Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczery prawdomowny facet

wasi mezowie czuja do was obrzydzenie gdy rodzisz naturalnie

Polecane posty

Gość ja się wtrącę
facecik z duzym kutaskiem duzego mam tyle to wiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gdybyś miał to byś nie musiał tutaj się dowartościowywać i to na kobietach :D radzę dowartościować się z facetem co ma dużego, wtedy byś zbielał :D:D:D:D:D A ty.....już widać że masz tyci tyci, po tych wpisach :P :D:D:D:D:D:D ........mam dużego......... :D:D:D:D:D:D chyba palca u nogi :D:D:D:D:

Gość facecik z duzym kutaskiem
niestety wasze duze dziurska nie nadaja sie do dymania taka prawda

jakbys zobaczyla jedna z druga to by ci oko zbielalo

Gość dumny mąż
tak, jest inna. ale nie gorsza!! debile :O

Gość 1987456
Jakbys mial duzego i grubego to by ci nie przeszkadzalo ale widocznie masz malego i chudego :) z taka pstynka to na ryby idz :P

Gość ja krzyczałam...
to zmieniaj sobie na te które nie są rozjechane az w koncu te nie rozjechane sie skoncza i tak zostanie ci dymac rozjechane :D :D załosni jestescie i tyle ale tak to jest jak mysli sie kutasem a nie głową...

Gość do dumnego meza
bardzo chce miec dziecko a zona i ja podjelismy decyzje ze bedzie rodzila przez cesarke wiec moja ukochana nie bedzie miala takiej rozlazlej jak twoja i widzisz mozna miec dzieci i byc ta sama kobieta co przed porodem

Gość ja się wtrącę
I nie ważne jakie kobiety mają cipki......kim on jest żeby coś takiego pisał :P niech napisze cos o sobie. Kobiety rodzą dzieci i taki dupek nie ma prawa...... Dalczego o facetach sie tak nie pisze jak chodzą z brzuchami, malymi fiutami i sflaczalymi cielskami??? I nie pisz ze jestesmy zakłamane :O bo chyba nie rozumiesz co piszesz :P

Gość zwyczajna kobita
I tu zaskoczę wszystkich - jako kobieta, w dodatku baaardzo spełniona matka stwierdzam szczerze i bez żenady że poród naturalny jest obrzydliwy, a to co się dzieje podczas z kobietą i jej ciałem to jakaś kompletna paranoja i nędzny żart matki natury. Tyle w tym temacie, w życiu nie pozwoliłabym aby mój mężczyzna patrzył na to pomimo wcześniejszych deklaracji i czułości. Nie piszcie tylko że w takim wypadku muszę mieć kiepskiego mężczyznę, ja po prostu nie mam zamiaru pokazywać mu czegoś co dla mnie jest odrażająco obrzydliwe. Poza tą przpadłośćią jestem normalną babą , i baardzo kocham dzieci. Możecie teraz pokrytykować nieco.

mam grubego i duzego zony nie mam ale uprawialem seks z kobieta ktora nigdy w ciazy nie byla i z mezatka ktora ma 2 dzieci i jest zasdnicza roznica przy dymaniu stad moje okreslenie dla tej luznej cipki otwarta konserwa

Gość nie wiem czy czytaliscie
ale ostatnio natknelam sie na artykul o kobietach rodzacych naturalnie i ich pochwach.coraz wiecej kobiet decyduje sie na korekte plastyczna pochwy wiec chyba jednak zmienia sie na gorsza po naturalnym porodzie.

Gość ja się wtrącę
facecik z duzym kutaskiem niestety wasze duze dziurska nie nadaja sie do dymania taka prawda facecik z duzym kutaskiem jakbys zobaczyla jedna z druga to by ci oko zbielalo Co to za wpisy, widać że prymityw :P

Gość dumny mąż
a skąd wiesz, że moja żona ma rozlazłą? sprawdzałeś?

Gość hahahahahhaha
kobiety wy dalej jestescie durne tu nie chodzilo o obrazenie was tak mi sie wydaje tylko o to abyscie powiedzialy prawde jak to jest czy zmienia sie na gorsza czy nie a wy tu wyzwiskami rzucacie troche kultury i samokryrtyki

Gość do dumnego meza
tak sprawdzalem wczoraj

Gość ja krzyczałam...
do hahaha czemu mamy nie obrazac ich?? a oni nas mogą?? jakik kurwa prawem pytam sie jakim??

