Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery prawdomowny facet

wasi mezowie czuja do was obrzydzenie gdy rodzisz naturalnie

Polecane posty

Moja zonka rodzila poprzez cesarskie ciecie i wszystko jest cudownie miedzy nami zycie seksualnie rowniez.Natomiast rozmawialem sobie ostatnio z moimi kolegami i ich spostrzezeniami na temat kobiecej cipki po porodzie.Dwaj moi koledzy ktorych zony rodzily naturalnie stwierdzili zgodnie ze cipki ich zon sa luzniejsze troszke i ze juz nie maja ochoty lizac swoich zon w tym miejscu.Ich zwiazki ulegly pogorszeniu zycie seksualne rowniez.Natomiast moj trzeci kolega ktorego zona urodzila poprzez cesarskie ciecie jest tego zdania co ja ze jest cudownie lizac jej cipke nie obrzydza cie nie widac zadnej blizny jest bez zmian.Kobitki zaraz mnie zaatakujecie ale taka jest prawda zaden facet czy maz nie powie wam tego ale my faceci wiemy swoje i nie mowimy wam prawdy by was nie ranic.

Gość to co piszesz
sugeruje jedynie że nei kochacie żon, skoro ich nie szanujecie co wy biedaki zrobicie za kilka kilkadziesiąt lat ? będzieci uganiać się za innymi bo żony będą sflaczałe i pomarszczone... tylko żal bierze gdy czyta sie wypociny niedorozwinietych emocjonalnie kolesi.... zamiast pisać bzdury pomyśl czasem z szacunkiem o żónie, która rodziła Ci dzieci i o własnej Matce, może gdy uświadomisz sobie że Twój ojciec się nią brzydził przez to że Cię urodziła....odnajdziesz w sobie jakieś uczucia

Gość Vicka
No cóż, rodziłam dwa razy naturalnie, nie widać zadnej blizny (na śluzuwce jest ona mniej widoczna niż na łonie Twojej kobiety) a mąż codziennie męczy mnie sexem francuskim... Chyba w takim razie nie ściemnia?

Gość kobitkaaaaaaaaaaaa
Ja mialam cesarke i ciesze sie bardzo blizny praktycznie nie widac mam kolezanki ktore rodzily naturalnie i zadna otwarcie sie nie przyzna ze ich zyce seksualne sie pogorszylo ze je bolala pochwa zadna nie powie.Jedna kolezanka powiedziala mi ze strasznie sie poluznila i nie czuje juz przyjemnosci z seksu

czytac babo nie umiesz przeciez moja zonka rodzila poprzez cesarke bardzo ja kocham i szanuje.Pisze o spostrzezeniach moich kolegow ktorych zony rodzily naturalnie.Prawda cie boli.

Gość smiech na salii
Bo to mezowie sa do d..y. Rodzilam raz naturalnie, z mezem sex mam codziennie i jest super. A ze jakas sierota z neta pieprzy trzy po trzy o obrzydzeniu, to juz jego problem :)

Gość mikakulka
pierwsze dziecko urodzilam majac sn drugie cc jesli chodzi o zycie seksualne to po sn bylo duzo gorsze

Gość zakompleksiona ula
prawda jest taka ze zadna kobieta rodzaca naturalnie nie przyzna sie ze jest bardziej luzna zadnaaaaaaaaa klamia w zywe oczy

Gość no nie nie nie nieeee
nie jestes zadnym facetem tylko jakas durna baba co rodzila cc i chce sobie teraz humor poprawic ze niby ma lepiej...taaaaaa..... a swoja droga jesli jednak jestes to chyba jakim duuupkiem do potegi bo co to za facet co gada o porodzie zony z kumplami i siedzi na kafeterii....impotencie:P

Gość ja krzyczałam...
ja rodziłam naturalnie i nie widze ani ja ani moj mąż zadnej roznicy przed czy po porodzie nasze zycie seksualne wyglada tak samo.Jezeli dwoje ludzi sie kocha takie rzeczy są mało istotne!!! po co zrobiłeś zonie dziecko wiedziałes ze musi je urodzic!!! w takich chwilach załuje ze wy "faceci" nie możecie rodzic dzieci!!! a brzydzic to sie można swinia a nie własną zoną-załosne

Gość olekwielki
z wiekiem kazda cipka traci swa wartosc staje sie zflaczala czy po cc czy po naturalnym wtedy najlepiej przerzucic sie na mlode cipki

Gość a mój facet też
dalej lubi mnie lizać i sex mamy często

faceci faceci kazdy facet to swinia i koniec:D teraz juz nie ma prawdziwych meskich mezczyzn tylko same cioty tak cioty !!!!!:D miedzy facetami jestescie przemadrzali a jak co do czego przychodzi chodzicie jak w zegarku szfajcarskim jestescie dla mnie smieciami :D buuuu jak ja was nienawidze czasami :D nie macie pojecia jaki bol kobieta przezywa rodzac wasze dzieci sami zescie sie do zaplodnienia przyczynili i jeszcz macie czelnosc osmieszac wlasne zony i matki wlasnych dzieci!!!!!!!! kazdemu z was bym wstrzykla nawywolanie bolu porodowego abyscie znali ten bol i cierpienie i meczarnie !!:D :P moze byscie poznali slowo szacunek :) To na tyle :D

czy wy kur.. czytac nie umiecie do SWOJEJ zony nie czuje obrzydzenia gdyz rodzila przez cesarke.Nauczcie sie czytac.Impotentem nie jestem gdyz mam synka.Ja mam sie wstydzic ze z kolegami rozmawiam a z kim mam rozmawiac z tesciowa a moze z tesciem.Zal mi was glupie baby nawet nie zdajecie sobie sprawy o czym wasi mezowie rozmawiaja z kolegami.

