Mein Freund Dionizy scheisst.

no i? Kochaniutka mam studia a ty sie bierzesz za zadanie, pomagasz jakimś kolegom, którzy mają przejść tylko dlatego, że ktos na kafe pod koniec semestru napisał im pracę, sama nie znając niemieckiego kompletnie? Bądźmy poważni

Gość bardzo sie martwie
znam i niemiecki i ruski:))) i to biegle w pismie i mowie, mieszkam w soczi, a to ze masz studia to co? a co myslisz ze teraz czyms sie rozni czlowiek ze studiami czy bez? moim zdaniem niczym.... buziaki ide spac:)))

Gość asymilataa
ja studia też mam (4 rok ) a niemca się nie uczyłam nigdy :( to chyba nie przestepstwo i z tego że mam studia nie robie afery jak ty nie chcesz pomoc ok twoja spraw ale po co mnie obrażasz przeklenstwami ??? szukałam pomocy i ją dostałam a ty jak nie umiałaś pomóc to po co teraz się udzielasz że coś nie tak dla tego chłopaka wystarcze że wogóle coś się nauczy !!! a co do pomocy uważam że powinno się pomoc wszystkim mnie kiedys tez ktoś coś w życiu dał dzieki czemu dzis jestem takim człowiekiem i mam to co mam

Gość asymilataa
jeszcze raz wielkie dzięki bardzo sie martwie mam nadzieje że nie martwisz się niczym na serio a to tylko taki nik :) życze szczęścia

ja nie twierdzę, że nie nie mozna pomagac. Tylko prosisz kogoś na forum jakim jest kafeteria o napisanie stosunkowo prostego tekstu o przyjacielu. Nie podajesz o co chodzi. Nie wykazujesz, że ci na tym zależy. Nawet po polsku nic nie masz. Przyzwyczaj się, że mamy 2009 rok i nic za darmo... Tak. Człowiek ze studiami różni sie od tego po

Gość asymilataa
może i się różni ale co miało znaczyc twoje zdanie że mam studia wybacz ale brzmi jak byś z tego powodu byla najważniejsza itp a to tylko studia i choc sama studiuje znam wiele osób co srednie ledwo mają a lepiej sobie radzą 2009 i nic za darmo może ale mnie się udalo ktoś mi pomógł żebym ja mogła pomóc komus :) a jednak widzisz

chodzło mi o to, że poowiedziałaś: ruska taka mądra jesteś a nawt 2 zdania nie napisałaś tylko przekleństwa żal. Żal używaja dziewczynki w gimnajzum, ruska? Ruskaja to mój nick tutaj. Ruska to może być dziwka... To zabrzmialo jakbys mi jakies wyrzuty robiła, że przeklinam. No i klne i super. Dlatego dodałam, że mam studia, bo mnie WKURWIA jak ktoś mi zwróci uwagę, że klnę. A ja osiągnełam w życiu duzo, i 18 lat juz dawno nie mam.

Gość po prostu eh
o boziu

Gość Misialina
Marny z Ciebie Ruskaja-Babo....człowiek...:(

Gość abraja
będzie ring-pierwsze starcie? a ja studiw nie mam bo u nas była bieda i musiałam iśc do pracy

Gość qa
potrzebuje 10 zadń o moim przyjacielu