Gość ja się wtrącę
powiem prawde jak ty powiesz że masz małego i jesteś prymitywem... też bedziesz pieprzył że masz dużego i jesteś inteligentny :P :O :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D głupek :D

Gość do ja krzyczalam
gdzie ktos cie obrazil ????????

Gość zadbana niunia
kobiety poprawiaja sobie cipki nie tylko dla facetow ale rowniez dla siebie zaloze sie ze kobiety piszace na tym forum oczywiscie procz mnie to pomarszczone z cyckami do pasa zrzedy co maja 30 lat a wygladaja na 40

Gość zwyczajna kobita
Aha mam takie samo prawo krytykować swojego męża jak on mnie. Bez ogródek mówię mu że przytył, czy ma za duży brzuch, nieciekawą fryzurę, liczę na to że jeśli mu powiem to weźmie się za siebie. I to dzała, ostatnio schudł 6 klio i wcale nie było mi żal że chodził głodny. Ja walczę z cellulitem , a on niech w zamian walczy z brzuchem. Dzięki temu jesteśmy ładną parą.

Gość dumny mąż
sprawdzałeś? twierdzisz, że moja żona dopuściłaby do siebie takiego zakompleksionego farfocla? nie schlebiaj sobie :) za wysokie progi na Twoje...flaki?

Gość ja się wtrącę
a ja mam 26 lat i nie mam dzieci, ale jak widze takie wpisy :O żałosne..

Gość OJ PIERDZIELICIE NO OOOOOOO
a mnie lekarz zszyl zaciasno i mialam problemy z sexem , maz nie mogl wsadzic a ja odczowalam bol wiec nie mowie ze saaaa za luzne po porodach , musialam isc na poprawki i teraz jest ok :D jak kiedys

Gość do zwyczajnej kobity
a jakby maz ci powiedzial schudnij troche bo przytylas jak bys zareagowala wiadomo ze bys sie obrazila bo wam babom nic nie mozna powiedziec odrazu orazacie sie i wyzywacie ten topik jest tego przykladem

Gość do autora tego topiku
a mozna wiedziec czemu twoja zona nie rodziła sn tylko cc??

Gość zwyczajna kobita
Mylisz sie - masz rację jesteśmy durne baby na plastykę pochwy nie idą dla facetów, lecz dla siebie samych , aby móc czuć satysfakcję i nie poddawać się zgunemu działaniu natury. Kobiety lubią być atrakcyjne tak po prostu i nie rozumiem czemu zaprzeczają.

Gość ja się wtrącę
jak mąż mi powie ze mogłabym schudnąć ale normalnie to ok, ale gdyby w taki chamski, prymitywny sposób jak twoje wpisy autorze to bym powiedziała że ma spier.....

Gość szczery prawdomowny facet
zona nie chciala rodzic naturalnie poniewaz znamy przypadek gdzie dziecko nie przezylo normalnego porodu udusilo sie nie chcielismy ryzykowac

Gość klkl
do zwyczajna kobieta-> sluchaj to ze moj facet mowi ze on by chcial to widziec i pozniej by bez problemu mogl sie ze mna kochac czy mnie piescic oralnie to nie znaczy ze ja czy inne kobiety na to pozwola..ja np twierdze ze ten porod jest straszny i takie rzeczy dzieja sie z cialem ze moj facet nie musi tego widziec a co do tych panow co sie tak pluja ze kobiety twierdza ze ich "dziurki"sa normalne po porodzie to uwierz zdajemy sobie z tego sprawe i wiemy ze z wiekiem jest gorzej ale ludzie jesli sie kocha.... my tez pomimo tego ze wam z wiekiem coraz slabiej staje juz nie debem praktycznie pionowo nie zawsze zdradzamy i sa panowie tacy ktorzy mimo wszystko sa wierni i kochaja

Gość do dumnego meza
cos dlugo myslales by mi odpisac heheheh twoja zona ma rozjechana pizde jak slizgawka