Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery prawdomowny facet

wasi mezowie czuja do was obrzydzenie gdy rodzisz naturalnie

Polecane posty

Gość zwyczajna kobita
odpowiadam- czy poczułabym się urażona nie wiem. Wolę aby on zwracał mi uwagę że coś mu nie pasuje, niż szukał innej, która będzie mu bardziej odpowadała. Też robię tak samo, nie lecę od razu na poszukiwania lepszego modelu. Wolę zadbać o swój.

Gość dumny mąż
chciałbyś sprawdzić, co? :) a tak szczerze to kiedy ostatnio zamoczyłeś? bo z tego co piszesz to wnioskuję, że panna dała CI kosza i pościsz.

Gość do autora tego topiku
niech ci bedzie ale domyslam sie ze to nie był powód gdyby tak było zadna by nie rodziła naturalnie tylko wszystkie cc!! amoze to był twoj pomysł zeby nie miała rozjechaneh cipy hm...?? ja rodziłam sn i nie załuje tego bo to co przezyłam jest moje mam co wspominac ja jak i moj maż dla mnie nie ma roznicy czy jest gorzej po porodzie czy nie kochamy sie tak jak zawsze a dla nas nie ma to chyba znaczenia wazne ze jest uczucie które sie liczy i dziecko które powstało z tego uczucia :) a ty myslisz ze przy cc nic kobiecie nie groźi?? przeciez to normalna operacja-zabieg i jak wszędzie wszystko moze się wydarzyc... a ile płaciliscie za cc?

Gość do dumnego meza
sprawdzilem wczoraj i o malo sie nie zrzygalem na jej widok cos okropnego a ten zapach fuj

Gość szczery prawdomowny facet
co cie interesuje ile placilismy nie kazda kobieta chce rodzic naturalnie poczytaj se na ten temat w necie nie bede rozwijal tego tematu te ktore rodzily naturalnie beda bronic tego sposobu porodu te ktore cesarka beda bronic cesarki

Gość zwyczajna kobita
Poza tym, niejednokrotnie mężczyźni odchodzą od swoich żon bo te już im się nie podobają. A jeśli nadal utrzymują związek, to pocieszają się w ramionach młodziutkiej, jędrnej koleżaneczki. Historia stara jak świat. Dlatego kobieta nie powinna się zarzekać że jej to nie spotka i denerwować kiedy oni pieprzą te głupoty powyżej. W życiu są przecież ciekawsze rzeczy niż stale zadowolony partner. Czasami trzeba też takiego kopnąć w d...

Gość zgadzam sie .......
z autorem topiku kazda kobieta jest inna jedne wola cesarke inne sn i tak bedzie zawsze dyskusja co lepsze dla dziecka nie ma sensu bo sa plusy za cc i sn jak i duzo minusow

Gość dumny mąż
pozazdrościć wyobraźni :) a jak chcesz seksu to dziewczynę też pewnie musisz sobie wyobrazić, co?

Gość do autora tego topiku
to chyba zadna tajemnica prawda?? wolałes zapłacic ok twoja sprawa twoje pieniądze ale wydaje mi sie ze tu bardziej chodzi o narządy twojej zony niz o bezpieczeństwo bo cesarka wcale nie jest bezpieczna tez radze poczytac o tym w necie!!!!!

Gość do dumnego meza
oj zdziwilbys sie

A ja nie rozumiem po co na dział o ciąży wchodzą jacyś niedojrzali faceci i jakieś bzdety piszą o naciągnietych pochwach...I to jeszcze w tak wulgarny sposób. Autorze tematu- fajnie, ze cieszysz sie udanym życiuem sexualnym. I może na ten temat się wypowiadaj, jak już musisz, a opinie kolegów-prymitywów może pozostaw dla sibie. Pozdrawiam

Gość a jaki porod jest bezp
przeciez w czasie naturalnego porodu tez moga wystapic powiklania i bedzie konieczna cesarka i co wtedy powiesz ze naturalny jest bezpieczny ????? dla kogo ????? ile bylo przypadkow uszkodzen dzieci podczas naturalnego

Gość śmierdzi
Wstręt Was bierze do kobiet które rodził przez sn, tak?? A czy czasem pomyślicie jakie z was świnie i jacy jesteście wy obrzydliwi, jak po pracy kładziecie się spać myjąc się tylko, i żądając od żon lub kochanek żeby wam l**a zrobiły??!! Bleeeeeeeeeeee to jest dopiero obrzydliwe i niesmaczne!!!

Gość zwyczajna kobita
To smutne, ale z wiekiem wszyscy flaczeją, tracą jędrność i atrakcyjność. Dlatego należy poszukiwać także innych wartości.. prawdziwych, a nie zastanawiać się nad luźną pochwą po porodzie , jeśli to komuś przeszkadza to do chirurga!

