Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery prawdomowny facet

wasi mezowie czuja do was obrzydzenie gdy rodzisz naturalnie

Polecane posty

Gość hahahahhahahahha
ja krzyczałam... jestem ciekawa co bys mowił jakby twoja zona rodziła sn?? jakby ci sie ruchac chciało?? co byś zrobił pewnie poszedl na k**wy one mają spoko c*pki ale tez już rozjechane wlasnie przyznalas ze kobirty rodzace naturalnie maja rozjechane poniewaz napisalas ze kur.. tez juz maja rozjechane

Gość daszanie
hehe pewnie wtedy musiałby się zabawiać ze swoimi kolegami bo do zony czułby obrzydzenie że rodziła sn. A koledzy ochoczo by sie zgodzili na penetrowanie swoich odbytów bo wkońcu iż żony tez są za luźne. I wszyscy byliby szczęśliwi :D A żony najbardziej - napewno znalazłyby sobie prawdziwych kochanków a nie impotentów którzy wymigują się od seksu bo ponoć żona obrzydliwa jest po sn :D:D:D:D:D

lady gaga to ty spierdal.. jak ci sie cos nie podoba idz zyj dalej w swym nedznym swiecie

Rodzilam syna przez CC, wiec nie wiem jak wyglada porod naturalny i jak sie odczuwa wszystko po. Jednak mam znajome, ktore mowily mi, ze gdyby wiedzialy, ze tak bedzie, to by sie nie zdecydowaly wcale na porod sn. Chyba sie rozczarowaly.

Gość luzak gepard chester
Zdziwiłabyś się o czym faceci rozmawiają :D Mimo że jestem kobietą to większość moich znajomych to faceci i właśnie z nimi wolę się kumplować m.in. z tego powodu który uwidocznił się tutaj - jak się coś stwierdzi nie pomyśli kobiety lub inaczej niż z ogólnie przyjętymi schematami, to od razu jest rzucanie się z mordą i oburzenie... :P Z drugiej strony jest się chociaż z czego pośmiać, bo ślepota niektórych kobiet jest naprawdę zabawna :D

Gość sterysta
To rozumiem że faceci zdradzają swoje żony i odchodzą tylko do tych które wcześniej nie rodziły...zastanawiające

hehe ty spier.... a moj swiat nie jest nedzny :D a z kad moglbys wiedziec jaki moj swiat jest :P cwelu :P rzygam na takich jak wy:D pfffuuuj biedne te zony ....

Gość kobiety dlaczego
nie dacie sobie nic powiedziec ja uwazam ze w tym co pisze zalozyciel topiku jest ziarnko prawdy a zadna kobieta nie moze byc na 100% pewna o czym rozmawia jej maz z kolegami.My kobiety rowniez czasem rozmawiamy o pindolach swoich mezow do kolezanek i co na odwrot nie moze byc.

Gość a blizna na brzuchu
a nie slyszalas o elastycznych miesniach? a co, brzuch tez jest przed ciazą luzny, zeby dziecko mogla sie w nim zmiescic i po ciazy wisi?- oj facet, na fizjologii i anatomii to ty sie nie znasz - doksztalć sie moze, jak to dziala, bo jak tyle wiesz, to moze ci sie nawet dziurki mylą.

Gość kobiety dlaczego
lady gaga skoro topik cie nudzi to wypierda...

Gość ja krzyczałam...
cwaniaku--a cz ja napisałam ze NIE MAJĄ??? chyba nie z tego co wiem... ja moze i mam nie wiem mąż mi tego nie powiedział a skoro nie to moze i nie mam :P

Gość SŁUCHAJCIE
najnowesze badania dowodza ze kazda cipka podczas ciazy sie zmienia niezaleznie od porodu to kuzwa swiat niedlugo zamrze bo dzieci nie beda sie wogole rodzic

Gość kobiety dlaczego
sie nie przyznacie ze jestescie tam luzniejsze po porodzie naturalnym ja rodzilam naturalnie i uwazam ze jestem luzinejsza

Gość ale ty masz towarzystwo
jak kto zna meza to mniej wiecej wie, na jakie rozmowy go stac. Ja z babami o rozmiarach penisow naszych chlopow nie rozmawiam. Ale rozumiem, ze nie kazdy ma klasę. Z 80% spoleczenstwa to motłoch- zapomnialam o tym...

Gość nie ma bata nie ma bata
oczywiscie ze kazda jest tam luzniejsza po sn tylko zadna nie powie bo sie wstydzi

Gość ja krzyczałam...
:D :D fajne masz towarzycho bo ja o przyrodzeniu mojego męża tez z nikim nie rozmawiam noo chyba ze z nim samym :D

Gość maliiiiinka
kurw po cc tez jestem luzniejsza a wydoloby sie ze nie powinno tak byc

Gość male ptaszki
to nie kobiety są luźne tylko facetom się kurczy z biegiem wieku! i wszystko zwalają na żony, bo tak łatwiej ukryć ze sprzęt już nie ten

czemu na mnie najezdzacie SKORO JA WAM TYLKO PISZE CO KOLEDZY MOI MAJA DO POWIEDZENIA NA TEN TEMAT glupie babsztyle.Jednak to prawda ze z babami nie da sie pogadac na forum odrazu z morda wyskakuja i kto tu jest motlochem bo napewno nie ja

Gość hahahahhahaha
sory ale chyba cos wymyslilas z tym kurczeniem penisow hahahha zalosna jestes

z wiekiem heh ale ja mam 24 lata moi kuple rowniez wiec raczej z naszymi sprzetami jest wszystko ok

Gość sponsor dziwek
no chyba raczej nie

Gość twoi koledzy świadczą o tobie
wiec jednak motłoch...

Gość sponsor dziwek
autorze zona miała znieczulenie tylko dlatego abys nie popadł w kopmleksy?

Gość ja krzyczałam...
24 lata i wszystko jasne :D teraz oki ale za kilka lat już nie bedzie i co moze wtedy zona bedzie miała obrzydzenie do ciebie bo nie bedzie ci juz stawał?/ i co wtedy?? moze ona tez bedzie rozmawiac z kolezanami o twoim flaku?? i wypisywac na kafge: brzydzę sie meża bo jego penis to już flak :D

Gość sponsor dziwek
nie wazne ze serce i inne narzady dostały po zaworach podczas cc najwazniejsze bys ty miał komfort????? kiepsciutki z ciebie maz skoro tylko o sobie myslisz

Gość widac po reakcjach
pan ze jednak drazni je ten temat atakuja i wyzywaja swiadczy to o tym ze jednak nie jest wszystko tak pieknie i ladnie jak one to przedstawiaja

Gość uju uju uju
za kogo wy faceci sie uwazacie?????????????????????????? za zajebistych mezczyzn którzy sa wiecznie piekni i cale zycie maja duzego i twardego??????????? :D :D :D :D tak na dobra sprawe, obrazacie nas KOBIETY, bo macie kompleksy............FACET Z MAŁYM fiutkiem i pewnie czuje sie jak ogier rozplodowy :P :D zalosny jestes....kolegom powiedz że każda by splunełą na takie ścierwo jak wy , nawet ich żony gdyby wiedziały jakimi patałachami jesteście :P adios zobaczysz.......rola kiedys się odwróci :P

Gość dziewczynka23
wiecie co jestem po cc i szczerze wam sie pzryznam ze moje zycie seksualne nie jest takie same jak przed ciaza zmienilam sie tam w srodku jestem za szeroka