Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksiik

jestem okropnie nieproporcjonalna

Polecane posty

Gość kompleksiik

dalabym zdjecie, ale po co, skoro JA jestem tego swiadoma. mam krotkie nogi, szerokie biodra, mam szeroko rozstawione zebra - i mimo tego ze mam zaznaczona talie to i tak jestem szerok (nie gruba). w dodatku jestem okropnie niska z duzym biustem. istna karykatura czlowieka :(

ja jestem nieproporcjonalna. wygladam jak karzel, barczysty. mam szerokie bary i w porownaniu do niego mala glowe i male cyce, chcoiaz ktos przykosci powinien miec troche tych cycow :o

Gość mozart
a ja mam odstający tylek i każdy facet się gapi porazka

Gość kompleksiik
no wlasnie - ja jestem szczupla a ramiona tez mam nienajciekawsze :o dodatkowo twarz - fuj! dosc szeroka na srodku waski nos, nizej waskie usta i w oczy, w ktorych zewnetrzne kaciki opadaja... i szopa na glowie :o

Gość kompleksiik
wystajace tylki sa fajne wlasnie, o ile ie sa jak szafa trzydrzwiowa :o moj facet ma kraglejszy tylek niz ja - porazka :o

Gość kompleksiik
u mnie jest to o tyle komiczne, ze sam ksztalt twarzy jest szeroki - a cala reeszta waska :D

Gość jfdhjf
Dziewczyny....odpowiednie ubranie, makijaz, fryzurka i na miasto :) Skoncentrujcie sie na podkresleniu zalet...pozdrawiam

Gość kompleksiik
moja jedyna zaleta jest duzy biust, do ktorego jestem... za niska! i nawet jak zaloze bluzke z dekoltem wygladam komicznie i nieproporcjonalnie... maluje sie zawsze jak mam czas, z czym roznie bywa... obcasy sa niewygodne - dlaczego ten z gory nie mogl wszystkim dogodzic :D

Gość Z Każdym Dniem... to
Ty jestes taka troszke" pyza" z czarnymi wlosami ?

i pasemko z przodu ?

Gość kompleksiik
o wlasnie - ja dodatkowo jestem BIAŁA. po prostu biała - z powodu niedokrwistosci i tym, ze moja skora sie nie opala :o

oj tam Z Każdym Dniem ale jestes sympatyczna i ja Cię lubię:)

moja skora tez sie nie opala. pierwszy raz w zyciu opalilam sie, kiedy bylam w grecji i caly tydzien lezalam nad basenem :o w Polsce nigdy nie zdarzylo mi sie opalic :P TEraz bede leciec do Hiszpanii to mam nadzieje, ze tam mnie slonce zlapie :P

Ja tez jestem przebrzydla i zyje:DI ma to swoje plusy-nie musze sie uzerac z banda adoratorow:D

no to zle nie jest najwazniejsze aby siebie akceptowac :-) i dystans miec do SIEBIE M.....o :-)

Gość tojestdopierozal
a ja mam nie dosc ze małe cycki to nie mam brodawek są wklesłe takie dwie dziurki :/

Jestem mala i chuda, do tego mam takie brwi ze wygladam jakbym byla ciagle zdziwiona:O

Gość kompleksiik
no ja w sumie moge byc nawet blada, ale irytuje mnie, jak kazdy mi mowi ze marnie wygladam :o

Gość kompleksiik
wyp!erdalaj ;) chociaz w sumie temat cie dotyczy... 170-kilka cm u faceta to porazka i kompleks na cale zycie :(

jaras był kiedyś inny kafe go zniszczyło:O:O😭

Gość kompleksiik
czy to nie bylo 176? ;) ale w tym przypadku na jedno wychodzi, Jaruś :> no, i ja nie musze sobie trzepac pod jpg'i 🖐️

Gość ej wezcie sie uspokójcie
ja jestem mala, mam krotkie nogi, wedlug mnei raczej srednio zgrabne i za dlugie... no i moja twarz, hmm... jakby to powiedziec - dla koneserow :D mam taka specyficzna urode ;) no i moglabym jednak schudnac, wolalabym miec wlosy lepsze, no i do tego rozstepy :O:O:O i oczywiscie bladosc, slonca nie lubie po prostu ale wiecie co? kiedys na maksa narzekalam i takie tam, nienawidzilam siebie ale nie wiem, moze dojrzalam.... nie musze miec idealnego ciala, wazne by bylo zdrowe, bym na tych ktrotkich nogach mogla bez problemu chodzic, by w tym za duzym brzuchu nie bylo nie wiem, raka jelita itp... bardzo wiele rzeczy mozna poprawic, o ile tylko jest zdrowie i tego sobie zycze i wam tez wszystkim tutaj pozdrawiam!:)