Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowosadsadsdsa

Dlaczego kobiety udają niedostepne i olewają, a później płaczą?

Polecane posty

Gość Spec
Witam, dodaje pewnie ostatni post na tej stronie. Już wam mówię dlaczego takie udają.. Ponieważ kobieta lubi to jak chłopak dla mniej głupieje.. ją to bawi i śmieszy.. lubi byc traktowana jak księżniczka a Ty facecie jesteś bez jaj i nie jesteś księciem tylko sługą !! Jak masz jaja to od razu ją olej bo nie warto tracic czasu, pieniędzy na prezenty, nerwów. Jakby jej naprawdę zależało to by nie była tak niedostępna ;) A Ty mężczyzno jak robisz sobie jakieś nadzieję to jesteś głupi. Kobieta w ten sposób bawi się Tobą bo wie że zrobisz dla niej wszystko, a potem Cię oleje. Kobieta nie płacze potem dlatego że Cię straciła.. tylko dlatego że sługi nie ma. Gorzka Prawda. Pozdrawiam

Gość gość
Jak ktoś nie pasuje, to się już nie udaje, tylko nie chce z nim kontaktu. "olewając" nie udajesz, tylko dajesz do zrozumienia "nic z tego nie będzie".

Gość gość
kobiety są po prostu głupie. 1. Stroją się, specjalnie noszą dekolty a później wyzywanie, że patrzą na piersi 2. Stroją się i "stoją" jak kwiaty nigdy nie podejdą to maj pretensje, że facec***atrzą na wygląd :p 3. Ciągle mówią nie, nie, nie a później dziwią się, że facet dał sobie spokój. 4. Same nigdy nie zaczynają rozmowy, nie podejdą do chłopaka a narzekają, że nie mają faceta :p

Gość gość
chcesz być szczęśliwy? daj sobie spokój z babami, jest tyle lepszych rzeczy, a jeśli tego nie dostrzegasz to zasługujesz na tą chujnie, niech bóg smaży się w piekle za to że tak spaprał

Gość paulinaaaaaaaa
Ja się taka stałam tzn dość zdystansowana do facetów bo boje sie zranienia poprostu. Wiec nawet jak mi bardzo zalezy to czesto tego nie okazuje, ale to nie jest jakas gierka czy wyrahowanie tylko ja sie boje ,że wyłożę wszystkie karty, pokaze serce na dloni, a facet jak to facet poczuje,ze mnie zdobył i oleje Ale moze przesadzam z ta powsciagliwoscia sama nie wiem... Nawet jak pojde z facetem do lozka to nie okazuje mu za bardzo uczuc, staram sie byc mila, umiechnieta, ale to wszystko . np on mowi,ze teskni, ze mysli o mnie, a ja na to sie usmiechne i nic nie odpowiem. kiedys taka nie bylam, moze bylam bardziej otwarta, ale tez sie na tym przejechałam, wiec to jakby faceci mnie tak uksztaltowali :P

Gość gość
Dlaczego kobiety udają niedostepne i olewają, a później płaczą? x Bo to kobiety?