Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MównicaxD

Niski głos u kobiet - czy to się podoba facetom

Polecane posty

Gość milenaaaaa
Mnie się tam podobaja "mruczące głosy" zarówno pań jak i panów. Działają uspokajająco :P Np.Barry White, Amanda Lear.

Gość fridaa
hehe facetom to sie podoba ujadanie kota..nie wiedzą co dobre.. barry white i amanda lear górą!

Gość sara1234556
np Przybylska ma niski głos wszystkie prezenterki w tv . niski głos jest lepiej odbierany przez ludzi. bo wiadomo ,że jest to głos kobiecy nie ma nic wspólnego z transwestytą ,ale niski

Gość sara1234556
a ja mam głos bardziej w stronę niskiego choc nie taki jak prezenterki np ,ale jakoś nikt nie zwracal mi na to uwagi tyle ,że podobno ładnie śpiewam

Gość sara1234556
i osobiscie drażni mnie jak ktoś ma piskliwy ,albo skrzeczący głos po paru minutach głowa boli

Gość //////////////////////////////
moja kolezanka dawno temu miała niski , troche chrypliwy głos i mnie się to podobało Z reguły taki głos u kobiet moze sie kobietom podobac Za bardzo wysoki tez nie jest ładny Natomiast wysoki głos u facetów nie jest fajny , mnie sie nie podoba , facet musi miec gruby ,męski, niski głos

Gość //////////////////////////////
głos Przybylskiej mi się absolutnie nie podoba

Gość ta co się zna na głosach
Głos s wiekiem u kobiet się obniża, a u mężczyzn wznosi. Starsze dziadki (nie wszyscy) mają głos jak kobieta, że trudno poznać. Kobieta , taka babcia , też ma głos jak mężczna. Takiej babci wstyd jest słuchać. Wyobraźcie soebie teraz, że głos takiej Przybylskiej jeszcze się obniży. Czy wiecie jak ona będzie mówić?!..... Pozostawiam waszej wyobraźni. Głos się ustawia, to znaczy, że nie każdy potrafi swoje struny głosowe tak rozluźniać i naprężać żeby ich głos pasował do wyglądu. Niekiedy tak się zdarza, że duży mężczyzna mówi jak chłopaczek. Mieliście tego przykład w Flipie i Flapie. Flip mówił piskliwym głosikiem,, co kazdego zwalało z nóg. Kiedyś jeden facet mi powiedział, że dzieczyna jest fajna i ponętna dopóty, dopoki nie otworzy ust - i wtedy następuje szok. Ja na szczęście mam super głos, że nadawałabym się do sex telefonu, bo taki powinien być głos kobiety - mocny, głośny i wysoki, a do tego dobrze modulowany. W telewizji oglądam różnych aktorów, to znaczy tych serialowych i prezenterów a ich głos to koszmar jakiś, kto ich tam wpuścił na wizję? No ale są też koneksje.

Gość pomocy !
chce miec chrypliwy głos. lepiej sie spiewa piosenki, co mam robic?

Gość TheLordDarthVader
mi siostra i bracia mówią że mam przeokropnie , przeniski głos , mi się też tak wydaje jak im , czasami kumple , kumpele i znajomi mówią mi nawet że mam głos bardzo podobny do głosu lorda darth vadera ( anakina skywalkera ) , z gwiezdnych wojen , ja osobiście jestem w nim ( lordzie vaderze ) , przezakochana , i mi się podoba mój głos , przynajmniej ( kiedyś jak byłam w przedszkolu ) , na bal przebierańców przebrałam się za niego , to była miłość od pierwszego wejrzenia ...

Gość Girl with boy-voice
Też mam niski głos i niektórzy dokuczaja mi z tego powodu. Mówię dosłownie jak chlopak. Dobija mnie jak słyszę siebie w jakimś nagraniu -_- I hate my voice...

Gość frvgegv
ja mam piekny glos, zmyslowy:)

Gość frvgegv
nie am nic gorszego jak ladna delikatna kobieta z meskim glosem taki babochlop

Gość gość
tak jak nie ma nic gorszego od wysokiego przystojnego faceta z głosem jak mała dziewczynka, bleech... odruch wymiotny

przecież nie chodzi o to żeby laska brzmiała jak Barry White, niski głos kobiecy nadal jest kobiecy, oprócz tonu jeszcze jest barwa, np. Charlize Theron, Joss Stone, Pink ma niski głos, totalny odlot, sexy jak cholera.

Gość turboczort
Ja mam bardzo niski, głęboki głos altowy o ciepłym brzmieniu, bez chrypy. Często nisko śpiewają jazzowe wokalistki. Jest to raczej rzadko spotykane, bo większość kobiet ma jednak wysokie głosy, ale uważam, że taki głos może brzmieć ciekawie. Przez telefon niektórzy myślą, ze jestem wielka i gruba, a jestem szczupła :P Raz jak odebrałam telefon od mojego chłopaka i powiedziałam "halo " to on myślał, że mój telefon odebrał jakiś facet :P :P :P