Gość zachowujecie
sie panowie jak szczyle przekamazacie sie a w zeczywistosci "w dudpie byslicie i gówno widzieliscie" ktos tu juz napisał jezeli chcecie sie dowartościowac to chyba nie tu.... bo co "normlany" facet robi na kafe?? moj mąż w zyciu by tu nie wszedł i niewypisywał takich pierduł a z racji tego ze jest NORMALNY i nie ma potrzeby dowartociowywac sie :) pozdrawiam

Gość dumny mąż
oj nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że masz 13 lat. bo dojrzałością to od Ciebie nie trąca...

Gość przemek_ex
Bzdury opowiada założyciel tego tematu to raz, a dwa nie można w ten sposób uogólniać i pisać że skoro mi się nie podoba to tak samo jest ze wszystkimi facetami... ---- Portal dla Mamy, Taty: http://dziecko.expertia.pl

Gość do autora topiku...
zgodze sie jezli jest poród sn a pozniej trzeba zrobic cesarkę siła wyższa ale na zyczenie bo szkoda jej czy jemu cipki to absurd i głupota!!!!!

Gość Mężowie
Boże , takiej instytucji jak Wy, mężowie, którzy oceniacie wygląd i rozciągliwość pi*ek waszych kobiet powinno się likwidować. Przecież to jest szczeniackie, to tak jak by 5-latek poszedł na podwórko i porównywał z kolegami z piaskownicy jaki ma fajny samochodzik , tak wy łazicie żłopać piwo i porównywać ci*ki waszych kobiet. A może tak zastanów się jeden z drugim jak byś ty wyglądał jak bys miał przez tego małego-malutkiego niejednokrotnie kutasika urodzić chocby nawet orzecha laskowego, już nie mówię o dziecku. Pomyśl człoieku i dopiero wtedy się wypowiadaj!!!!

Gość dumny mąż
prawda jest taka - jeżeli facet w swojej żonie widzi tylko cipę, to ni chuja go nie przekonacie, że po porodzie ta cipa to nadal cipa!!!

Gość ciekawa jestem tylko
co autor chciał osiągnąć poprzez założenie tego topiku ?? czy chciał zrobić przykrość kobietom rodzącym naturalnie, czy może chciał nam kobietom otworzyć oczy na to, że 90% facetów to gnojki, którymi nie warto zawracać sobie głowy ?? jeżeli dwoje ludzi żyje ze sobą od iluś lat tworząc szczęśliwy związek i z tego związku rodzi się kochane dziecko, to chyba każdy dojrzały mężczyzna rozumie w jaki sposób dzieci przychodzą na świat i powinien tą żonę darzyć jeszcze większym szacunkiem za to że w mękach urodziła mu syna lub córkę!! ponadto nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mój partner rozmawia z kolegami na temat szczegółów mojego ciała - to już jest okradanie żony z intymności ! czytając wypowiedzi mężczyzn na tym topiku, pomijając jednego - i tu oczywiście wyrazy szacunku dla pana - mam takie odczucia, że jednak kobiety nie powinny się wiązać z facetami, bo nie są oni warci ani jednego westchnienia

Gość Dziewczyny nie ma sie co
oburzac, takie zjawisko wystepuje niezaleznie od faceta, mowia o tym w tv, wypowiadaja sie psychologowie, seksuolodzy, istnieje takie cos, ze facet dozna szoku przy porodzie i dostaje tego obrzydzenia czy chce czy nie, oczywiscie nie kazdy, wiec nie ma co przecieagac liny ze moj tak ma a moj nie ma!! i nie mozna miec pretensji do faceta bo to dzieje sie niezaleznie od niego...trzeba po prostu nie zmuszac go do obecnosci przy porodzie jesli on sam tego nie chce!! jestem kobietą, tez mi sie to nie widzi bo nie chce zeby maz do mnie czul obrzydzenie ale coz zrobic, lepiej zeby w tym nie uczestniczyl jesli czuje ze nie powinien.

Gość a co ma byc/.
ale tu nie chodzi o poród czy mąż przy nim jest czy nie ale o sam fakt i o to co tu wypisują :o

Gość obrzydliwa żona
jeśli ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi co jest obrzydliwego w tym, że po 9 miesiącach trudnej ciąży urodziłam w wielogodzinnych mękach syna mojemu mężowi to przyznam rację autorowi tego topiku i innym tu piszącym

Gość ewi..bb
a nie brzydzicie sie siebie jak sie załatwicie w toalecie????!!!!

Gość moooooooze i
moze i Twoja zona nie miala rozjechanej c*pki po porodzie, ale za to ma blizne, ktora szpeci ja na cale zycie. c*pka osiagnie swoje rozmiary sprzed porodu, a blizna sama nie zniknie.

Gość Jessy28
a prawda w oczy kole oj kole:)

Gość Jessy28
i tu błąd bliznę można zlikwidowac, hahahaha. po mojej cesarce ani sladu nie ma juz, nie słyszałaś bidulko o leczeniu blizn kolagenem.

Gość gdziez tam
Jessy, kobieto, ty chyba masz spore kompleksy i wszystko rozpatrujesz w kontekście ciała. Musze cię zmartwić- też się zestarzejesz i nic tu nie pomoże.

Gość jessy28
a jak to sie ma do tematu? Amerykę odkryła!