Gość polotyna
He he ale to śmieszne. Ja rodziłam naturalnie.Niby trzeba odczekac 6 tygodni do stosunku więc mój mąż wyliczył co do dnia kiedy mija te 6 tygodni i sie do mnie dobierał. Był problem bo w środku została mi pętelka po szyciu która sie nie rozpuściła i mnie bolało więc wyrzuciłam go z siebie :D a on sie obraził ;) Życie seksiarskie płynęło i płynie jak przed porodem a i z miłością francuską nie ma problemów.Może bym zwątpiła po tym co napisałeś ale to mąż zdecydowanie naciska na seksik więc napewno odrazy do mnie nie ma.

Gość ja krzyczałam...
do swojej nie ale jakby rodziła sn to pewnie też byś miał :D

Gość molosniczka tanca
staram sie zrozumiec zalozyciela tego tematu i moze faktycznie cos w tym jest kobiety nie dopuszczaja do siebie takiej mysli ale zastanowcie sie najpierw zanim cos napiszecie ilu facetow zostawia swoje zony dla innych chyba jakies sa przyczyny prawda a wiekszosc wlasnie tych problemow zwiazanych jest z sexem

no przeciez wiemy ze twoja zona rodzila przez cc ale nam ,mi szczegolnie chodzilo o twoich kolegow :D czytac ze zrozumieniem potrafie :D ale wstyd mi bylo takie cos powiedziec(tu wyrazam sie o kolegach) nie znaja slowa\"szacunek\" i nie jestesmy kur**** badz troche inteligentny :)sami dzieci chcecie a pozniej smiejecie sie z aplecami (to jest w tym przykre ,gdyby te zony wiedzialy.... nie chcialabym byc na ich miejscu .....przykra sprawa

Gość daszanie
Może niektórzy faceci tak mają. Mój Mąż rodził ze mną. Stał przy mojej głowie, nie zaglądał w krocze. Jak tylko zakończył sie połóg sam zaczął namawiać mnie na powrót do seksu. Było bardzo przyjemnie. jemu chyba również bo na drugi dzień powtórzyliśmy. Na dodatek oralnie więc chyba się nic nie zmieniło...

Gość a blizna na brzuchu
ci nie przeszkadza? Blizny po sn sa bardzo rzadko, ja nie mialam ani naciecia, ani pekniecia.

Gość ja krzyczałam...
zadna nie da sobie powiedziec ale co mam pisac ze jest inczej zeby wam zrobic przyjemnośc?? a jest tak jest czyli dobrze jak już pisałam MY różnicy nie widzimy!!!

a blizna na brzuchu ci nie przeszkadza? Blizny po sn sa bardzo rzadko, ja nie mialam ani naciecia, ani pekniecia. oooooo to musialas juz przed porodem byc strasznie luzna nie przeszkadza mi blizna poniewaz jej praktycznie nie widac

Gość daszanie
zy wy kur.. czytac nie umiecie do SWOJEJ zony nie czuje obrzydzenia gdyz rodzila przez cesarke.Nauczcie sie czytac.Impotentem nie jestem gdyz mam synka. hehe pewnie nie Twoje dziecko impotencie :P

nei mow tylko ze mezczyzni odchodza z powodu cipki :D prosze cie :D tu nie chodzi o porod sn itd a czy ktos pomyslal o kobietach ktore tymi dziecmi zajmnac sie musza ? ile h nie przespanych ? biegunka ,to kolka,to uszko boli to inne itd.... faceci boja sie odpowiedzialnosci a jak im sie jakas lala pojawi i pokokietuje leca jak pszczoly na kwiaty :D:D bo sa durne !!!!:D ehhh szkoda pisac.. ale nie wpierajcie tutaj ze chodzi o porod sn i po nim ci**pka bo w to nie uwierze naturalnie zycie sexualne w malzenstwie jest podstawa ale bez przesady:Dludzie

Gość ja krzyczałam...
jestem ciekawa co bys mowił jakby twoja zona rodziła sn?? jakby ci sie ruchac chciało?? co byś zrobił pewnie poszedl na kurwy one mają spoko cipki :D ale tez już rozjechane

Gość myszka myszka
ciekawe dlaczego wiekszosc kobiet rodzacych z mezczyznami nie chce by maz zagladal jej w krocze podczas porodu nie chcecie by widzieli jak dziecko wychodzi czegos sie chyba obawiacie prawda

Gość sponsor dziwek
a moze nie nie cipki wieksze ale susiaki mnejsze??

Gość ale ty masz towarzystwo
wyobrazam sobie mojego męza gadajacego z kolegami o cipkach zon! Obsmialam sie! O polityce, o fizyce kwantowej , o samochodach , to jeszcze . Zaden normalny facet nie opowiada , jaka jego zona ma cipke!!! To juz kompletna porazka!

Gość luzak gepard chester
Autorze, nie przejmuj się tym najazdem ;) Większość kobiet które tu siedzą żyją ideałami i wyobrażeniami, nie dopuszczając do siebie rzeczywistości, czasami szarej I pamiętaj, że tu każda lepiej wie co myśli jej mąż, i o czym rozmawia z kolegami ;)

autorze jestes nudny :D wiec bierz swoje zabawki i spierd... d o innej pisakownicy lac na was takich :D:D jestes jebniety tak samo jak twoi koledzy sorry za slowa ,ale jestem dzis w zlym nastroju :D:D